Cu cine să votăm, cu un drac sau cu altul? Cu satana şi slugile lui – nici o legătură!

Klaus Iohannis, Victor Ponta

Victor Ponta este reprezentantul Masoneriei. Socrul său, Ilie Sârbu şi naşul său, George Maior, actualul şef al SRI, sunt masoni.

Pe lângă aceştia doi, îi are în spate pe toţi masonii, infractorii şi jecmănitorii acestei ţări, din 1989 încoace, din FSN, PDSR, PSD sau cum s-a numit de-a lungul timpului partidul neo-comuniştilor care au beneficiat de lovitura de stat de atunci.

Klaus Iohannis este reprezentatul lobby-ului german, eretic protestant. Este reprezentatul pseudo-creştinismului apusean, depărtat de Dumnezeu şi parazitat de organizaţii sioniste, masonice, ecumeniste, antinaţionale. Prin el statul care se comportă ca un stăpân în Uniunea Europeană, Germania, îşi va vedea interesele şi mai satisfăcute ca până acum în România. Îi are în spate pe foştii susţinători ai lui Traian Băsescu, alt mare tradător al neamului.

Ambii au pe agendă interesele ocultei mondiale şi nu ale poporului român. Popor român, care din ce în ce mai mult, în aceste zile, nu mai ştie ce e cu el.

Oricine votează cu unul din aceştia doi va avea ţara pe conştiinţă! Oricine votează cu unul din aceştia doi, care va continua să NU interzică avorturile, va avea mâinile pătate cu sânge!

Oricine votează cu ei va vota pentru vânzarea în continuare a pământului românesc, pentru distrugerea pădurilor, pentru promovarea homosexualităţii, pentru implementarea actelor antihristice cu cip, pentru otrăvirea pământului şi mai ales a apelor prin exploatarea gazelor de şist, pentru vânzarea sau cedarea tuturor resurselor pe care le mai are România, pentru atacarea şi alterarea continuă a credinţei ortodoxe – singura adevărată – şi pentru distrugerea tuturor valorilor naţionale…

Fraţilor NU votaţi cu niciunul!!!

Staţi acasă pe 16 noiembrie şi nu vă faceţi părtaşi distrugerii acestui neam!

 Precizare: Apelativele din titlul articolului nu se referă la cei doi candidaţi, ci la duhurile întunecate care stau în spatele lor!

3 gânduri despre „Cu cine să votăm, cu un drac sau cu altul? Cu satana şi slugile lui – nici o legătură!

  1. Sa ne trezim din pasivitatea si nepasarea care a pus stapanire pe noi,caci suntem datori sa ne aparam credinta ortodoxa si pamantul tarii, Suntem inconjurati de hienele occidentale care vor sa rupa cate o bucata din tara asta si daca nu vom fi uniti,vor reusi.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s