O nouă minune a unui mucenic de la Aiud, la Mogoşoaia. Craniul a izvorât abundent mir

22 Octombrie 2013: Craniul unui Nou Mucenic anonim din gropile comune de la Aiud a izvorât abundent mir în această dimineaţă la biserica Sfântul Gheorghe construită de Sfântul Constantin Brâncoveanu la Palatul Mogoşoaia

Maica Domnului de la Aiud   IMG_0057

Dupa cum se vede, a curs circa jumătate de litru de Sfânt Mir. Martorii susţin că dimineață brobonea cu putere, după ce mai înainte fusese uscat. Noi am ajuns după câteva ore, când doar transpirau cu Sfânt Mir. Minunea ne aduce aminte de Sfântul Dimitrie Izvorâtorul de Mir – pe care îl vom prăznui sâmbătă. Harul lui Dumnezeu lucrează și astăzi, ca și în vechime, în Biserică. Sfinții de astăzi nu sunt cu nimic mai prejos de cei din vechime. Totul este să ne hotărâm să le urmăm calea. Mare parte dintre sfinții închisorilor comuniste au fost mireni – asemenea Marilor Mucenici Dimitrie și Gheorghe.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, moaştele vor zăbovi la această biserică până Duminică.

Iată câteva poze şi o filmare (voi reveni cu noi filmări şi date relevante). Am fost la faţa locului şi depun mărturie. Craniul îl ştiu de ani de zile. Mirosea extraordinar şi a fost cinstit nu o dată la conferinţele dedicate noilor mucenici şi mărturisitori. Aseară fusese o conferinţă unde fusese venerat la Târgovişte. Din câte ştiu, aceste moaşte ajută mult împotriva patimilor grele. În filmare se aude la un moment dat cum se chinuie cineva din cauza demonului la apropierea de Sfintele Moaște. Desigur, cu aceste lucruri trebuie să fim discreți. Și totuși, nu pot să nu remarc faptul că în Duminica aceasta s-a citit tocmai pericopa evanghelică despre demonizatul izbăvit de Hristos.

Veniţi să ne veselim de Domnul şi să strigăm Lui cu glas de bucurie!
Marian Maricaru

Craniu de Nou Mucenic de la Aiud izvorand mir la biserica Palatului Mogoșoaia

Craniu de Nou Mucenic de la Aiud izvorand mir la biserica Palatului Mogoșoaia

Craniu de Nou Mucenic de la Aiud izvorand mir la biserica Palatului Mogoșoaia

Craniu de Nou Mucenic de la Aiud izvorand mir la biserica Palatului Mogoșoaia

Craniu de Nou Mucenic de la Aiud izvorand mir la biserica Palatului Mogoșoaia

Craniu de Nou Mucenic de la Aiud izvorand mir la biserica Palatului Mogoșoaia

Sursa: http://dogmaticaempirica.wordpress.com

Mărturisesc şi eu că e adevărat! Am fost în aceasta după-amiază (23 octombrie) să văd şi să mă închin şi, deşi nu se mai vedea că ar izvorî mir, totusi cel de ieri s-a scurs din răcliţa de lemn într-un vas de plastic mai mare în care aceasta a fost pusă. Mirul a căpătat un aspect vişiniu probabil de la căptuţeala răcliţei prin care s-a scurs. Se poate vedea mai jos. Atât căptuşeala din interior cât şi veşmântul craniului sunt îmbibate de mir. Mirosul este foarte puternic şi neobişnuit. Şi atât de plăcut încât nu te mai saturi de el!

Alături se mai află o vertebră de la un alt mărturisitor (mucenic).

Imagine1764

Imagine1763

Imagine1761

Imagine1762

Sinţilor mucenici şi mărturisitori, rugaţi-vă pentru neamul românesc în aceste vremuri care greu ne încearcă! 

Actualizare: Moaştele mucenicului de la Aiud au izvorât mir (picături) de mai multe ori. Odată în timpul unei cununii, sâmbătă seara pe 26 octombrie, când eram şi eu prezent în biserică. Eram mai în spate şi deşi nu am văzut cu ochii mei, o doamnă, care se afla acolo, lângă craniu şi împărţea iconiţe cu părintele Iustin si altele, aşa a spus. Şi cred, pentru că mirosul devenise şi mai puternic şi se simţea mai pronunţat în biserică, mai departe de moaşte. 

