Care este adevărul la Mânăstirea Petru Vodă?

Iată ce aflăm dintr-un comentariu la un articol al fratelui Saccsiv:

un crestin ortodox said, on iulie 27, 2014 at 2:05 pm

M-am gandit mult inainte de a spune cateva adevaruri suparatoare din Manastirea Petru Voda, si am ajuns la concluzia ca este mai bine sa stie cat mai multi oameni. Astazi am luat hotararea, nefiind sigur ce se v-a intampla cu mine in viitor. Aceste adevaruri trebuie scoase la iveala pentru ca oamenii lupi imbracati in piei de oaie sa nu reuseasca sa-si duca la implinire lucrarea sataniceasca impotriva Bisericii.

Atentionat de cunostinte din Suceava, m-am interesat la Mitropolie de situatia SF. MANASTIRI PETRU VODA. Am aflat ca a afost trecuta sub directa obladuire a Patriarhiei; Staretul Hariton mintind obstea cu neexistenta actelor, acestea putand fi obtinute doar cu pretul a miliarde de lei si trecerii anilor!!!!
Inainte de plecarea Pr Justin la Domnul, am fost present la vizita mitropolitului Teofan la Manastirea Maicilor – Paltin. Cei din jurul Parintelui au fost scosi afara, eu fiind singurul ramas. Mitropolitul i-a ordonat Parintelui Justin din partea PF Daniel ca propunerea in calitatea de viitor staret sa fie Pr. Hariton de la Durau, altfel Manastirea v-a fi desfiintata. Hariton este pus special sa distruga lucrarea Pr. Justin. Toti care au fost ucenici adevarati ai Parintelui au fost dati afara la ordin; doi dintre ei fiind batuti cu bestialitate, ditrugandu-li-se pana si chiliile.

Executanti:
– Fratele Daniel- cautat de Interpol pt crime si hartuire, acesta fiind ascuns la manastire sub protectia M. Paisie ( SEIMINICIUC ) capul rautatilor din Sfanta Manastire si capul mafiei defrisarii padurilor de pe valea Bistritei. St. Hariton este si el implicat in aceasta afacere murdara cu padurile ( DNA nu ia masuri impotriva).
– Rasofor Eufrosin
– M Antonie
– Ierodiacon Haralambie
– fratele Mircea
– Ierom. Teofan ( bataranul) care este colonel SRI
Acestia sunt cativa dintre cei ce distrug lucrarea Parintelui Justin
M. Filoteu, parca nici nu ar mai trebui mentionat, stiindu-se despre rapoartele acestuia catre SRI si Patriarhie cu toate amanuntele petrecute in manastire, despre minciuna in legatura cu cazul Pr Calciu ( Andrei Calciu- fiul dezmintand). Pr Justin ii spusese si fostului coleg de celula, Marcel Petrisor, ca Pr Calciu sa fie deshumat la 7 ani. Curios lucru, la venirea lui Andrei Calciu ( bolnav cu piciorul) nu a fost luat in seama intentionat,pana si Sf. Liturghie incepand mult mai devreme, acesta plecand dezamagit.Un singur monah si cateva maici de la Paltin au stat de vorba cu el,afland ca M.Filoteu,impreuna cu Steretul Hariton mint in cazul tatalui sau.
De unde denota ca aceste personaje sunt infiltrate in Manastirea Petru Voda cu alte scopuri decat cele duhovnicesti.

Oare sa fie adevărate toate aceste lucruri? Să ne amintim că si administratorul Apologeticum (Gabriel) spunea la fel, că actualul stareţ, Hariton, i-a fost impus părintelui Iustin ca şi condiţie să nu fie desfiiţată mânăstirea.

De asemenea, mai preiau încă două comentarii de pe acelaşi blog, Saccsiv, de la acelaşi articol:

