Să ne rugăm Sfinților Brâncoveni să apere Țara noastră de islamiști, de masoni și de toți trădătorii

 

Acatistul Sfinților Martiri Brâncoveni

STOP CONSTRUIRII MEGA MOSCHEEI IN ROMANIA !!! STOP MIGRANTILOR IN ROMANIA !!!
Ca o bataie de joc vor sa construiasca Mega Moscheea pe pamantul Sf Brancoveni , cei carora li s-au taiat capetele pentru impotrivirea lor de a se converti la Islam .

„De legea crestina nu ma las, caci in ea m-am nascut si am trait, si in ea vreau sa mor! „

Numai in camasi, istoviti de suferinte si dureri, legati cu lanturi, cu capetele descoperite si desculti, marturisitorii intru Hristos au fost adusi in fata sultanului Ahmed. La cererea sultanului de a renunta la crestinism, Brancoveanu a raspuns fara retineri: „De legea crestina nu ma las, caci in ea m-am nascut si am trait, si in ea vreau sa mor!”, iar catre fiii lui a rostit: „Fiilor, fiti barbati! Am pierdut tot ce aveam pe asta lume. Nu ne-au mai ramas decat sufletele. Sa nu le pierdem si pe ele, ci sa le ducem curate inaintea fetei Mantuitorului nostru Iisus Hristos. Sa spalam pacatele noastre cu sangele nostru!”.

In urma acestor cuvinte, sultanul a poruncit sa fie taiate capetele copiilor domnitorului. Primul cap retezat a fost al lui Constantin, fiul cel mare. Au urmat capetele lui Stefan si Radu. Cand a sosit randul lui Matei, baiatul cel mai mic, acesta a inceput sa planga. Tatal lui i-a poruncit sa se asemene fratilor sai. Copilul s-a indreptat spre jertfa fara retineri. Au urmat Ianache Vacarescu, bunul sfetnic al Brancoveanului si apoi domnitorul, care a batut o cruce mare si a spus: „Doamne, fie voia Ta!”.

Trupurile pescuite din Bosfor, redescoperite dupa doua secole!

Trupurile lor au fost aruncate in Bosfor. Au fost scoase de cativa crestini si ingropate in mare taina intr-o manastire din Halki, chiar langa Tarigrad. In vara anului 1720, Doamna Maria (Marica) a adus pe ascuns ramasitele domnitorului si le-a ingropat in Biserica Sfantul Gheorghe Nou din Bucuresti. A asezat peste mormant o piatra impodobita doar cu pajura tarii, fara nici o pisanie, iar deasupra a pus o candela de argint. Pornind intre altele, si de la inscriptia de pe aceasta candela (din 12 iunie 1720), Virgil Draghiceanu a facut in 1914 senzationala descoperire a mormantului voievodal („cea mai mare rasplata pentru modesta mea activitate de o viata”, ii scria el savantului Dimitrie Onciul). In jurul autenticitatii si paternitatii descoperirii s-au iscat pe atunci multe polemici si chiar procese, in care de partea lui Virgil Draghiceanu a fost inca de la inceput, printre multi altii, si marele Nicolae Iorga.

Pe 15 august 1992, Constantin Brancoveanu cu fiii sai si cu sfetnicul Ianache au fost declarati sfinti de catre Biserica Ortodoxa Romana. Sunt sarbatoriti pe 16 august pentru a nu coincide cu sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului.
Sursa : crestinortodox.ro
Baladă a lui Constantin Vodă Brâncoveanu, glas 5 – text după Vasile Alecsandri ,melodie: Sf. Mânăstire Brâncoveni. – Legitima Aparare

Reclame

2 gânduri despre „Să ne rugăm Sfinților Brâncoveni să apere Țara noastră de islamiști, de masoni și de toți trădătorii

 1. Treaba cu „islamistii” e ca… nu prea exista. Se agita religiosii de zici ca nu pricep pe ce lume traiesc… nimanui nu-i mai pasa de religie in veacul acesta! „Islamistii” sunt precum „crestinii” – complet ateizati, modernizati, secularizati. Ceea ce vor ei sunt lucruri cat se poate de materiale – bani gratis, femei, mancare, bautura, trai bun fara munca etc. Ii doare pe ei in fund de islam, la fel cum pe crestinii moderni ii doare in cur de Crestinism.

