Aproape UN MILION de români AU REFUZAT cardul de sănătate, conform datelor oferite de Poşta Română

Ministerul Pentru Societatea Informatională

În timpul dezbaterii publice de la Ministerul Sănătăţii pe tema cardului de sănătate, unul din reprezentanţii societăţii civile, preotul Mihai-Andrei Aldea a făcut o afirmaţie ce a părut la prima vedere, şocantă.

Clericul a spus că peste un milion de români au refuzat cardul de sănătate, acesta fiind contrazis de şeful CNAS, Vasile Ciurchea.

Acesta din urmă spusese că nu e vorba despre un milion de oameni, ci doar despre 2.000-3.000 de români.

Iată însă că noi informaţii au ieşit la iveală, care confirmă că părintele Mihai-Andrei Aldea avea dreptate. Astfel, conform datelor puse la dispoziţie de Poşta Română, instituţia a avut un retur de 7% din cele 13,2 milioane de carduri pe care trebuia să le distribuie, informează jurnalistul Alex Rădescu pe blogul său.

În cifre, asta înseamnă că 924.000 de români, au refuzat sau nu au putut primi cardul de sănătate. Pentru a vedea situaţia pe judeţe faceţi click AICI.

Sursa: activenews.ro

6 gânduri despre „Aproape UN MILION de români AU REFUZAT cardul de sănătate, conform datelor oferite de Poşta Română

  1. Pingback: MĂRTURISIRE ÎMPOTRIVA EREZIEI | SANTINELA ORTODOXA

  2. ,,Furtuna ce a venit asupra Bisericii este amara si grea, iar corabierii, neputand face nimic pentru incetarea furtunii, stau incremeniti, plang, se tanguiesc, se roaga si asteapta sau pieirea lor in valurile marii, sau incetarea furtunii.
    Nu te mahni, frate Chiriac, ca eu cand am fost izgonit din Constantinopol, nu ma ingrijeam de nimic, ca ziceam intru mine : de este voia imparatesei sa ma izgoneasca, izgoneasca-ma. De va vrea sa ma fierastruiasca, am pilda pe profetul Isaia. De va vrea sa ma arunce in mare, imi voi aduce aminte de profetul Iona. De ii este voia sa ma bage in groapa, am pe Daniil bagat in groapa leilor. De va vrea sa ma ucida cu pietre, am pe Stefan intiaul mucenic, ce a patimit aceasta. De va vrea sa-mi ia capul, am pe Ioan Botezatorul. De va vrea sa-mi ia averea, de o am, s-o ia, caci gol am iesit din pantecele mamei mele, gol ma voi si duce din viata. De as fi placut oamenilor, nu as fi sluga lui Hristos; iar proorocul David ma inarmeaza : Grait-am marturiile Tale inaintea imparatilor si nu m-am rusinat „. ( Sfantul Ioan Gura de Aur)
    1. Solicit promovarea valorilor autentic ortodoxe si respectarea lor de la vladica pana la opinca prin asigurarea unui climat ortodox in toate sferele vietii sociale.
    2. Solicit respectarea canoanelor ortodoxe si implicarea ei intr-o lucrare de revigorare a ortodoxiei, chiar daca ar trebui sa platim cu viata pentru asta.
    3. Solicit Bisericii sa acorde prioritate mantuirii sufletelor noastre si pocaintei pentru pacatele deja facute: colective si individuale.
    4. Solicit Bisericii sa ramână mireasă a lui Hristos, nu anexă a intereselor politice!
    5. Solicit Bisericii sa incurajeze sfinţenia, nu pacatul.
    6. Solicit Bisericii Ortodoxe Române sa nu incurajeze pecetluirea cu 666 prin documente cu cip.
    7. Solicit Bisericii iesirea din Consiliul Mondial al Bisericilor si formularea unei atitudini ferme fata de toate pacatele, dar si fata de ecumenism si fata de masonerie! Nu vrem sa ne facem partasi la hulirea valorilor ortodoxe: Preasfanta Nascatoare, Sfintele Icoane, Sfintele Taine, Sfintele Moaste etc. Nu putem sluji la doi domni, iar ecumenismul, pentru inceput, asa ceva ne propune.

    BOR nu trebuie sa se faca partasa la o noua rastignire a lui Hristos, prin ecumenism si prin acceptarea pecetii lui Antihrist! Hristos nu s-a rastignit pentru ecumenism, ci pentru mantuirea noastra!
    Avem datoria de a pastra comoara ortodoxiei. Nu pentru noi, ci pentru urmasii nostri. Ce fel de credinta le vom lasa urmasilor nostri? Tacerea noastra ne acuza. Avantajele materiale nu trebuie sa ne orbeasca intr-atat, incat sa ne dam chiar si sufletul pentru ele. Dumnezeu sa ne ajute. Amin.

    Apreciază

Lasă un comentariu