Ionica said, on iulie 27, 2014 at 4:49 pm

Nu trebuie uitat ierom Cozma de la pangar, urator de moarte al revistei Atitudini, care nu a mai primit revista la pangar imediat dupa moartea Parintelui Justin. El si cu Filoteu au facut echipa (desi nu se inteleg) impotriva revistei ATITUDINI, manati de o invidie si o ura despre care Parintele Justin spunea ca-i de moarte, stiindu-le gandurile lor patimase. Acest Cozma a facut numai vrajmasii in Manastirea Petru Voda, terorizandu-l pe Parintele Justin cu pâra despre călugări, încât Părintele îi făcea hatârul de multe ori, doar să scape de gura lui. Își făcuse crescătorie de câini în mănăstire și dormea intr-o baraca in mijlocul lor, până l-a alungat Parintele cu tot cu caini. Dar cu 3 ani inainte de moartea Parintelui s-a intors iar in manastire, creand mari dezbinari si certuri intre calugari. Dumnezeu i-a dat o boala, psoriazis, ca nu poate nici sa inchida mainile, incat sa nu mai poata sluji, ca poarta prea multa ura multor oameni, dar el tot nu s-a invatat minte. Comploteaza mereu, ca un demon, impotriva fratilor sai si fata de monahul Teodot are o ura de nedescris. Chiar l-a imbrancit, pana l-a amenintat m Teodot ca-l da in judecata pentru vatamare corporala. El este unul dintre cei care au boicotat mitingul anti-cip pentru care Parintele Justin a dat binecuvantare. Isi aduce in manastire fl si fel de borfasi batausi si ii tine ca slugi, permitandu-i astfel sa instige la violenta si certuri. Si actualul staret pare-se ca este in asentiment cu el.

Antoaneta said, on iulie 28, 2014 at 12:08 pm

un crestin ortodox
Nu stiu de unde ai informatiile acestea, dar este totul foarte adevarat. Ce nu ai spus este ca DNA-ul din jud. Neamt este partas la furturile din paduri alaturi de gasca lui Paisie din man. Petru Voda. Deci in niciun caz nu se va intreprinde nimic din partea DNA. Doar daca se sesizeaza DNA-ul de la Bucuresti. Mai trebuie spus ca aceasta afacere murdara este menita sa aduca bani pentru Catedrala patr. Daniel Ciubotea, iar banii manastirii Petru Voda (pe care staretul zice ca ii tine pentru refacerea actelor, fiind vorba de 4-5 miliarde de lei vechi) iau drumul tot catre Patriarhie.
Intr-adevar, acolo se intampla batai, furturi si amenintari ca intr-un ghetou de infractori, dar nimeni nu se sesizeaza. Se pare ca si politia locala este naimita de infractorul Paisie Seminiciuc. Oamenii din zona au depus plangeri de nenumarate ori vizavi de furturile lui Paisie, dar mereu a scapat.
Ce sa faci intr-o tara in care de la presedinte in jos se fura? Cu toate ca monahii ar trebui sa fie un exemplu…

Le puteţi verifica aici: http://saccsiv.wordpress.com/2014/07/25/hram-mitropolitul-moldovei-la-manastirea-paltin-petru-voda-duminica-27-iulie-ajutati-orfelinatul-si-azilul-de-batrane-al-asezamantul-filantropic-al-manastirii-paltin/#comment-225747

Reclame

38 de gânduri despre „Care este adevărul la Mânăstirea Petru Vodă?

 1. ÎNTRU APĂRAREA MONAHULUI FILOTHEU BĂLAN

  “Precizăm aici că purtătorul nostru de cuvînt, monahul Filotheu Bălan nu a avut niciodată şi nu are nici o colaborare, de nici un fel, cu nici un organism politic sau informaţional, nici naţional, nici internaţional. Acest lucru îl susţine în faţa Sfîntului Altar cu mâna pe Sfînta Evanghelie şi pe Sfînta Cruce. Toate colaborările sfinţiei sale cu mirenii sunt exclusiv pe plan religios şi cultural, exclusiv pentru promovarea Ortodoxiei.”
  (Mânăstirea Petru Vodă: Comunicat – fragment)
  Sursa: http://manastirea.petru-voda.ro/2014/01/15/comunicat/

  Apreciază

   • Frate, eu aşa văd lucrurile.
    Că se încearcă denigrarea măn. Petru Vodă.
    Oare chiar toţi părinţii monahi de acolo au greşit cu excepţia monahului Teodot?

    Apreciază

   • Ioan C.
    Eu nu denigrez manastirea Petru Voda!
    Monahul Teodot a rostit adevarul cu mult curaj si nimeni de acolo nu-l apara. Cel putin in public. Sunt convins ca mai exista monahi acolo care gandesc ca Teodot, dar ori n-au curajul ori n-au posibilitatea sa marturiseasca adevarul. Poate sunt intimidati, avand in vedere ca e foarte probabil sa fie adevarat ce au scris acei comentatori.
    Parintele Iustin era un marturisitor. In afara de Teodot, unde sunt acum marturisitorii care ii urmeaza parintelui la Petru Voda??

