CAMPANIE ÎMPOTRIVA VACCINĂRII OBLIGATORII

Preiau articolul: 

ROG RASPANDITI pe Facebook, ziare, e-mailuri. CAMPANIE IMPOTRIVA VACCINARII OBLIGATORII. Suntem foarte multi. S-o facem. Nu mai e timp de frica sau lene

Dupa cum stiti:

Romania: NU-TI VACCINEZI COPIULUL = PUSCARIE. Mai mult, ITI VOR LUA COPILUL. Rugaminte: NU STATI caci NE VOR CALCA PE GAT. Definitiv …

Asa ca neintarziat trebuie sa incepem o campanie impotriva acestui proiect de lege. Pe de o parte, pe motivul incalcarii drepturilor fundamentale, sa actioneze cei cu pregatire in drept.

Pe de alta parte sa intetim campania anti vaccin.

Sunteti multe mii. Nici nu viseaza tot soiul de activisti ASUR sau LGTB sa fi vreodata atatia. Dar hai sa fim si uniti in a face ceva. Ca vom fi intrebati la Judecata si despre frica si lene. Dintre voi, macar cateva sute rupeti-va va rog cel putin un sfert de ora pe zi si raspanditi pe retelele de socializare, la rubrica de comentarii a articolelor despre vaccin de pe ziarele on line, pe e-mail, articolul:

VIDEO (si transcriptul): Omul de stiinta Dr. Maurice Hilleman recunoaşte prezenta virusilor SV 40, SIDA si a cancerului in vaccinurile firmei Merck

Acolo e link spre inregistrare insa fratele Constantin mi-a atras atentia ca a aparut si pe youtube:


Nu va limitati la a pune doar link spre articol si cu atat mai putin doar spre clipul youtube. Copiati si cateva pasaje esentiale din material. Apoi va postati comentariul si atat. Nu mai e necesar sa va lansati in neproductive discutii cu activistii pro vaccin. Important e sa fiti multi. Si sunteti. Si e si comod. E de pe fotoliu, fara miting in ploaie. Vor fi probabil si actiuni de protest, deocamdata insa este esentiala crearea unei mase critice a celor ce afla adevarul despre vaccin. Ca asa se face treaba, intai campania de informare si apoi actiunea. Nu viceversa. Dar si cand va fi, actiunea aia trebuie temeinic pregatita, nu de azi pe maine, caci altfel iar ne strangem atat de putini incat sa parem fix o mana de nebuni. Sa luam exemplu din activismul marionetelor papusarilor, daca tot zicem ca am priceput oleaca ceva din ce se petrece in jurul nostru.

De asemenea, raspanditi mesajul catre medicii de familie si pe conturile de facebook ale specialistilor romani ce deja au vorbit impotriva vaccinurilor, chiar daca au facut-o usor timorati. Ca sa-i incurajam sa continue si sa stie ca nu sunt singuri.

Voi posta zilele aceste si un material ce va cuprinde link-uri spre multele articole anti vaccin ce le-am postat in ultimii ani. Dupa ce veti raspandi articolul de mai sus, trebuie sa va alegeti pasaje si dintre ele. Sunt studii de specialisti. Astfel vom inchide gura activistilor pro vaccin ce promoveaza minciuna cum ca anti vaccin sunt doar unele prezentatoare tv fara pregatire in domeniu.

Doamne ajuta!

Sursa: SACCSIV 

Iată ce produc, spre exemplu vaccinurile Cervarix si Gardasil -anti HPV: 

6 gânduri despre „CAMPANIE ÎMPOTRIVA VACCINĂRII OBLIGATORII

  1. Cu adevarat problema cu vaccinarea e mai complicata ca niciodata. Legea care obliga la vaccinarea copiilor in momentul acesta nu a fost votata inca, deci asta inseamna ca la acest moment vaccinarea este recomandata si se poate refuza. Dupa ce va fi votata (daca va fi!!!) trebuie sa ne inarmam cu rugaciune si cu avocati crestini care sa ne reprezinte in instanta. Exista si varianta practicarii de homeschooling daca va este la indemana. Sa ne intareasca Dumnezeu pe toti si Sf. Martiri Brancoveni! P.S. – si de va fi nevoie sa luam armele si sa ne aparam copiii!

    Apreciază

Lasă un comentariu