Părintele Mihai Andrei Aldea: Bărbaţii români trebuie să înţeleagă că au o datorie, o datorie sfântă, faţă de străbuni, faţă de familie, faţă de ţară, faţă de neam, faţă de Dumnezeu

Preiau articolul:

Urmează o postare amară şi acidă, pentru care îmi cer iertare anticipat! Citiţi pe proprie răspundere!

Pr. Mihai Andrei Aldea

Mulţi nu au înţeles nici până astăzi de ce am scris „Ortodoxia şi artele marţiale”, disponibilă online AICI. Cred că le-ar fi de ajutor să citească, pe de-o parte, „707 zile sub cultura pumnului german”, iar pe de altă parte, un articol ca acesta: http://www.paginaeuropeana.ro/crimele-rusilor-de-la-chisinau-dovedite-de-un-document-secret/.

Vor putea vedea astfel ce înseamnă ca un popor să fie la mână unor ocupanţi, situaţie în care ajunge CU SIGURANŢĂ dacă nu se pregăteşte neîncetat de război (exemplul pozitiv european fiind aici Elveţia, unde fiecare bărbat apt de armată face pregătire militară după stagiul obligatoriu câte trei săptămâni pe an şi are acasă – în condiţii de siguranţă – arma militară proprie şi muniţia necesară; pradoxal pentru unii – îndoctrinaţi – Elveţia nu are probleme nici cu atacurile armate, nici cu jafurile şi nici nu a fost în război foarte de curând… ).

Vă daţi seama cât de pregătită este România pentru o nouă ocupaţie? Cât de puţini sunt bărbaţii care ştiu măcar vag unde este siguranţa la un pistol, la o puşcă sau la o armă militară individuală? Cât de puţini sunt bărbaţii care au mers măcar odată la un poligon de tir? Cât de puţini bărbaţi sunt în stare măcar să-şi apere nevasta sau iubita sau fetele de un (UN) atacator care (ar) vrea să le violeze?
Unii, foarte evlavioşi, vor face o rugăciune fierbinte în fuga de la locul „incidentului”; alţii, deschişi la dialog social şi ostili violenţei, vor ţine lungi discursuri de etică socială, vor explica faptul că Biserica este de vină pentru răutatea lumii şi că ateismul va elimina cu siguranţă impulsurile animalice etc., etc. Vai de biata ţară! Să te mai miri că multe românce se uită după nigerieni, pakistanezi, indieni, turci etc.? Or fi străini, or fi păgâni, dar măcar sunt bărbaţi! Şi simt şi ele o minimă ocrotire lângă ei. Lângă „bărbaţii” noştri prea adesea sunt doar infirmiere.
De aici şi nemărginita neruşinare a clasei politice, bătăliile mafiote de o obrăznicie fără limite, mizeriile comise de Parlament, Guvern, Preşedinţie, ANAF, DNA, procurori etc., etc. Ştiu că nu are cine să apere ţara, ştiu că poporul este dezarmat în primul rând sufleteşte. Aşa că îşi permit orice.
Până când bărbaţii români vor înţelege că au o datorie, o datorie sfântă, faţă de străbuni, faţă de familie, faţă de ţară, faţă de neam, faţă de Dumnezeu.
Sau până când România va fi desfiinţată, îmbucăţită, împărţită.
Depinde de noi toţi, indiferent dacă vrem să o recunoaştem sau nu.

Reclame

6 gânduri despre „Părintele Mihai Andrei Aldea: Bărbaţii români trebuie să înţeleagă că au o datorie, o datorie sfântă, faţă de străbuni, faţă de familie, faţă de ţară, faţă de neam, faţă de Dumnezeu

  • aha,
   Cum anarhie frate?!
   In momentul cand cineva face un abuz asupra propriului popor, sa-ti aperi drepturile si demnitatea inseamna anarhie?!
   Ia sa fi iesit cate zece mii de barbati bine antrenati in fata Parlamentului sau Guvernului ori de cate ori se vota cate o lege tradatoare. Sa fii pus un pic presiune pe ei. Fara violenta, dar sa se stie ca se poate recurge si la aia, daca politicienii insita cu tradarea.
   Mai aveau ei curaj sa faca harcea-parcea tara asta?

   Apreciat de 1 persoană

 1. pai parca spune „Cât de puţini sunt bărbaţii care ştiu măcar vag unde este siguranţa la un pistol, la o puşcă sau la o armă militară individuală? Cât de puţini sunt bărbaţii care au mers măcar odată la un poligon de tir?”
  asta ce o fi?

  Apreciază

 2. Unde nu-i cap, vai de picioare… dar si legat de maini si de picioare nu stabilesti recorduri de viteza…
  Cand „capul” [tarii] (Hidra presedinte-parlament-guvern-curtea de justitie) este bantuit de concepte si idei anti-crestine, regulile „lor” – ca nu sint LEGE!, chiar daca se pretind fiind de fapt impotriva firii! – desfiinteaza „barbatia” cu forta.
  Singura pricepere economica … vinderea distructiva si personal interesata a averii poporului roman (ma rog, „natie” ca mai sint si conlocuitori… tolerati crestineste desi ei nu sint crestini) …. adica lipsirea de mijloace fizice de supravietuire.
  Singura dovada de „iubire de tara” …. renuntarea la suveranitate, deci la demnitate si libertate – cel putin de decizie… adica imbratisarea neo-sclavagismului protestant si „predarea” armelor – feudalizarea.
  Singura optiune a individului – om…. „capra” la stapan si la pederasti, de-personalizarea si paganizarea, spurcarea prin fortarea lepadarii de credinta… amenintat cu infometarea, abuzat de forta armata, mintit, pervertit, confuzionat de manipularea mediatica.
  …………..
  Parintela ar putea sa lamureasca…. unde si cum poate un barbat sa fie distinct si activ performant, asa… ca sa arate ca isi „apara” cele enumerate… in afara de pozat prosperitate – adica batbat = bani multi!
  Astea-s timpurile, sa nu ne dam dupa deget ca nu ajuta…
  –––––-
  „Cât de puţini bărbaţi sunt în stare măcar să-şi apere nevasta sau iubita sau fetele de un (UN) atacator care (ar) vrea să le violeze?”
  Pai, dupa cum le-a fost sucita mintea multora, daca nu majoritatii…
  … cand vezi cum se imbraca (mai mult dezbracate),
  … cum se machiaza (isi ascund frumusetea data de Dumnezeu!, se razvratesc mintind vizual),
  … cum se „taie” si „inteapa” pe la cosmetica (sa-si bage bacterii si scursuri organice prelevate din cadavre umane…) ca sa-si schimbe fata (fiice de Frankenstein) … cum vad la tv, in filme, reviste… pe ‘net!
  … poate ca nu intelegeti ca isi cauta un violator, ca cei dintre cei aratati – nigerieni, turci, pakistanezi… mai intai cu „banul” si apoi cu … totul.
  Risti, daca vrei sa o aperi sa o faci sa fuga din bratele tale, … sugestia psiho-mediatica fiind mai puternica decat ratiunea, din pacate.
  –––
  Totusi, apararea „vietii” nu sta in musculosi antrenati in a ucide (chiar daca se pretind… „maestri” in arte razboinice/martiale)… sa racneasca in fata Parlamentului ca nu vor legea x sa fie aprobata…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s