    Apreciază

 2. sunt doi monahi prigoniti de acest sistem sau sa spunem concret fiara antihristica care este acest sistem
  doi monahi Adevarati de care am cunostinta monah Teodot si monah Anatolie , Galati
  insa MAICA DOMNULUI Va Sta impotriva acelor ce slujesc sistemul si fac parte din sistem iar monahii adevarati ii alunga de prin manastiri ..ca BINE nu le va fi pe acest pamint , acestor naimiti
  RUGACIUNE LA MAICA DOMNULUI PENTRU DREPTATEA CEA SFANTA pe acest Pamint
  RUGACIUNE la SFANTA CRUCE a Neamului Roman CEL SFANT CRUCEA Inaltata de SFINTII si MARTIRII din temnite comuniste Necanonizati de viclenia lupilor in piei de oaie ce sunt in cardasie cu slugile iudeo-sioniste care sunt statul mamona si fac parte din fiara antihristica si spurcaciunea cea mare
  acesta este intunericul aratat peste aceasta Tara
  credeti sau nu credeti
  VOM VEDEA CU OCHII TRUPESTI CACI VOIA LUI DUMNEZEU pe acest pamint SE VA ARATA CURAND si VA FI …
  nu va inchinati fiarei , iesiti din sistem pentru ca aceasta este fiara prin statul mamona cu spurcaciunea cea mare cu nume de imparat si prooroc
  iar de nu iesiti … va veti afla in intuneric , veti fi amagiti ca sunteti in LUMINA pe CALEA „DREAPTA ” dar viclenia lupilor in piei de oaie din BISERICA este mare
  caci calea cea stramta este Calea ADEVARATA si DREAPTA

  sunt doua variante
  ori ne vom face singuri DREPTATE cu ale noastre maini MARTURISIND pentru HRISTOS si SFANTA CRUCE A ORTHODOXIEI NEAMULUI ROMAN luptand cu intreg acest „sistem ”
  ori vom lasa ca fiara sa ne prade spre prigoana caci nu am fost in stare sa tinem MARGARITARELE pentru noi ca , popor roman crestin orthodox ci le am aruncat in gurile porcilor , asteptand cu mainile in san sfasierea noastra ca natie si popor …
  insa Ruga Celor care nu se inchina fiarei prin aceea ca nu fac parte din fiara si ruga monahilor adevarati izgoniti de sistem care sunt prin muntii acestei TARI , ale lor SFINTE rugaciuni DUMNEZEU le va Asculta , aceasta fiind Lupta intre Bine si rau
  fie daca s-ar batea si cu antihristul in vazduh , deasupra acestei Tari
  pentru acestia
  ROMANIA VA STA IN PICIOARE chiar daca ar raminea numai 7 sapte oameni imbracati in alb de la Galati si pin’la Suceava
  amin.

  Apreciază

  • Doamne bunule si măicuța nostra apară si intareste monahii noștri dreptcredinciosi de la manastirea Petru- Voda ( acum aflu din străinătate ce se întâmpla acolo) si pe toti marturisitorii. Sa ne rugam fratilor ca Dumnezeu sa mai țină tarisoara noastră, ca poate de aceea este prigoana, ca romanul s -a depărtat de Dumnezeu prin păcate multe, din neștiință sau comoditate. Eu gândesc de câtva timp, a m-a reîntoarce in tara, când vad ce se întâmpla, asa poate pot face mai mult. Dar stau departe de mănăstire, deocamdată m-a rog, si m-a mai rog ca Dumnezeu sa nu părăsească România. Fratilor uniti-va in credinta si rugati-va, oriunde va aflaț !

   Apreciază

 3. ,,Oare chiar toţi părinţii monahi de acolo au greşit cu excepţia monahului Teodot?”

  Cred că această întrebare spune aproape totul despre Ioan C., care a comentat mai sus. Cu alte cuvinte induce ideea, că mănăstirea era împărțită în cei care îl susțineau pe monahul Teodot (destui, dar puțini care afirmau asta pe față) și mulți care îl respingeau din varii motive, mai ales la ordin de sus. Pentru că să nu uităm: mănăstirea Petru Vodă, de ceva vreme face ascultare direct față de Patriarhia Română! Dacă cineva l-ar apăra pe monahul Teodot, ar zbura imediat din mănăstire! Este foarte clar și de așteptat…

  Apreciază

  • “Să nu te chemi bârfitor şi cu limba ta nu vicleni.”
   (Cartea înţelepciunii lui Isus, fiul lui Sirah / Ecclesiasticul 5:16)

