RĂZBOI ÎMPOTRIVA POPORULUI ROMÂN

NU AVEM OARE, DREPTUL LA AUTOAPĂRARE?

JIDANUL MONGOLOID (victor ponta) ESTE INAMICUL NUMĂRUL UNU AL ROMÂNILOR!!!

ROMÂNIA TREZEŞTE-TE!!!

„OFICIAL: Conducerea Poliţiei Vaslui a emis o dispoziţie prin care comuna Pungeşti devine „zonă specială de siguranţă publică“, fapt ce presupune controlul strict al oamenilor şi vehiculelor care tranzitează localitatea.

Incidentele violente de sâmbătă de la Siliştea au determinat conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui să pună în aplicare Ordinul 60 din 2010 emis de Ministerul Administraţiei şi Internelor, ceea ce înseamnă că toată comuna Pungeşti este declarată „zonă specială de siguranţă publică“ pentru o perioadă nedeterminată.

Stire de ultima ora!!! In Pungesti e stare de asediu!
Libertatea intalnirilor a fost interzisa total! Oamenii nu mai au voie sa umble cate 2! Cum ii prind ca sunt cate 2, ii baga la duba!!! Doar in casele oamenilor se mai pot aduna oamenii. Probabil toate telefoanele in zona sunt ascultate masiv!
Din Pungesti vine lumea, adunati-va la fantana, ca nu se mai poate! Linia rosie a fost depasita de mult! De aici nu le-a mai ramas decat sa scoata mitralierele si sa ne mitralieze in stadion, cum a facut-o Augusto Pinochet, cel care i-a vandut pe chilieni baietilor scolii de la Chicago!”

Sursa: http://www.apologeticum.ro

Ce le-au promis iudeo-americanii acestori câini, care s-au cocoţat la putere, în fruntea oropsitei Românii??? I-au plătit sau şantajat??? Sau sunt puşi aici să ne distrugă ca neam? 

pungesti_chevron revine 8 dec

 
După o noapte de coșmar în Pungești, unde jandarmi mascați au hăituit localnicii și activiștii prin tot satul, după arestări, bătăi, dosare penale și abuzuri de neînchipuit, Chevron a anunțat oficial în această dimineață reluarea activității la Pungești. Oameni fără Dumnezeu, care nu țin cont nici că e sfânta duminică.
Potrivit unui comunicat de presa, Chevron precizeaza ca vrea sa “realizeze in zona exclusiv actiuni de explorare, folosing tehnologii conventionale”.
“Prioritatea noastra e sa desfasuram activitati in mod sigur si responsabil fata de mediul inconjurator. Respectam dreptul persoanelor de a-si exprima opiniile, dar credem ca ele trebuie exercitate in limitele legii”, se mai afirma in comunicatul de duminica dimineata.

Romania TREZESTE-TE, te apara o bunica

Mai mult ca oricând vă cerem tuturor celor care ați fost în aceste două luni de rezistență lângă noi, cu sufletul sau aici, pe câmp, pe pământul nostru: AJUTAȚI-NE!
Nu îi lăsați să ne calce în picioare! Singuri nu le putem face față, sunt mulți, blindați și dispuși să încalce legi, drepturi, constituția, oamenii.
Pentru noi nu există cale de întoarcere. Facem un apel disperat către toți românii – veniți la Pungești!

 

DISTRIBUITI MASIV SI IESITI IN STRADA!!!

Proteste de solidaritate peste tot in tara si se tot organizeaza! Hai, scoate-ti orasul in strada si tu!!!
▬ Bucuresti – Universitate / 17:00
▬ Cluj – http://tinyurl.com/ProtestCLUJ
▬ Campeni – www.facebook.com/events/64917646510563
▬ Alba Iulia – www.facebook.com/events/242255889265548
▬ Craiova – http://tinyurl.com/ProtestCRAIOVA
▬ Oradea – www.facebook.com/events/683549488345708
▬ Radauti – www.facebook.com/events/674877445879068
▬ Tg. Mures – www.facebook.com/events/689474207752702
▬ Constanta – www.facebook.com/events/222404877931043
▬ Piatra Neamt – www.facebook.com/events/262743823877410
–––––
▬ Hamburg – www.facebook.com/events/219022074944202
▬ Berlin – www.facebook.com/events/1404561313094143
▬ Paris – www.facebook.com/events/518728031557628
▬ Londra – www.facebook.com/events/719808488031654
▬ Montreal – www.facebook.com/events/487775371338513

