Ioan Vlăducă despre nocivitatea margarinei şi sării iodate – audio

Despre ulei, margarină, sare iodată şi E-uri. Cât de nocive sunt şi despre reaua intenţie a celor ce ne conduc. Despre a lua binecuvântare de la duhovnic pentru a face semnul Sfintei Cruci peste orice aliment etc…

11 gânduri despre „Ioan Vlăducă despre nocivitatea margarinei şi sării iodate – audio

 1. Dar parintele asta te va contrazice si va spune ca nu ai inteles cum trebuie.

  „Popa-i popa da la usa incolo”, adica preotul, acasa, trebuie sa fie un tip practic, care sa faca de toate si pretentiile de preot trebuie sa le aiba mai mult in societate decat acasa.
  Iar „adica nu esti atins de Duhul Sfant chiar tot timpul”, ar putea fi o smerenie preoteasca, un fel de: „nu trebuie sa faci pe induhovnicitul chiar tot timpul, trebuie sa mai pui si osul la treaba ajutandu-ti preoteasa”.

  Eu asa as intelege. Cu toate astea, nici mie nu-mi place acest tip de limbaj. Glume cam nesarate si nepotrivite pentru un preot si mai poate si sminti prin intelegerea diferita a mesajului. (danielvla)

  POPA NECULA ESTE POPA, NU PREOT. ESTE TIPUL DE POPA CARE PLACE ASTAZI LUMII, ESTE POPA CARE NU E PREOT IN CASA SI NICI AFARA CASEI. ADICA, EL NU-SI POATE SPOVEDI NEVASTA IN CASA PENTRU CA O PERPELESTE NOAPTEA? SAU NU POATE SA-SI FACA SFESTANIE LA CASA PENTRU CA E SOT? SAU SOTIA NU-I POATE ZICE PARINTE IN CASA PENTRU CA A BAUT MAI MULT IERI? FUGITI DE ASA POPI, DE VAMVULESCU, PETRU PRUTEANU, GHELASIE DE LA SIGHISOARA, NIFON DE LA PRISLOP. DUHUL ORTODOXIEI ESTE CEL AL PARINTELUI PAPACIOC, PARVU, CLEOPA, AMFILOHIE SI ANITULESEI. FUGITI DE DUHUL NEORTODOX CE SE TOT INSTALEAZA IN ORTODOXIE…PE POST DE DUH ORTODOX. FUGITI! DUHUL LUMII DE ZI E ANITHRISTIC!

  Apreciază

 2. Pingback: CUPTORUL CU MICROUNDE – DUȘMANUL DIN CASA TA | Daniel Vla – Ortodoxie, Țară, Românism

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s