Minune a Sfântului Arhanghel Mihail în America

icoana_sfantului_arhanghel_mihail

Icoana de argint a Arhanghelului Mihail a rămas neștirbită de foc, deşi se afla în mijlocul flăcărilor. Mai mult, icoana nu miroase a fum, ci a smirnă şi tămâie.

Ortodoxia americană a fost martora unei minuni, la sfârşitul lunii septembrie. Conform Christian Post, biserica aşezată sub ocrotirea Sfinţilor Rafael, Nicolae şi Irina a fost devastată în întregime, în urma unui incendiu. Dependentă de Arhiepiscopia Greacă pentru cele două Americi, bisericuţa era construită în anul 2011 şi aduna câțiva zeci de credincioşi ortodocşi din Palm Harbor, Florida.

Incendiul a avut loc în timpul nopţii, fapt pentru care nici credincioşii, nici pompierii nu au putut-o salva. Spre dimineaţă, când zona a fost eliberată, cu toţii au observat că din întreaga construcţie a rămas în picioare doar stâlpul pe care era aşezată icoana Sfântului Arhanghel Mihail.

Elias Damianakis, credincios, a povestit că „icoana de argint a Arhanghelului Mihail a rămas neștirbită de foc, deşi se afla în mijlocul flăcărilor. Mai mult, icoana nu miroase a fum, ci a smirnă şi tămâie”.

Sursa: Doxologia via napocanews

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s