Avem o INSTITUȚIE CARE CERE REFUGIAȚI. România va primi 6205 refugiați în doi ani

Refugiati Europa gard musulmani

foto – anonimus.ro

Inspectoratul General pentru Imigrări (IGI) a anunțat marți, în cadrul unei dezbateri pe tema fluxului de migranți, că România va primi în total 6.205 refugiați în următorii doi ani. Pe 3 martie vor ajunge primii 11 la Galați.

Conform mecanismului de relocare a refugiaților din Grecia și Italia în statele membre ale UE, adoptat de Consiliul JAI cu majoritate calificată (România a votat împotrivă), țara noastră urmează să primească 6.205 refugiați.

Numărul acestor refugiați cuprinde perioada a doi ani de zile, respectiv 2016 și 2017. România urmează să primească 1.705 refugiați, conform angajamentului voluntar al autorităților române. În urma votului din consiliul JAI, alți 4.500 de refugiați sunt alocați țării noastre tot pe o perioadă de doi ani.

În acest moment, IGI a cerut Italiei un număr de 190 de refugiați din hotspoturile sale, iar Greciei 125. Acesta ar trebui să reprezinte primul val de relocare către țara noastră, adică un total de 315 refugiați.

Primii care vor sosi în România sunt 11 refugiați programați să ajungă la centrul de cazare și proceduri pentru socilitanții de azil din Galați.

Despre țările de origine ale acestor refugiați, IGI nu a dat detalii în cadrul dezbaterii desfășurate la sediul Reprezentanței Comisiei Europene de la București.

Georgiana Chirilă, reprezentant al SRI prezent la dezbatere, a precizat că nivelul de alertă este, în acest moment, la nivel „precaut” (culoare albastru) și că serviciul cooperează cu toate instituțiile implicate în procesul de relocare a refugiaților.

Sursa: euractiv.ro 

Așadar dacă nu vor imigranții musulmani să vină, noi îi cerem. Probabil Inspectoratul General pentru Imigrări crede că românii (câți mai sunt în țară) se simt singuri și vor puțin mai multă diversitate pe aici. Adică, pe lângă țigani, unguri etc, să se mai înmulțească și adepții lui Alah pe la noi. Și am vaga impresie că cei care vor veni, nu vor mai pleca. 

Trebuie sa le amintim cârpelor care ne conduc  ce prevede Constituția României: 

Art. 3, alin. 4

„Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.”

Reclame

5 gânduri despre „Avem o INSTITUȚIE CARE CERE REFUGIAȚI. România va primi 6205 refugiați în doi ani

 1. …”11″ imigranti …si la ” Galati” ?!…
  ce lucreaza dracii fara coarne asa cum le porunceste fiara de la brussels si
  dracu uciga l ar Crucea voieste sa aprinda razboiul intre crestini si jihadisti prin viclenia slugilor sale
  VA FACETI PLAN antihristilor dar DUMNEZEU ARE SA VA DEA PESTE gheare …ca numai aveti naini de om ci aseneni dihoniei sunteti ca la asta va inchinati , fiara antihristica
  Insa CU DUMNEZEU INAINTE
  Ingenuchem si noi la MAICA DOMNULUI SI LA SFANTUL MINA cu Sfanta Ruga Acatist ” Eu sunt cu voi si nineni impotriva voastra ” ca DUMNEZEU SA FACA DREPTATE PE ACEST PAMINT
  …ca noi suntem prea mici pentru a lupta cu fiara
  Dar MAICA DOMNULUI ESTE APARARE NEBIRUITA SI STAVILAR impotriva dihoniei ce vrea a inghiti si ast pamint iar pe noi a ne batjocori prin asuprire pagana si antihristica
  Amin.