   “Pe bârfitor şi pe cel cu două limbi blestemaţi-i, că pe mulţi care aveau pace i-au pierdut.”
   (Cartea Înţelepciunii lui Isus, Fiul lui Sirah / Ecclesiasticul 28:14)

   Avva Isaia
   “A mai fost întrebat ce este vorbirea de rău şi a răspuns: “A nu cunoaşte slava lui Dumnezeu şi a-ţi invidia aproapele”.”
   (Patericul sau Apoftegmele Părinţilor din pustiu, Ed. Polirom, Iaşi, 2003, pag. 138)

   Avva Hierax
   “Un frate l-a întrebat pe avva Hierax: “Spune-mi cum să mă mîntuiesc?”. Bătrînul îi zice: “Stai jos în chilia ta, nu bîrfi pe nimeni şi te vei mîntui”.”
   (Patericul sau Apoftegmele Părinţilor din pustiu, Ed. Polirom, Iaşi, 2003, pag. 184)

   Avva Matoes
   “Avva Matoes zicea: “A venit un frate la mine şi mi-a zis: “Bîrfa este mai rea decît curvia”. Eu am zis: “Tare cuvînt!”. El îmi zice: “Tu ce crezi despre asta?”. Eu am răspuns: “Bîrfa este rea, dar se vindecă repede. Foarte des bîrfitorii îşi cer iertare zicînd: ‘Am vorbit rău’. Curvia însă este moarte trupească”.”
   (Patericul sau Apoftegmele Părinţilor din pustiu, Ed. Polirom, Iaşi, 2003, pag. 236)

   Avva Megethios
   “A mai zis: “La început cînd ne adunam împreună şi vorbeam despre lucruri folositoare sufletului deveneam coruri, coruri şi ne suiam la ceruri. Acum ne adunăm şă ne bîrfim unul pe altul, şi ne coborîm (la iad)”.”
   (Patericul sau Apoftegmele Părinţilor din pustiu, Ed. Polirom, Iaşi, 2003, pag. 243)

   Avva Pimen
   “Avva Pimen a zis: “Despre aceste două gînduri rele, curvia şi bîrfa, omul nu trebuie nici să vorbească, nici să se gîndească în inima sa, fiindcă, dacă vrea să le cîntărească în inimă, nu se alege cu nici un folos; dar dacă se înverşunează împotriva lor, îşi va găsi liniştea”.”
   (Patericul sau Apoftegmele Părinţilor din pustiu, Ed. Polirom, Iaşi, 2003, pag. 292)

   Avva Hyperechios
   – “A mai zis: “Bine-i să mănînci carne şi să bei vin, dar să nu mănînci, cu bîrfă, carnea fraţilor”.”
   (Patericul sau Apoftegmele Părinţilor din pustiu, Ed. Polirom, Iaşi, 2003, pag. 359)
   – “A mai zis: “Şoptindu-i la ureche, şarpele a scos-o pe Eva din rai. La fel face şi cel care-şi bîrfeşte aproapele: distruge sufletul celui ce ascultă şi nu şi-l mîntuieşte pe al său”.”
   (Patericul sau Apoftegmele Părinţilor din pustiu, Ed. Polirom, Iaşi, 2003, pag. 359)

   Avva Or
   “A mai zis: “Dacă-ţi bîrfeşti fratele şi te mustră conştiinţa, du-te, închină-te în faţa lui şi spune-i: “Te-am bîrfit”, păzeşte-te să nu mai fii făcut de rîs. Căci bîrfa este moarte pentru suflet“.”
   (Patericul sau Apoftegmele Părinţilor din pustiu, Ed. Polirom, Iaşi, 2003, pag. 369)

   “DIAVOL (Διάβολος).
   (…) Termenul grec înseamnă “calomniator”, “pîrîtor”, “clevetitor” şi uneltitor”
   (Preot Dr. Ioan Mircea, Dicţionar al Noului Testament, Editura Institutului biblic şi de misiune al Bisericii Ortodoxe Române, Bucureşti, 1995, pag. 129)
   * Nota noastră: Deci, dacă îţi place bârfa, ştii a cui voie o îndeplineşti!