Din câte am aflat, acum racla cu aceste moaşte a fost luată de un părinte care le avea în dar de la părintele Iustin:

„Au fost luate de la Mogoşoaia de părintele căruia i le dăduse părintele Justin Pârvu. Se va hotărî ce se va face cu ele, pentru că cei de sus, din păcate, sunt reţinuţi cu noii mucenici din motivele ştiute. Însă fiecare izvorâre şi alte minuni sunt motive în plus pentru a-şi schimba atitudinea.” (sursa: dogmaticaempirica )

21 de gânduri despre „O nouă minune a unui mucenic de la Aiud, la Mogoşoaia. Craniul a izvorât abundent mir

 1. Eu am fost in timp ce au fost aduse Sfintele Moaștele pentru un copil mic care are o malformație a craniului in partea dreapta si urmau după acatist sa ajungă si la un credincios care este de ceva timp paralizat. De când au fost scoasa racla cu Sfintele Moaștele din cutie si cat a durat acatistul atât mireasma cât si mirul erau în abundenta dupa ce s-a constatat ca mirul a început sa curgă si in exteriorul raclei s-a luat decizia sa rămână in biserica. La omul bolnav sa mers doar cu Moastele Care au racla in forma monumentului de la Aiud.

  Apreciază

 2. Imi pare rau ca atunci cand am fost la Aiud era inchis…oare de ce? ce sti,Daniela e un program? As dori sa stiu ca voi mai merge si as dori sa ma inchin la Sfinti Inchisorilor Comuniste.

  Apreciază

 3. Am vazut ca sunteti DANIEL insa tastatura mi-a jucat feste, doar acum am observat….mii de scuze…nu am fost vrednica sa intru dar sper sa pot data viitoare….multumesc de raspuns.Doamne ajuta!

  Apreciază

 4. @Adrian: cum sa fie vrajeala?!.Iti recomand cu caldura sufleteasca SINGUR ORTODOXIA scrisa de Pr.Arsenie Papacioc ,CALAUZA IN CREDINTA ORTODOXA scrisa de Pr Ilie Cleopa. Multe bucurii !

  Apreciază

 5. cautati pe Sora Cristina.Ar fi bine sa o anuntati cu o zi inainte,deoarece ea nu este acolo la schit(stie augustin de ce!in fine…)imi este apropiata si stiu de ce va spun astea.
  tel:0757690727.
  Daca la acest augustin chiar i pasa si avea evlavie la Sfinti,lasa la Osuar in permanenta pe cineva,nu prigonea pe aceasta femeie(ea a stat acolo la o casa,langa Osuar),care din evlavie vine personal sa deschda OSUARUL,de undeva din satele invecinate ale Aiudului,pe banii ei si asa putini,traind din mila credinciosilor.

  Apreciază

 6. Nu vreau să par de gică-contra, dar s-a cercetat ca mirul să nu fi fost pus dinainte acolo?
  Sper să nu fie o fraudă pioasă și ar fi bine să se demonstreze asta prin teste științifice.

  Apreciază

 7. Pingback: Duminica Sfinților Români – Daniel Vla – Ortodoxie, Țară, Românism

 8. Vrajeala in capul unora! Bunul simt obliga in a cerceta inainte de a ti da cu parerea! In Biserica nu a functionat niciodata mult vehiculatul si mincinosul ,, crede si nu cerceta!>. De altfel nicaieri nu exista in Biblie aceste cuvinte. ,,Si i-a zis Filip lui Natanael: Vino si vezi!”. Vino , frate, si vezi! In Biserica nu sunt pareri, ci dogme, incredintari si sfaturi evanghelice.

  Apreciază

 9. Asa este! Parintele marturisitor Constantin Sarbu a facut si o profetie despre vremurile acestea: „Asa o sa va uscati si voi, cum e padurea asta uscata. Aveti grija, ca vor veni timpuri grele. La urma de tot n-or sa mai fie preoti, usile vor fi incuiate, au sa planga lacatele la usi, ca nu va mai fi cine sa faca slujba. Sa va duceti dupa un preot cu un picior incaltat si unul descaltat. Cat ii aveti acum, cercetati-i si impartasiti-va. Atunci se va inchide cerul si nu veti mai avea de unde lua credinta. Aceea pe care o aveti, aceea sa o pas­trati. Sa nu va mandriti, sa nu mintiti, faceti bine, caci daca faceti pacate, piere si credinta. O particica mica in adancul inimii sta ascunsa acolo si daca faceti o fapta buna, mai prinde si ea viata, e vesela. Dar daca voi nu faceti nimic, nu postiti, nu va rugati, nu faceti milostenii, se micsoreaza, se micsorea­za… si gata!”

  La fel si d-na Aspazia Otel-Petrescu, Dumnezeu sa o odihneasca. Dansa spunea: pregatiti-va casele ca sa fie in loc de biserici, caci din biserici se va ridica Harul (asa cum spunea si Sf. Ioan Iacob Hozevitul dar si alti sfinti). Postiti, rugati-va, tineti-va cu dintii si cu mainile de Hristos caci fara El nu veti putea trece prin vremurile care vor veni!

  …si iata, suntem la inceputul acestor vremuri…iar parintele Ghelasie spunea ca nici macar 1 la suta din nenorocirile care se vor abate asupra acestei tari inca nu au venit…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s