Familia Nan A PIERDUT PROCESUL PENTRU CEI DOI COPII CONFISCAȚI în Norvegia

Norvegia nu se lasă. Ei atât știu: trebuie să răpească copii, să distrugă familii, să-și facă normele impuse de oculta internațională. 
Familia NAN, căreia Barnevernet i-a luat copiii, a PIERDUT PROCESUL în Norvegia. Cum a motivat instanța decizia de a nu-i repune în drepturi pe părinții români
Familia NAN a primit astăzi decizia finală în procesul care a avut loc săptămâna trecută în Norvegia. Din păcate, familia de maramureșeni a PIERDUT PROCESUL. Instanța și-a motivat decizia astfel: părinții nu au vrut să recunoască faptul că și-au bătut copiii.
Pe 20 ianuarie a avut loc procesul în Norvegia. Din 27 octombrie, de când copiii familiei Nan au fost plasați într-o altă familie, părinții au adunat mai multe dovezi pentru a dovedi că și-au crescut în mod corespunzător cei doi copii.
La procesul împotriva Protecției copilului din Norvegia, familia Nan a fost susținută de reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Externe, dar și de o delegație de parlamentari români, membri ai Comisiei pentru românii din afara granițelor țării din cadrul Camerei Deputaților.
Familia Nan a cerut Barnevernet repunerea în drepturile părintești.
Ce se întâmplă acum, după decizia revoltătoare a instanței?  Se pare că autoritățile din Șieu, localitatea de origine a celor doi părinți, împreună cu Ministerul Afacerilor Externe ar urma să solicite repatrierea celor doi copii și plasarea lor în familia unor rude de gradul 1 până la gradul 4.
La locuința bunicilor copiilor și a altor rude s-a făcut deja o anchetă socială, pentru că aceștia și-au exprimat dorința de a-i lua pe copii în plasament în cazul în care nu vor fi înapoiați părinților, anunța săptămâna trecută maramedia.ro.
Familia Nan – Mihaela (37 de ani) și Dumitru (44 de ani) – care a rămas fără copii pe 27 octombrie, înainte de a se declanșa cazul Bodnariu, a trecut sub tăcere cazul lor dramatic până de curând. Cei doi soți, creștini ortodocși originari din Maramureș, s-au mutat în Norvegia în urmă cu cinci ani.
Paralel cu cazul familiei Nan se lucrează și la soluționarea cazului Bodnariu.

3 gânduri despre „Familia Nan A PIERDUT PROCESUL PENTRU CEI DOI COPII CONFISCAȚI în Norvegia

 1. Ereticii au decazut mental odata cu dezvoltarea productiei materiale si acum omul nu mai are valoare VIE ci contabila.
  Tot ce tine de valitatile sufletesti este redus la echilibru chimic, electric iar miscarea este doar animatie hidraulica sub implusi electrice.
  Masinile sint mai importante.
  Copilul a devenit doar un „asset” adica un element inventariat in proprietatea „conceptului” STAT, masca folosit de acesti psihopati „care ne conduc”.
  Nici o sansa de reunire familiala – nici pentru familia Nan si nici pentru ceilalti.
  Daca este un ORTODOX – este clar, acela este pericol, contamineaza comunitatea ratacita a nordicilor… NU ARE DREPTURI fiind considerat cu deviere de comportament.
  Si in consecinta, daca celalalt parinte nu este Orodox inseamna ca nu poate s-si creasca copilul… ci il expune pericolului Ortodox lasand copilul in influenta celuilalt…

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s