   Apreciază

   • Aici nu e vorba de barfa, fratele meu, CI DE ADEVAR!
    A dezvalui o stare de lucruri care ascunde fapte nepermise, prigoane, intrigi etc, pentru a inchide gura monahilor marturisitori nu e nicidecum barfa!
    Ai grija sa nu inceapa sa te caracterizeze „Sola Scriptura”. Aceeasi scriptura care iti poate da si argumente impotriva a ceea ce sustii aici.
    N-am afirmat cu certitudine ca tot ce e scris in articol e adevarul gol-golut. Am pus o intrebare despre marturia unora.
    Daca cineva poate demonstra contrariul, cu tarie, sa o faca! Comentarii incap multe aici…

    Apreciază

   • Stim cu totii ca in forurile de conducere, de oriunde, una se spune oficial si alta e realitatea in fapt. Asa ca… Cine conduce Manastirea Petru Voda…. Poate sa o conduca si Teofan, dar pe Teofan pot sa-l conduca altii.

    Apreciază

   • Frate Daniel,
    Nu am de gand sa ma cert, dar:
    1. I-am scris doua mesaje fratelui Radu Iacoboaie pe blog, dar mi le-a sters, deci, nici eu nu mai vreau sa discut cu dumnealui;
    2. Daca are cineva ceva sa-mi reproseze, atunci sa-mi spuna pe blogul meu, ca sa vad, nu criticandu-ma in alta parte, asa mi s-ar parea corect, adica sa ii spui omului in fata;
    3. “Soarele nu trebuie să apună peste mânia dintre fraţi, ca nu cumva noaptea să-i ducă la deplină învrăjbire, şi în ziua judecăţii să fie covârşiţi de o vină de neînlăturat.
    Nu trebuie să se aştepte prilej potrivit pentru îndreptare, fiindcă nimeni n-are siguranţa zilei de mâine; cu adevărat oamenii plănuiesc multe pentru ziua de mâine, dar mulţi n-o mai apucă.”
    (Sfântul Vasile cel Mare, Cele trei cuvinte ascetice. Constituţiile ascetice. Epistole ascetice, Editura Institutului Biblic şi de Misiune Ortodoxă, Bucureşti, 2009, pag. 170-171)

    Apreciază

  • ASA ESTE! Am fost martora la unele lucruri si marturisesc ca,intr-adevar,le este teama monahilor ca: „Dacă cineva l-ar apăra pe monahul Teodot, ar zbura imediat din mănăstire!”,asa cum spune Radu Iacoboaie,iar PETRU VODA cel de azi,NU MAI ESTE acel PETRU VODA AL PARINTELUI JUSTIN… Frate Ioan C.,imi cer iertare,dar cu parere de rau,cu mare parere da rau,gresesti…O spun cu mare durere,ca as fi fost tare fericita sa fi avut dreptate tu! Cer iertare tuturor! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

   Apreciază

 4. Este foarte dureros ce se întâmplă în mănăstirea ctitorită de sfântul Iustin Pârvu. Ceea ce se dorește este anularea lucrării sale, desființarea centrului ortodox naționalist din România. Mă întreb dacă mai arborează încă acolo steagul României. Dacă da, cred că degeaba… Pentru că de trecerea părintelui Iustin la cele veșnice, glasul mănăstirii nu s-a auzit decât prin monahul Teodot, care cine știe pe unde se află și în ce greutăți se zbate…

  Apreciază

 5. Este nevoie de multă rugăciune în post şi mărtursirea adevărului. Astea trebuie să le facem toţi. Numai aşa vom învinge. Monahul Teodot sigur are nevoie, în primul rând, de rugăciunea noastră. Să ne rugăm şi să mărturisim. Amin!

  Apreciază

 6. Ar trebui sa va ganditi mai mult inainte de a abera fara macar sa aveti habar ce se intampla. Ar fi bine sa va uitati la voi sa fiti lipsiti de pacat si lasati parintii de la Petru Voda sa se roage. Nu incercati sa influentati oamenii care nu stiu ce inseama adevarata rugaciune. Va fi pacatul de care veti da socoteala acolo unde nu exista minciuna, DNA sau alti oameni ca voi. Lasati balta minciunile si rautatile!!!!!

  Apreciază

   • Am habar de cat de mult ajutor a dat atat sf parinte Iustin cat si ceilalti parinti pe care ii cunosc. Am habar de cat de bine e aa ajungi in aceasta manastire si sa te simti ACASA. Am habar de un duhovnic de care se vb pe aici f urat de care sf parinte Iustin mi-a spus-„ai duhovnic mare si tare”. Am habar …… Haideti sa ne rugam cu parintii de acolo si cu cei de la alte manastiri. E destul de mult rau in lumea asta…. Sa nu murdar bruma de lumina care a mai ramas.