11.54 Teroarea la Pungesti continua!!! Un grup de 15 protestatari veniti din tara din mai multe orase printre care Bucuresti si Sibiu care aseara au dormit cu totii la un satean din comuna Pungesti au incercat in urma cu putine momente sa se indrepte cu totii spre tabara Miscarii de Rezistenta din Pungesti pentru a continua protestele. Cum au iesit pe drumul principal o dupa cu jandarmi a venit langa ei si au incercat sa-i urce in dube cu forta pe motiv ca sant “grup organizat si nu au voie”. Imediat satenii din Pungesti au iesit din case si s-au alaturat reprezentantilor societatii civile printre care am recunoscut pe Alexe si Achimescu veniti din Piata Universitatii. Interventia satenilor a fost salvatoare, jandarmii batand in retragere, ne-a declarat in exclusivitate Zana Domitean cea care a fost de fata la intrega busculada creata!

10.46 Conform unuia din liderii Miscarii de Rezistenta de la PUNGESTI si anume Constantin Paslaru, escrocii de l-a Jevron si-au trimis de dimineata la prima ora sclavii ce lucreaza pentru ei sa reinceapa lucrarile si sa refaca gardul daramat ieri de catre manifestanti! In plus aproape un batalion de jandarmi au ocupat pozitii in zona, ca baraje militarizate si patrule permanente. Foarte grav este insa faptul ca celor cunoscuti pentru activitatile lor protestatare li s-a interzis accesul in zona, desi majoritatea taranilor au pamant acolo si ar putea desfasura unele activitati cum ar fi scosul pe pasune a animalelor pentru ca inca mai exista iarba pe camp. “E o tensiune mare in aer, oamenii sant foarte furiosi ca protestul lor de ieri nu a fost luat in seama dar increzatori pentru victoria reportata impotriva Chevronului. Lupta abia incepe, romanii ar trebui sa-si arate din nou solidaritatea fata de Miscarea de Rezistenta de la Pungesti si sa iasa cu totii la proteste”, ne-a declarat in exclusivitate acesta. Intrebarea noastra este, cati bani cheltuie autoritatile romane cu paza hotilor care vor sa ne fure bogatiile subterane si sa ne otraveasca solul si apa in cardasie cu tradatorii de politicieni si maleficul Ponta?! 