  Desigur, cand au nevoie, nu ezita sa se foloseasca ambele tabere de religie sa le promoveze interesele materiale ; la fel cum in mod brusc, crestinul din ani in pasti isi aminteste ca e sarac si prost, pe acestia fericindu-i Hristos, si ca, dupa credinta, ar avea indreptatire sa cerseasca mila, asa si musulmanul ratat, fara sursa de venit, isi aminteste subit la predica vreunui fanatic de-al lor ca e totusi musulman si trebuie sa se lupte cu ticalosii de infideli, similar cum crestinul e manat de credinta lui la ura si pizmuirea oamenilor realizati, bogati, frumosi etc.

  Vladimir Putin a expus bine problema la intrunirea aia generala a ONU – daca SUA si alte tari sociopate, plus ONG-uri nonprofit si umanitare, platesc bani grei rebelilor din diverse zone de conflict, „meseria” de islamist devine profitabila, indiferent de credintele personale, mai ales intr-o parte de lume sau pe un segment de populatie cu venituri modeste.

  Cat despre „tradatori”… ce sa tradezi? Ca sa fii „tradator” trebuie teoretic ca cineva sa-ti fi facut un bine in viata sa te-ntorci impotriva lui… asta inseamna tradare. Nu merita loialitate cei care nu ti-au daruit nimic in viata ta. Adica mai pe sleau Dumnezeu si Biserica nu merita supunere decat de la cei pe care ii ajuta (in speta de la preoti ca doar astora le ingrasa burtile si conturile in banci) ; asemenea statul nu merita loialitatea si supunerea decat celor pe care ii ingrasa (in speta bugetari).

  Dimpotriva, a te supune lui Dumnezeu si unei religii de import, sau statului infect, reprezinta tradare de clasa, de familie, de comunitate si de tot ce e mai sfant pe lume! Ca nu Dumnezeu iti da sa mananci, nu El iti da bani (decat daca esti popa), El nu face decat sa-ti cerseasca toata viata de la tine (ca si cand n-ar fi lucruri mai bune de facut cu o viata si asa scurta de om).

  Iar statul merita loialitatea si supunerea doar celor pe care-i reprezinta – cu siguranta, nu merita nimic din partea capitalistilor, antreprenorilor, mediului privat, pe care doar il saboteaza, mai abitir ca Biserica si Hristos.

  Tradatoare e Biserica, tradator e statul, tradatori sunt crestinii socialisti si comunistii; in rest, cine dracu’ ar mai putea trada ceva in tara asta? Sa „tradezi” tradatorii nu constituie tradare.

  Faptul ca nu te supui comunistilor / socialistilor, ci ii sabotezi, ii urasti, dispretuiesti si distrugi cum poti, nu reprezinta tradare ci o fapta de mare onoare. La fel cum uciderea comunistilor egalitaristi si iubitori de saraci de catre partizanii din munti nu reprezinta crima si tradare ci un act de eroism! Un lucru vrednic de lauda!

  Cand nu va mai exista picior de socialist, comunist, iubitor de sarac si egalitarist in tara, si cand tara asta va avea interesul oamenilor capabili, superiori, intreprinzatori si realizati, atunci poti vorbi de tradare, daca unul din ei se intoarce impotriva unui sistem ce ii reprezinta interesele.

  Dar cat timp sistemul (fie el crestin-bisericesc sau secular-de stat) nu iti reprezinta interesele, ba chiar lupta impotriva lor, „pt. saraci” si alte fecale de cal, atunci, singurii tradatori sunt tocmai entitatile care cer loialitate!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s