Mărturii despre sfințenia părintelui Iustin Pârvu

justin-icoana-1

„Dimineata pe la ora 3.00 dupa ce Parintele Iustin Parvu a fost scos din Biserica si a fost pus in Baldachinul din curtea Manastirii Petru Voda cand toti credinciosii i se inchinau, putem numi ca Parintele Iustin a facut o minune. O femeie a fost adusa in fata parintelui unde miraculos a fost vindecata doar prin simpla lui prezenta.
Exorcismul este un act al Bisericii, prin care cere, in numele lui Iisus Hristos, ca o persoana sau un obiect sa fie aparat impotriva influentei diavolului si eliberat de sub stapanirea lui. Potrivit invataturii Bisericii, din cauza pacatului stramosesc, diavolul are o anumita stapanire asupra oamenilor.
Prin lucrarea de rascumparare a lui Iisus Hristos, domnia diavolului a fost invinsa iar La Judecata de Apoi, domnia diavolului va fi franta in mod desavarsit si definitiv.”

http://www.ziartarguneamt.ro/e-sfant-atentie-vizionarea-acestui-material-poate-afecta-emotional-cititorii

Dracii mărturisesc ca părintele e sfânt!

De asemenea, 17 iunie, apologeticum scria:

”Vă împărtășim minunea ce are loc pe osemintele Părintelui: Încă din timpul nopții mai multe persoane, printre care și din corpul medical ce l-au îngrijit cu total devotament pe Părintele, au observat că din ochii Părintelui curg ca niște lacrimi cu bună mireasmă. La fel și pe obraji și pe mâini se vede lucind ca un ulei, mir cu mireasmă deosebită. E semn că bunul nostru Părinte vrea să ne mângâie și să ne întărească că este printre noi și va veghea mai cu osârdie la continuarea lucrării sale din mănăstiri și din locurile ce le-a ctitorit. Mulțumim, iubite Părinte, și pentru acest dar!„

Și încă ceva:

Busuiocul cu care binecuvânta părintele Iustin Pârvu a înverzit imediat după moartea sa.

„Busuiocul cu care Părintele obișnuia să binecuvânteze credincioșii a înmugurit în mod minunat, chiar în timpul privegherilor dinainte de înmormântare. Acest lucru s-a mai întâmplat și în alte dăți, fiind explicabil prin faptul că semințele încolțeau, fiind umede de la aghiasmă și având căldura necesară. Dar de această dată, și în aceasta constă minunea, conform celor ce stăteau mereu lângă busuioc, totul s-a întâmplat în decurs de câteva minute, putându-se vedea cum după 10 minute busuiocul era și mai înfrunzit. Dăm slavă lui Dumnezeu pentru aceste bucurii ce le-am trăit prin Părintele Justin și nădăjduim că nu se vor opri aici, ci sprijinul Părintelui va fi și mai mare din Împărăția lui Dumnezeu.”

SFINTE CUVIOASE PĂRINTE IUSTIN, ROAGĂ-TE LUI DUMNEZEU PENTRU NOI!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s