Sinagoga satanei îl atacă pe părintele monah Teodot de la Petru Voda pentru ca rosteşte adevărul istoric despre Mişcarea Legionară şi adevăruri de credinţă

 Articol preluat de pe hotnews.ro.
Discursul sustinut de un calugar la aniversarea Miscarii Legionare: Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania cere autoritatilor statului si BOR sa se sesizeze in privinta acestui caz si sa ia masurile necesare
de V.M. HotNews.ro
Vineri, 27 iunie 2014, 18:42 Actualitate | Esenţial

Presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, deputat Aurel Vainer, condamna, intr-un comunicat remis redactiei, discursul sustinut de un calugar de la Manastirea Petru Voda la aniversarea Miscarii Legionare si cere autoritatilor statului si Bisericii Ortodoxe Romana „sa se sesizeze imediat in privinta acestui caz si sa ia masurile necesare”.

O inregistare video a unui discurs tinut de Monahul Teodot de la Manastirea Petru Voda din Neamt la aniversarea a 87 de ani de la infiintarea Miscarii Legionare in Romania a fost postat pe Youtube. Potrivit descrierii videoclipului, calugarul Teodot a tinut discursul sambata, 21 iunie, la cimitirul din Tiganesti (comuna Ciolpani din judetul Ilfov), care adaposteste mormintele a doi dintre intemeietorii Legiunii – Radu Mironovici si Corneliu Georgescu – loc traditional de pelerinaj pentru adeptii Miscarii Legionare.

In discursul sau, calugarul Teodot afirma, printre altele, ca „Trebuie sa avem cu totii convingerea ca Miscarea Legionara a fost o lucrare a Duhului Sfant”, iar miscarea „a fost o organizatie de ridicare a bisericii, de ridicare a neamului de fapt”. Este al doilea moment public in care slujitori ai Manastirii Petru Voda apar legati de miscarea legionara, dupa ce in 2011 un clip postat tot pe Youtube arata cum mai multe maicute de la Manastirea Petru Voda ii cantau parintelui Justin Parvu „Sfinta tinerete legionara”.

Comunicatul integral difuzat de Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania:

In cursul zilei de ieri, am citit articolul publicat de HotNews.ro, privind discursul rostit de un monah al Mănăstirii Petru Vodă din jud. Neamţ. Am auzit cuvintele absurde rostite în înregistrarea video.

Văzând aceste imagini, asemenea oricărui evreu care a trecut prin ororile Holocaustului din România, am simţit cum sunt cuprins de fiori la amintirea cămăşilor verzi cu diagonală care se încadrau în marşurile sau defilările legionare, ura şi duşmănia care se disemina în acele momente.

Fără îndoială, mesajul rostit este inacceptabil. Condamn în modul cel mai clar ideile transmise şi rostirea lor publică de un monah, slujitor al Bisericii Ortodoxe Române.

Așa cum se arată în numeroase documente și trăiri directe, personale și ale cetățenilor evrei, Mişcarea Legionară a fost şi rămâne direct responsabilă pentru pregătirea crimelor, asasinatelor şi violenţei devastatoare îndreptate împotriva cetăţenilor români de religie mozaică din anii ’40-’41, continuate ulterior de Mareşalul Antonescu. Amintesc, în acest sens, Pogromul din Bucureşti, care a avut loc în timpul rebeliunii legionare din ianuarie 1941. In acele zile negre, membrii “Legiunii Arhanghelului Mihail” au jefuit, devastat şi distrus numeroase sinagogi şi obiective evreieşti din Bucureşti, au torturat şi asasinat femei, copii şi bărbaţi evrei (Minciuni ordinare). Masacrul din pădurea Jilava, masacrul de la “Abator” etc. au dovedit o violenţă inumană, fără margini, a Mișcării Legionare, izvorâtă dintr-o intoleranţă criminală şi fără sens.

Aceasta este “sfânta” misiune la care a făcut referire monahul?

Rolul nefast al Miscării Legionare în istoria României este indiscutabil şi demonstrat istoric. Răul pe care l-a produs nu a afectat doar cetăţenii români de religie iudaică, dar și România în sine (sic!). Garda de Fier nu şi-a îndreptat atenţia “doar” asupra evreilor români. Legionarii au asasinat barbar și personalități politice de vârf ale României din acea perioadă : Prim Miniștri (I.G. Duca, Armand Călinescu, Nicolae Iorga), oameni politici (Virgil Madgearu) și demnitari români, de orientare politică diferită.

Cu toate acestea au fost numeroase ocazii, în care diferite personaje încearcă să “reînvie” acest element de extremism. Am putut vedea cum, în centrul Capitalei, sunt afişate simbolurile acestei Mişcări de tristă amintire. Ziarul “Obiectiv legionar” este publicat nestingherit.

Poziția mea, de mare responsabilitate civică și națională, ma determină să solicit Autorităţilor Statului Român şi Bisericii Ortodoxe Română să se sesizeze imediat în privinţa acestui caz şi să ia măsurile necesare.

Solicit Parlamentului României şi colegilor din diferitele grupuri parlamentare să adopte în cel mai scurt timp Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 31/2002 privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii (PL-x nr. 193/2014).

Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România va lua toate măsurile care se impun în acest caz.

Deputat Aurel Vainer
Preşedinte al Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România

Acesta este discursul pentru care e atacat părintele Teodot:

Toţi ortodocşii naţionalişti trebuie să-l susţinem pe curajosul monah!!!

