Un nou blog ortodox naţionalist: „raduiacoboaie”

http://raduiacoboaie.wordpress.com/

Iată textul de prezentare a blogului de pe pagina DESPRE BLOG:

Acest blog încearcă să se mențină pe două coordonate principale: ORTODOXIA și NAȚIONALISMUL. Cu alte cuvinte, se dorește în mod deosebit promovarea naționalismului creștin autentic, care nu este altceva decât iubirea curată față de Dumnezeu și iubirea față de țară, față de neamul nostru românesc.

Sper ca toate aceste articole, volume scrise sau alcătuite de mine, precum și informațiile prețioase și sistematizate în ultimii ani (cele 67 de FIȘIERE TEMATICE IMPORTANTE) să fie de folos tuturor celor care ar dori să le analizeze spre informarea lor și a celor din jur, pentru contracararea planurilor diabolice ale ocultei mondiale. Unii ar putea să scrie articole folosindu-le și le urez mult discernământ și succes. Sau mai bine, DOAMNE AJUTĂ!

Imaginea atașată paginii de deschidere a blogului reprezintă ADUCEREA SFINTELOR MOAȘTE ALE SFÂNTULUI MARE MUCENIC IOAN CEL NOU DE LA CETATEA ALBĂ LA SUCEAVA ÎNAINTEA DOMNITORULUI MOLDOVEI, ALEXANDRU CEL BUN, ÎN ANUL 1402. Mulți români au fost ajutați de către acest sfânt, care prin mucenicia sa are mare îndrăzneală înaintea lui Dumnezeu.

Despre viața acestui sfânt puteți citi pe blogul SFÂNTUL IOAN CEL NOU DE LA SUCEAVA sau aici: Viata Sfantului Ioan cel Nou

,,Ce bine ar fi ca tineretul să acceseze pe internet – mai ales – frumosul, binele și adevărul, să facă deosebirea dintre comunicarea și comuniunea adevărată! Și în acest spațiu virtual Dumnezeu așteaptă să fie “accesat” și găsit de către fiii Lui!”

                                                              Preot Nicolae Petruț (Sursa: astradrom)

Și un îndemn pentru toți românii de bună credință și drept măritori creștini:

,,ROMÂNI, NU VĂ MAI ALEGEȚI CONDUCĂTORI CARE NU-ȘI IUBESC ȚARA!”

PETRE ȚUȚEA

Sursa: http://raduiacoboaie.wordpress.com/despre/

3 gânduri despre „Un nou blog ortodox naţionalist: „raduiacoboaie”

  1. Bai dar ce ziceti de faza cu chestia de la TVR de acu o saptamana ? Nu o stiti ? Cand un reporter TVR(TELEVIZIUNEA VIITORULUI ROMANIEI=ei educa tinerele generatii) a cerut imediat maestrului Ovidiu Ioanitoaia sa schimbe ordinea cand vorbeste de generatia CHIVU-MUTU.Adica sa puna pe mutulica doza mica inaintea celui care a castigat campionate prin Italia si Olanda parca plus CUPA CAMPIONILOR EUROPEI. Sa se oftice si Murinio ca pe Mutu l-a uschit si pe Chivu l-a facut campion . Bai eu le doresc tuturor care vor asa ceva s-aiba parte mereu de 11 de Mutu in teren si pe ai cum e Chivu sa plece dincolo c-aici nu are nimeni nevoie de CHIVU. Ce parere aveti dragi tineri ca pare sa fie un blog al tinerilor ?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s