Sigla Partidului România Unită: Vlad Ţepeş

VLAD TEPES, noua emblema a formatiunii NATIONALISTE Partidul Romania Unita

PRU

Blazonul Partidului România Unită cuprinde imaginea-forţă a domnitorului Vlad Ţepeş suprapusă peste harta României reîntregite. Consider că aceste două simboluri, alături de denumirea Partidului România Unită, sintetizează aspiraţia noastră ca neam: unitate în acţiune, justiţie socială şi reîntregirea teritoriului românesc. În plus, Vlad Ţepeş trebuia asumat ca erou după ce interpretările moderne au deformat imaginea acestui domnitor „vinovat” pentru că-şi apăra ţara.
Chiar aşa, de ce l-au pictat străinii pe Vlad Ţepeş în culori înfiorătoare? Pentru că nu mai voia hoţie şi nemernicie, pentru că şi-a făcut curăţenie în ogradă, iar pe cotropitori îi pedepsea în modul cel mai crunt? Îşi aminteşte cineva ce făceau acei cotropitori pe pământul românesc, de la răpiri de copii, violuri, plus distrugerile şi jafurile constante? Cum ar fi trebuit să-i primească Vlad Ţepeş pe otomani, cu pâine şi cu sare, aşa cum se întâmplă acum cu toţi şmecherii şi jefuitorii pe care statul îi ţine în braţe şi le cântă osanale?
În zilele noastre, Vlad Ţepeş ar fi fost cu siguranţă catalogat drept „extremist” pentru că nu respecta drepturile tâlharilor şi ale ocupanţilor străini. De aceea nu mă miră faptul că şi Partidul România Unită a fost imediat criticat în aceiaşi termeni, înainte măcar să apuc să spun care este scopul şi doctrina acestui partid. Dar simplul fapt că vorbim de unitatea României şi de reîntregirea ei este o dovadă de extremism, mai ales dacă ne referim la păstrarea Transilvaniei în graniţele României. Cât despre faptul grotesc că îmi vin ordinele în plic de la Moscova, aţi văzut Rusia sprijinind unirea României cu Republica Moldova şi trasând astfel graniţa UE şi NATO lângă teritoriul controlat de Putin? Sau salutând cu bucurie condamnarea Ungariei expansioniste care face jocurile Moscovei în interiorul UE, mizând pe acelaşi sistem al autonomiei etnice folosit şi de separatişti în Estul Ucrainei? Dacă Rusia iubeşte mai nou extinderea graniţelor NATO şi UE, de ce nu tratează direct cu mai-marii cancelariilor occidentale, are nevoie de mine pentru aceasta?
Culmea este că în răutăţile lor, criticii nu încearcă să se acopere cu argumente măcar aparent valabile. Să luăm faptul preluării opiniilor mele de către Vocea Rusiei în 2012, uitând că şi Băsescu a dat un interviu acolo. Trebuie că acest fapt ne-a transformat pe amândoi în agenţi acoperiţi, nu? Dar opiniile mele sunt preluate pe larg şi în presa din Ungaria, inclusiv pe agenţia oficială MTI, controlată de Guvernul lui Viktor Orban. Înseamnă că sunt şi agent maghiar, iar Ungaria sprijină lupta mea anti-autonomie, la fel cum Rusia sprijină lupta mea unionistă. Nu ştiam că statele cu o politică clară anti-românească (în acest caz chiar în colaborare, Budapesta şi Moscova fiind la fel de vinovate pentru enclavizarea maghiarilor din România) sprijină emanciparea şi întărirea suveranităţii României. Foarte frumos atunci din partea lor! Aştept decoraţii de la Viktor Orban pentru că l-am acuzat de nazism şi de horthysm (şi pe bună dreptate, nu mai reiau argumentele) şi onoruri militare de la Putin pentru că am arătat că Basarabia şi Transnistria sunt pământ românesc şi trebuie să se întoarcă la ţara-mamă, intrând astfel sub protecţia UE şi NATO (sic!).
Aşadar nu ne ruşinăm să defilăm nici cu Vlad Ţepeş, aşa „extremist” cum era el, nici cu harta României reîntregite, nici cu doctrina naţional-democrată a lui Nicolae Iorga, nici cu patriotismul lui Mihai Eminescu, deşi ştim prea bine că aceştia nu sunt politically correct. E timpul să fim corecţi faţă de România şi faţă de români, faţă de alţii am fost prea mult timp prea corecţi şi uite ce am ajuns… De Bogdan Diaconu

După cum se arata mai sus, Bogdan Diaconu îşi face un partid care se vrea continuator al Partidului Naţionalist al marelui istoric Nicolae Iorga, din perioada interbelică şi al ideilor lui Eminescu.