Celor care se miră că folosesc termenul de „sinagoga satanei”, să citească:

Apocalipsa, Capitolul 3, vers. 9

9. Iată, îţi dau din sinagoga satanei, dintre cei care se zic pe sine că sunt iudei şi nu sunt, ci mint; iată, îi voi face să vină şi să se închine înaintea picioarelor tale şi vor cunoaşte că te-am iubit. 

Însuşi Mântuitorul îi numeşte aşa:

Apocalipsa, Capitolul 1, vers. 12-13

12. Şi m-am întors să văd al cui este glasul care vorbea cu mine şi, întorcându-mă, am văzut şapte sfeşnice de aur.
13. Şi în mijlocul sfeşnicelor pe Cineva asemenea Fiului Omului, îmbrăcat în veşmânt lung până la picioare şi încins pe sub sân cu un brâu de aur. 

Deci iată cine ne atacă pe noi ortodocşii naţionalişti!

Despre unele acuze aduse legionarilor citiţi şi:

https://danielvla.wordpress.com/2013/07/26/o-mare-minciuna-crimele-de-la-abator-din-1941/

https://danielvla.wordpress.com/2014/06/27/o-alta-mare-minciuna-asa-zisul-progrom-de-la-bucuresti/

Şi pentru că evreii ne tot acuză pe noi, românii şi mai ales pe legionari, că am fi organizat un holocaust împotriva lor, citiţi şi:

https://danielvla.wordpress.com/2013/11/28/crimele-evreilor-comise-impotriva-romanilor-in-1940/

Mai presus de toate, să ne rugăm pentru părintele Teodot!

5 gânduri despre „Sinagoga satanei îl atacă pe părintele monah Teodot de la Petru Voda pentru ca rosteşte adevărul istoric despre Mişcarea Legionară şi adevăruri de credinţă

 1. Numai dușmanii românismului și ai credinței și, nu în ultimul rând, ai adevărului pot fi de acord cu aberațiile susținute de Aurel Vainer, un individ animat de o ură sălbatică împotriva poporului român și, în special, împotriva Mișcării Legionare. Sprijin total pentru părintele Teodot! Treziți-vă, români!

  Apreciază

 2. parintele Teodot nu are nici o abatere de la ortodoxifinti e .abatuti,sintem noi care nu avem curajul sa marturisim adevarul
  ultimamente ne e frica si de morti si de sfinti sa i canonizam-

  Apreciază

 3. Un monah are misiunea sa se roage in locuri departe de lume, daca vrea sa afle linistea de care ne spune sfintii parinti . Poti sa te pierzi in valurile lumii deznadajduite . Are cine sa se ocupe de aceste probleme , miscarea legionara , calugarii trebuie sa fie nadejdea noastra prin rugaciune , sa fugi de lume daca vrei sa te unesti cu Dumnezeu , asta spun sfintii parinti calugarilor .

  Apreciază

 4. atunci un lup in piei de oaie pus la turma ca ” pastor”ce misiune o fi avand oare ?
  sau care -i Pastorul ADEVARAT cel care isi pune toata fiinta sa pentru a sa turma si da pe fata vrajmasul , da pe fata lupul hain ce in dulame cu viclenie se arata
  ori pentru dta , pastorul „Adevarat ” o fi lupul in piei de oaie ?
  astfel ajungem a arata LUMINA ca fiind intuneric si intunericul ca fiind „LUMINA ”

  ‘feriti-va de lupii in piei de oaie ca dupa roade ii veti cunoaste ” ne spune Insasi MANTUITORUL , Domnul IISUS HRISTOS
  oare noi ce facem astazi ?
  stam cu capu plecat , tacem si ascultam ce ne spune lupu in piei de oaie din deal, mergeti intr-acolo si faceti cum va spun
  dar in gand sopteste ranjind cu viclenie
  duceti-va in prapastie odata , odata si pentru totdeauna
  am vorbit metaforic pentru a se intelege mai bine sinagoga satanei ce sta de paza la turma de oi , adica masoneria ce apus mana pe BISERICA ORTHODOXA ROMANA ;
  acest ciubotea daniel si cu ceilalti asemeni , sunt masoneria data anathema de BISERICA NEAMULUI CEL SFANT si astfel Binecuvantarea Sfanta Nu O Mai Are insa pierzarea turmei cea naiva si credula si ascultatoare , pierzarea acesteia o are

  INSA nu va temeti caci mai sunt si caini buni ce stau de paza la turma si pazesc cu o a lor viata turma incredintata
  si cu lupul hain se iau la tranta , il incoltesc spre Vederea Buna a oilor ,
  spre paza buna ce primejdia rea va trece
  asa au fost invatati de Pastorul Cel BUN si ADEVARAT , MANTUITORUL IISUS HRISTOS
  amin.

  Apreciază

 5. iar masoneria este gheara fiarei antihristice la care lupii in piei de oaie pusi „pastori ” la turma i se inchina dihoniei si i se pleaca cu atata zel …pina li se vad si ranjetul si coltii
  si n-au habar ca sunt vazuti …
  insa nimic nu trece nestiut in fata DOMNULUI si DUMNEZEU ADEVARAT Cel Ce este LUMINA si ADEVARUL Cel Curat In TREIMEA SFANTA ARATAT , Domnul IISUS HRISTOS , Pastorul Cel Bun si ADEVARAT
  amin.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s