Preluare tot de pe: http://www.apologeticum.ro

Un gând despre „RĂZBOI ÎMPOTRIVA POPORULUI ROMÂN

 1. România sub ocupaţie :
  Internă şi externă

  Am fost duminica asta la Pungesti. Împreună cu prieteni, fiecare aducând alţi oameni. Au fost Erwin Albu şi Willy Schuster. Ba chiar şi…Harry Tavitian. Mărunţel şi uimit, cu un tricolor prins pe piept. Trebuie mers şi văzut ce e acolo, ca să crezi răul din acel loc şi să înţelegi: sărăcia de la marginea vieţii, tupeul americanilor şi urâţenia jandarmilor români. Tabloul Pungeştilor şi al pungeştenilor induce dispreţ oricărui ocupant bogat: nişte viitoare victime colaterale. Deşi hotărăţi, săracii nu contează. Sunt chiar inestetici, faţă de un oarecare impecabil Tom Holst, unealta CEO al Chevron, pălăvrăgind sfidător la TVR ( la ce mutră are, nu mă aşteptam la altceva, dar las psihanaliza “terminatorului” pe altcandva …). Scenariul bombardamentele din Irak se repetă în România, de data asta “paşnic”. Acolo petrolul, aici gazele de şist. Că apele vor fi otrăvite, nu contează. Vor fi doar nişte cadavre colaterale, asasinate lent cu apele Chevronului: de la oameni la bursuci, de la vitele din grajduri la peşti şi fluturi. Viaţa nu contează, dacă se scot bani din moarte.
  Jandarmii: mercenari plătiţi de dumneavoastră
  Jandarmii s-au purtat ca nişte mercenari plătiţi de americanii de la Chevron. Au arestat pe cei care vorbeau mulţimii, pentru că vorbeau şi, vag, o conduceau; deşi aceştia strigau mereu “Fără violenţă!” I-au arestat pe Willy Schuster, pe Erwin Albu şi pe alţii. Au bruscat femei, fete, amarnic. Nişte găligani fricoşi, cu siguranţă buni numai la aşa ceva; altfel ar fi avut o meserie onorabilă. Torţionarii bătrâni pot deci fi liniştiţi: generaţia tânără îşi face mâna la Pungeşti. Schuster si Albu se rugau în genunchi la troiţa de lângă drum. De câteva ori jandarmii au încercat să îi ridice. I-am fotografiat de fiecare dată, de aproape, şi au renunţat vremelnic. Aşa ceva poate provoca mulţimea… La câteva minute după ce am plecat, pe când în plin câmp un cordon de jandarmi mă oprise şi mă legitima, am primit telefon: cei doi fuseseră arestaţi şi băgaţi în dube. Brutalitate banală. Zel de cozi de topor româneşti. Da!: ţorţionarii au urmaşi…E o chestiune de timp. De ei trebuie să ne ocupăm, nu să “omorâm câinii şi pe Vişinescu”.
  Distrugeţi mijloacele distrugerii!
  Oamenii din sat au dărâmat numai gardul incintei Chevron , însă nu s-au atins de muncitorii de acolo, de jandarmi, de cei câtiva paznici şi nici de maşini. Păcat că nu au stricat maşinile! Oricum, este totuşi un bun început, căci Edward Abbey – un american de bună calitate, romancier, eseist, activist de mediu – scria: “ Un adevărat patriot trebuie să îşi apere ţara şi împotriva propriului guvern”. În acest caz, guvernul Ponta, umil cu plutocraţii de la Chevron. În romanul său The Monkey Wrench Gang (Banda cheii franceze), Ed Abbey face pe bună dreptate apologia sabotajului “pro natura”, trebuind a fi făcut de fiecare om sau grup responsabil. Cheia franceză, unealta simbol al romanului, cea cu care se pot distruge mijloacele distrugerii (numai cele tehnice) a devenit, ca termen, sinonimă cu sabotajul. Fără să îl fi citit pe Abbey, pungeşteniii au descoperit însă acelaşi urgent adevăr.
  Culmea prostiei lui Pristanda
  Pristanda e mic copil, în şmecheria lui faţă de jandarmii de azi. La un ordin, jandarmii de la Pungeşti însă, ca şi când ar fi fost de la o firmă privată, cumpăraţi pentru pază, au intrat în încinta străinilor şi au susţinut gardul. Cei de la firma SSG – plătită de americani pentru asta! – zăceau nemişcaţi şi se uitau la prostănacii plătiţi de noi, din bugetul ţarii… Romania e sub ocupaţie. Una internă, mai înainte de toate.
  O sugestie pentru ministrul Duşa
  Coordonatorul acţiunilor mercenarilor de stat de la Pungeşti, colonelul dr. (!) Ovidiu Vasilică, prim adjunctul Inspectoratului General şi şeful Statului Major al Jandarmeriei Române, cel care mereu vorbea microfonului din guler, – în vreme ce tâlharii trânteau la pământ femeile şi îl sfidau pe Iisus – pentru zelul dovedit, merită avansat. Sau destituit. E o simplă chestiune de onoare! (va urma).
  Nicolae R. Dărămuş
  P.S. Trebuie terminat odată cu fraţia închipuită dintre jandarmi şi popor. Mulţi dintre aceştia sunt foşti mercenari, “indivizi fără mamă fără tată”, întorşi din teatrele de război ale lumii, angajaţi – în lipsa vreunei calificări paşnice – în Jandarmeria Română. O adevărată pepinieră de indivizi ai represiunii şi torţionari.
  http://gandeste.org/general/romania-sub-ocupatie-interna-si-externa-i/35762

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s