Ce uită Diaconu este că tocmai UE şi NATO pe care le invocă drept protectoare ale românilor, nu prea agrează naţionalismul şi, ca urmare nici pe mentorii naţionalismului istoric (cum ar fi Eminescu).

In rest… să-i ajute Dumnezeu!

4 gânduri despre „Sigla Partidului România Unită: Vlad Ţepeş

 1. http://saccsiv.wordpress.com/2014/09/19/bor-mai-are-succesiune-apostolica-ce-i-a-raspuns-parintele-adrian-fageteanu-lui-danion-vasile-ce-mi-a-spus-parintele-justin-parvu-ce-zice-ioan-vladuca/

  Este Har, si va fi pana in momentul Parusiei. Ceea ce nu inteleg eu, este problema mirenilor. Preotii buni au arhiereu bun, iar mirenii buni au duhovnici buni. Mirenii nu au treaba arhiereului. Preotii buni se ingrijesc de aceasta. Si un arhiereu care merge lunar in loja masonica, este unul valid. Mitropolitul Serafim de Pireu, spunea ca slujitorul care merge in masonerie se aseamana cu cel ce trece la o secta sau la paganism. Cel ce a fost botezat-ortodox sau a fost si hirotonit-ortodox atunci cand revine dintr-o secta, inapoi in ortodoxie, nu mai este rebotezat sau rehirotonit ci doar remiruns si spovedit. In astfel de conditie, exista o scapare totdeauna: stim noi ca arhiereul care vine seara de la loja masonica, nu este remiruns de un preot al sau? Stim noi ca nu plange si nu se spovedeste dupa remirungere? Asadar, hirotonia pe care o savarseste el a doua zi, este intru totul valida! Fiti pe pace! Exista Harul succesiunii apostolice pana in ziua Parusiei.

  Apreciază

  • Si nu numai atat. Dar cine poate afirma cu certitudine si cu dovezi concrete ca un anume ierarh este mason? Poate doar se complac in legaturi cu masoneria. Sau chiar daca ar fi unul, doi, zece ierarhi masoni, asta nu inseamna ca sunt toti si ca Harul a disparut din BOR.
   Si apoi, preotii hirotoniti inainte nu raman cu Har?

   Apreciază

   • Arhiereul prezinta si reprezinta pe Hristos. El reprezinta Biserica Intreaga. Fara un arhiereu, nu avem cum sa mai existam ca Biserica. In lume sunt 860 de arhierei ai Ortodoxiei. Si unul daca va mai ramane intru Adevarul lui Hristos, ne este suficient. Arhiereul este cea mai importanta fiinta omeneasca si mai puternica, dintre muritori. Dupa el, e preotul. Hristos este Capul Bisericii si al arhiereilor, dar Hristos nu lucreaza succesiunea apostolica fara arhiereu (precum este la protestanti si neoprotestanti unde hristosul lor este diavolul). Arhiereul nu este vicarul lui Hristos -ca la alti tampiti- ci este cel prin care Hristos participa direct, prin persoana arhiereului, la litrurghiile arhieresti.Arhiereul poate face slujbe si fara vesminte. Poate participa la liturghie, stand pe un scaun in biserica si zicand de acolo ecfonise ori alte pasaje. Nici ingerii nu au curajul sa faca observatie arhiereului. Nici preotului. Numai arhiereul poate face observatie liturgica unui preot. Nici nu stim noi cine sunt arhiereii…. Nici ei nu stiu cine sunt ei…de fapt…

    Apreciază

 2. Raman, desigur! Am vrut sa atrag atentia asupra acestei teme dezbatute intre crestini, tocmai pentru a nu se intra definitiv intr-un preotestantism sau neoprotestantism tembel. Toti cei ce nu sunt in ascultarea unui preot sau arhiereu, se vor pierde! Toti cei ce nu agreeaza apologeti precum mitropolitul Serafim de Pireu, preot Anitulesei ori ierom. Amfilohie, trebuie sa stie ca sunt inafara Adevarului si inafara Bisericii Universale, Sfinte si Apostolice. Noi suntem si trebuie sa fim Una, nu tabere, pareri inafara Bisericii sau inafara Sfintilor celor doua mii de ani.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s