Lumea din ce în ce mai aproape de sfârşit: în şcolile din SUA vor fi introduse manuale sataniste

După referendumul din Irlanda pentru legalizarea căsătoriilor homosexuale, (REFERENDUM Irlanda: DA casatoriilor intre homosexuali… ), iată că o nouă veste şochează lumea:

SUA: Manuale sataniste vor fi distribuite gratuit în școli, invocându-se dreptul la libertate religioasă

Gruparea „Templul Satanic” a realizat o carte de colorat cu tematică satanică, care va fi distribuită gratuit în clasele mici.

„Templul Satanic” satanic invocă dreptul la libertate religioasă pentru a-și răspândi materialele în rândul elevilor:

„În măsura în care un consiliu al vreunei școli publice va permite difuzarea versetelor religioase și Biblii gratuite distribuite elevilor, este firesc să acționăm și noi, deoarece considerăm că acești elevi trebuie să aibă acces la o varietate de opinii religioase. Nu putem sta cu mâinile în sân”, au declarat sataniștii.

Cartea va conține pamflete, povestiri, principii filozofice și ritualuri sataniste, precum și informatii referitoare la dreptul legal de a practica satanismul în școală, potrivit reportervirtual.ro.

Din fericire, aceste lucruri nu se întâmplă (încă!) în România, ci în Statele Unite, mai precis în Florida. Ştirea a făcut rapid înconjurul lumii, iar jurnaliștii din mai multe state ale Uniunii Europene, unele chiar membre fondatoare, cum ar fi Franța, se întreabă când vor ajunge astfel de materiale și la elevii din Europa.

„Les élèves américains vont apprendre comment invoquer le diable… à quand chez nous? Une suggestion pour notre ministre de l’éducation nationale…”, au notat ziariștii francezi.

Sursa: activenews.ro

Ferească Dumnezeu…!

Reclame

Un gând despre „Lumea din ce în ce mai aproape de sfârşit: în şcolile din SUA vor fi introduse manuale sataniste

  1. Pingback: CEA MAI MARE ÎNȘELĂTORIE: TRANSFORMAREA PROGRAMATĂ A UNIUNII ECONOMICE EUROPENE ÎNTR-UN MEGASTAT POLITIC – STATELE UNITE ALE EUROPEI! – Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei, 15 martie 2016 | MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: