„Cartea lui Mozilla” şi comparaţiile satanice

O dovadă că intreg internetul este impregnat de satanism, ca şi toată tehnologia de ultimă generaţie…

Iată câte ceva despre browserul Mozilla:

Photo of the week

Şi fiara se face legiune . Numărul său se mărește de o mie de mii de ori . Vuietul unui milion de tastaturi , va fi ca o furtună mare care acoperă pămîntul , și urmașii lui Mamona vor tremura. 

                                                                                                                                 din Cartea lui Mozilla , 03:31
( Red Letter Edition)

Iată ce aflăm de pe wikipedia:

Nu există nici o carte reală cu denumirea Cartea Mozilla. Cu toate acestea, citate aparente ascunse în Netscape şi Mozilla dau această impresie prin dezvăluirea unor pasaje în stilul literaturii apocaliptice, cum ar fi Cartea Apocalipsei din Biblie. Când despre: Mozilla este tastat în bara de locaţie, diferite versiuni ale acestor browsere vor afişa un mesaj criptic în text alb pe un fundal maro în fereastra browser-ului.

Există şase versete oficiale ale Cartea Mozilla care au fost incluse în versiunile de transport maritim, deşi diferite versete neoficiale pot fi găsite pe internet. Toate cele şase versete oficiale au capitole şi versuri de referinţă, deşi acestea sunt de fapt referinţe la datele importante din istoria Netscape şi Mozilla.

Cele şase versete toate se referă la activităţile unei „bestii” de temut. În începuturile sale, Netscape Communications Corporation a avut ca mascotă un dragon ca o şopârlă verde cu respiraţie ca de foc, cunoscut sub numele de Mozilla (după numele de cod pentru Netscape Navigator 1.0). Din aceasta, se poate presupune că „fiara” menţionată în Cartea Mozilla este un tip de incendiu-respiraţie de şopârlă, care pot fi privite ca o metaforă  sau personificare a Netscape.

În timp ce o parte a recursului din Cartea Mozilla vine de la natura misterioasă, o cunoaştere a istoriei Netscape şi Mozilla poate fi interpretată pentru a extrage un înţeles din versuri. În plus, Cartea Mozilla are adnotări pentru prima, a doua, versetele treilea şi al cincilea ascunse în calitate de comentarii în codul său sursă HTML. Aceste observaţii au fost scrise de Valerio Capello în mai 2004 şi s-au adăugat la Mozilla Foundation site creat de Nicholas Bebout în octombrie a acelui an. Nici Capello, nici Bebout sunt factori de decizie „de bază” la Mozilla; şi nu există nici o dovadă că interpretările Capello a primit vreo omologare la nivel înalt de la managementul superior al Mozilla Foundation.

Şi iată cele şase versete:

Şi fiara va ieşi înconjurată de un nor, zguduită de răzbunare . Casa necredincioşilor va fi demolată şi ei vor fi ars la pământ . Tag-urile lor vor clipi până la sfârşitul zilelor..                                                                                                                       
                                                                                                                            din Cartea lui Mozilla , 12:10

Textul de mai sus se referă la data de 10 decembrie 1994, data la care Netscape Navigator 1.0 a fost lansat. Explicatia se află în codul său sursă HTML. Fiara este Nestcape, a cărei naştere o anunţă textul. Pedepsele se referă la utilizatorii şi programatorii care nu respectă standardele.

 

Şi fiara se face legiune . Numărul său se mărește de o mie de mii de ori . Vuietul unui milion de tastaturi , va fi ca o furtună mare care acoperă pămîntul , și urmașii lui Mamona vor tremura. 

                                                                                                                                 din Cartea lui Mozilla , 03:31
( Red Letter Edition)

Legiunea fiarei sunt programatorii şi dezvoltatorii din întreaga lume, care ar contribui la dezvoltarea software-ului. „Mamona” ar fi Microsoft care a făcut competiţie lui Nestcape prin Internet Explorer.


Şi astfel , în sfârŞit, fiara a căzut şi necredincioşii s-au bucurat . Dar nu a fost totul pierdut , pentru că din cenuşă a crescut o pasăre mare. Pasărea se uită în jos la necredincioşi şi aruncă foc şi tunet asupra lor . Pentru că fiara a renăscut cu puterea sa reînnoită , iar urmaşii lui Mamona s-au ghemuit de groază .

                                                                                                                                  din Cartea lui Mozilla , 07:15

Acest text se referă la 15 iulie 2003, ziua în care America Online închide divizia de browser Nestcape şi Mozilla Foundation a fost lansat. În sursa HTML a Mozilla se găseşte această explicaţie.  Fiara care cade este Nestcape, iar pasărea care se ridică din cenuşă este Mozilla Foundation. Mozill Firefox era cunoscut ca Firebird. Foc şi tunet peste „necredincioşi”, adică Mozilla Firebird (în prezent Firefox) şi Mozilla Thunderbird. Mamona este Microsoft.

Şi astfel Creatorul a privit fiara cum renaşte şi a văzut că lucrul acesta era bun. 