  Apreciază

 2. Mai ala de care v am apus este antihristul cu numele ” daniel constantin ” …si se vrea a fi intronat imediat dupa sinodul pan orfhodox
  Treziti va mai ca tineam Crucea de la Lavra Pecerska in maini si ma uitam la ea si am auzit cum de afara venea un zgomot ca de de la un dinozaur …un raget de acesta infricosator care ti se scoala paru in cap
  Astea se intampla ieri pe orele 19.00 – 20 .30
  nu o sa na credeti poate veti spune ca am luat o razna …dar insumi mi am zis DOAMNE CE I ASTA ?
  MAICA DOMNULUI APARA NE SI NU NE LASA si mi am facut CRUCE spre Sfanta Icoana a MAICII DOMNULUI ” Dulcea Sarutare ” pe care o tin in bucatarie
  Va spun acestea ca se pare ca vor iesi dinozaurii la suprafata cand Marea Neagra va exploda asa cred . ..
  Insa DUMNEZEU STIE MAI BINE CE NE ASTEAPTA ANUL ACESTA
  …dar antihrust este pregatit de iudeo masoni si jidovii blestemati …
  Se va intampla totul cum a fost spus de Sfintii Rusiei in sarea paminrului si cum ne a aratat Sfantul Parinte Arsenie Boca ca apa se va lua de pe fata pamintului si se va ridica Harul din Biserica
  popii sunt miseii lupi in piei de oaie prin acest sinod talharesc
  …vor fi adunati oameni ai cipuiti fortat
  Va spun a nu stiu cata oara treziti va si lepadati va de tot ce este 666 caci nunaratoare inversa a inceput
  DOAMNE IISUSE HRISTOASE IARTA NE
  DOAMNE IISUSE HRISTOASE AJUTA NE SPRE MANTUIRE
  AMIN.

  Apreciază

  • https://sfintiinugresesc.wordpress.com/2016/03/26/iata-primul-episcop/ Da. Si daca tot vorbim… spuneti un cuvant despre Prislop, pe care l-ati mai spus Sfintia Voastra>> [ PS Galaction ].
   – Acum, despre Prislop, eu le-am mai spus crestinilor; cumva si eu am tras un semnal de alarma, pentru ca, cercetand si unele carti ale ucenicilor parintelui Arsenie Boca, mi-am dat seama ca-s multe rataciri si acum a iesit o cartulica numita “Fenomenul Arsenie Boca” si cine-i interesat si verea sa se mantuiasca, atuncea trebuie sa judece si sa gandeasca in duh ortodox. In duh ortodox, ca asa, omeneste, putem da cate si cate interpretari, mai stiu eu, sa-i luam apararea unuia sau altuia in duh lumesc, dar nu, mantuirea nu-i in duh lumesc! Mantuirea este in duhul ortodox, in duhul invataturii Sfintilor Parinti. Si daca analizam lucrarea de la biserica Draganescu, cu pictura lu Francisc de Asisi si Ulfila, doi eretici intr-o biserica ortodoxa!, apar intrebari. Cum le-am mai spus si altadata: trebuie sa-si puna fiecare semn de intrebare: mergand acolo sau sustinand ideea ca Arsenie Boca este sfant, oare nu si tu te faci partas la toate stricaciunile pe care le-a lasat in Biseerica Ortodoxa? Atunci si mantuirea proprie a acelora..
   – E sub semnul intrebarii.
   – Negresit, negresit e cu semnul intrebarii
   pagina 14 , februarie 2016 – interviu luat de Ing. geolog Gabriel BARBIER in CREDINŢA-ORTODOXĂ – Revista de cultură, atitudine şi spiritualitate ortodoxa a Episcopiei Alexandriei şi Teleormanului – Articolul “Paziti-va de misionarii ecumenismului” (partea a 2-a)

   Apreciază

 3. Daca avem asemenea institutii, ele trebuie desfiintate. Trebuie gasiti cei care au infiintat aceasta institutie si demisi. Din pacate nu are cine sa faca lucrul asta, pt. ca nu are cine sa apere interesele poporului roman. Cei care ar trebui sa o faca sunt aserviti altor interese.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s