Să spui JE SUIS CHARLIE înseamnă să spui EU SUNT BLASFEMIATOR

Nu susţin limitarea dreptului de a critica vreo religie sau sistem politic sau anumite persoane, de frica de a nu suferi anumite consecinte, nici nu aprob manifestările sălbatice ale musulmanilor sau ale altora de a-şi apăra, chipurile, valorile prin crime, dar… sunt total impotriva blasfemiei!

Pentru că asta făcea redacţia săptmânalului francez Charlie Hebdo: BLASFEMIA!

Nu folosea caricaturi blasfemiatoare doar impotriva valorilor islamului, care oricum sunt false si inspirate de draci (dar sunt ale lor şi trebuie lăsaţi în pace), ci le folosea si împotriva creştinismului.

Să mă ierte Dumnezeu că dau această legătură găsită de fratele Saccsiv, dar analizaţi singuri:

http://leplus.nouvelobs.com/contribution/687287-charlie-hebdo-caricature-l-eglise-une-reponse-legitime-aux-propos-de-mgr-vingt-trois.html

Cum să zici, in aceste condiţii, Je suis Charlie (Eu sunt Charlie)??! Victimele nu sunt cine ştie ce eroi, pentru a ne identifica cu ei.

Şi morţii şi asasinii din Paris sunt victimele unora, mai vicleni…

Citiţi şi: De ce se organizează unele atentate “teroriste”

Reclame

5 gânduri despre „Să spui JE SUIS CHARLIE înseamnă să spui EU SUNT BLASFEMIATOR

  1. Punct ochit, punct lovit. Insa eu cred ca n-a murit nimeni, totul e o josnica farsa facuta de „servicii”, vezi atentatul din Boston, vezi atentatul din Oslo, care e si un test turnesol pt. masurarea gradului de imbecilitate vs. inteligenta a populatiei, in vederea stabilirii metodelor prin care sa se adopte legi restrictive, unilateral directionate.

    Apreciază

  2. Are dreptate Emanuel Man , acel lider al studentilor din Iasi , ca studentimea a ajuns masa de manevra a politicienilor , si studentimea este roaba patimilor. Tot cei de la Cluj au fost primii care au iesit in strada pentru Iohanis muscand momeala. Prostu chiar daca este scolit el nu devine inteligent, nu-i creste capacitatea de a discerne, ci ramane tot un prost numai ca scolit si alimentat de patimi devine o bestie mai periculoasa decat toate bestiile de pe fata pamantului. – spunea N. Iorga. Pentru nesimtirea de a introduce educatia sexuala in scoli nu iese nimeni in strada sa protesteze.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s