    Apreciază

   • Simona,
    Parintelui Iustin ii recunoastem cu totii sfintenia si ajutorul dat romanilor! Ce rost are sa ne mai spui tu?
    Despre ceilalti parinti, daca ai lucruri bune de spus, spune. Ar fi bine sa aduci si argumente ca sa-i contrazici pe cei care au afirmat contrariul.

    Apreciază

   • Pai daca stiti sfintenia sf parinte Iustin de ce nu credeti in cuvintele lui? Va ajuta mai mult informatiile mele? Daca era atent am spus ca despre un ieromonah despre care voi vb f urat parintele a spus ca e „duhovnic mare si tare”. Se pare ca nu e suficient. Vi se pare ca puteti judeca voi mai bine decat cel despre care spuneti ca ii recunoasteti sfintenia si nu are rost sa va spun eu. Ce castigati din toate rautatile pe care le spuneti aici? Cine suntem noi sa judecam ce fac parintii? Da stiu f multe despre multi dintre parintii. despre care ari vorbit. Nu ma chinui sa va explic ceva ca nu vad sensul. Pot sa va spun ca sunt f multe minciuni si multi din cei de aici habar nu au despre ce fac sau au facut parintii. M-a deranjat ca sunt minciuni despre duhovnicul meu si am simtit nevoia sa va linistesc. Stareta manastirii de maici Perru Voda invata maicile sa spuna o rugaciune decat sa intinda faar cute fata de masa. Cam asta incercam si eu sa va spun. Decat sa gresiti judecand ce nu stiti( o spun cu toata responsabilitatea unui om care cunoaste f multe lucruri de acolo) mai bine faceti o rugaciune.

    Apreciază

   • Simona,
    Eu am prezentat niste puncete de vedere ale unora. Nu le-am dat credibilitate suta la suta.
    Poate ai observat ca titlul articolului este: „Care este adevărul la Mânăstirea Petru Vodă?”
    Cu semnul intrebarii.
    Daca cineva stie alta versiune, e liber sa o scrie aici.
    Numai ca vad si eu un lucru: monahul Teodot si inca vreo doi, trei, au fost prigoniti. De ce?? E clara lipsa de curaj a unor parinti de acolo. Daca s-a dus Parintele Iustin, s-a dus si curajul din acea manastire.
    Daca stii asa de multe, spune-ne si despre Teodot.

    Apreciază

   • Am fost mai atenta azi la ce s-a intamplat pe aici. Am citit su punctul tau de vedere. Nu vreau sa intru in dezbateri despre ce se intampla in nici o manastire. Fac doar un apel la calm si rugaciune. Nu cred ca sunt in masura sa-mi exprim parerile. Tin mult la aceasta manastire cu toate ispititele pe care le au parintii din ea. Atat iti pot spune. Ai incredere ca nimic nu este intamplator si toti platim pt pacatele noastre si suntrm ispititi cu fiecare pas pe care il facem pe calea credintei. Am fost in noiembrie ultima oara dar iti pot spune ca am simtit o liniste sufleteasca extraordinara dincolo de framantarile acestea. O liniste care nu se simtea cand parintele Iusrin era bolnav si framantarile din Petru Voda erau inmiite. Du-te acolo si roaga-te si ai sa simti singur ceea ce incerc sa spun. Probabil ca atunci nu iti vei mai dori sa stii mai mult.

    Apreciază

 7. se vede cu ochiul liber – capii BOR sint mari afaceristi si mari iubitori de bani motiv pentru care au abandonat poporul – pun presiune pe , preoti transformindui in cersetori ! – datorita presiunilor puse pe ei preotii au devenit foarte insistenti, agresivi si obraznici si asta datorita lacomiei a lor si a celor care-i conduc – peste 90 / 95 % din slujitori bisericii sau transformat in slugi / pres – celor care lucreaza in institutiile statului mai ales a institutiilor de forta – pentru a li se aloca 5-10 mii de lei le ling si papucii – incepind de la preoti simpli, stareti de manastire , protopopi si pina la episcopi pentru a da bine in poza cu autoritatile statului locale si centrale ofera distinctii si diplome de merit chiar daca nu au facut nimic pentru biserica – chiar daca nu au ajutat nici cit vaduva cu doi banuti. cum poate mitropolitul sa fie atit de fatarnic sa sa acorde titluri si sa se pupe cu jigodiile care au distrus TARA ! / POPORUL !

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s