                                                                                                       din Cartea lui Mozilla , 08:20 

Acest capitol se referă şi la renaşterea „fiarei” prin crearea lui Nestcape Navigator, pe 20 august 2006.

Mamona a dormit . Şi fiara renăscută s-a răspândit pe pământ şi numerele sale au crescut legiunea . Şi au proclamat timpul şi sacrificiul unor culturi în foc , cu viclenie de vulpi . Şi au construit o lume nouă în propria lor imagine cum au promis prin cuvintele sfinte , şi au vorbit despre fiară cu copiii lor . Mamona s-a trezit , şi iată ! nu a fost nimic , doar un adept .

                                                                                                                             din Cartea lui Mozilla , 11 : 9
( Ediţia a 10 )

Acest „verset” se referă la data de 9 ianuarie 2008, când  au apărut Firefox 3.0 Beta 3, versiunea Fennec de mobil, Flock Browser 2.0.6, Waterfox şi Songbird. În sursa HTML a paginii cu „Carte Mozilla”, se găseşte explicaţia. Mamona, demonul banilor, este tot Microsoft cu Internet Explorer 6 şi 7. Cuvantul „adept” se referă la copierea unor funcţii din Firefox de către Internet Explorer 7 „trezit” la viaţă pe internet.

Gemenii lui Mamona s-au certat . Războiul lor a aruncat lumea într-un nou întuneric , şi fiara urăşte întunericul . Deci, a început să se mişte rapid , şi a crescut mai puternic , şi a ieşit şi s-a înmulţit . Şi fiara a adus în întuneric foc şi lumină.

                                                                                                                            din Cartea lui Mozilla , 15 : 1

Acest text este folosit pentru versiunea Firefox 21, începând cu data de 05 decembrie 2014.

În ” gemenii de Mamona ” se referă la Apple si Google , al cărui mobil de operare sisteme , respectiv iOS ?i Android , au luat un duopol de pe piaţa telefoniei mobile de operare . ” Noul întunericul ” se referă la caracterul închis de magazine tradiţionale app . Fiara se mişcă ” rapid ” se referă la noul ciclu eliberare rapidă a Firefox . Expresia ” a ieşit şi s-a înmulţit ” se referă la ” Firefox a devenit mai multe lucruri ” prin Firefox pentru Android şi Firefox OS. Numărul versetul 15 : 1 se referă la îngheţarea codului de Firefox OS 1.0 (15 ianuarie 2013).

Surse: mozilla.org  şi  wikipedia

Competiţie competiţie, dar de ce atâta satanism?

Întrebare retorică…

Un fragment din „Marşul Distrugătorului”:

„Spulberati INDIVIDUALITATEA, indepartatii de INTERIORITATEA LOR trezindu-le CURIOZITATEA fata de sclipitoarele inovatii si de cresterea fara precedent a inventivitatii intelectuale… Captati-le toata atentia!

Toata aceasta tehnica nebuna, ne va sluji noua… Dezvoltarea mijloacelor de transport cu ajutorul aburilor, cai ferate si vapoare, vuietul trenurilor, miscarea rapida, cu iuteala fulgerului, pana la zapacirea creierului – zgomot, zdranganeala, fluieraturi, gari uriase, cu galagia si larma lor neincetata, CALEIDOSCOPUL IMAGINILOR SI INTAMPLARILOR PERICULOASE, indraznete pana la insolenta, pana la ameteala, pana la avaria unor garnituri intregi de trenuri, cu tot cu incarcatura lor umana… Telegrafe, telefoane, lifturi, aeronave, fonografe si gramofoane… Motoare electrice, tramvaie electrice, lumina electrica… Toate aflandu-se in mainile omului, in posesia intelectului sau, a omului-imparat, stapanul naturii, pe care si-a supus-o… (trufia anarhica a demonului s-a transmis si omului).

NU MAI EXISTA ARTA INSPIRATA(46), aceasta se afla in stampe, fotografii, oleografii, in reproducerile mecanice, rapide a pozelor nenumarate… Masini de scris, masini de tiparit, masini de cusut, masini de semanat, de treierat, masini de macinat si de copt paine, masini de jocuri, masini de cantat si de vorbit, cinematografe…”

(V. Aiurit de iuresul tehnicii omul decade in idolatrizarea intelectului)

„- Jos munca manuala!… A triumfat INTELECTUL. INTELECTUL e imparat, INTELECTUL e stapan, INTELECTUL e mandria omului. Lui vor incepe sa i se inchine, pe el il vor idolatriza. OMUL isi VA RIDICA cu mandrie CAPUL si va cunoaste LIBERTATEA. La ce-i trebuie lui stapan, daca el stapaneste totul? La ce-i trebuie lui sa se supuna cuiva, daca el stapaneste totul? La ce-i trebuie lui sa se supuna cuiva, daca fortele naturii i s-au supus lui? Omul va cunoaste intelepciunea prezicerii din Eden[6] facuta de noi, (diavolii), femeii ascultatoare: «veti sti totul, veti fi ca niste dumnezei».“(47)”

                                                                                                                                   

Un gând despre „„Cartea lui Mozilla” şi comparaţiile satanice

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s