Ereticul papă Francisc a vizitat refugiații musulmani din insula grecească Lesbos, iar patriarhul Bartolomeu și mitropolitul primat al Greciei, ca doi cățeluși în spatele lui. DECLARAȚIE ERETICĂ COMUNĂ

036.

Recenta vizită în insula Lesbos a papei Francisc a demonstrat încă o dată, dacă mai trebuia demonstrat că majoritatea înalților ierarhi ortodocși sunt apostați. Majoritatea patriarhilor Bisericii îl recunosc pe papă ca ierarh cu succesiune apostolică. 

Încă un patriarh ortodox care recunoaște succesiunea apostolică a ereticului papă. Kiril al Moscovei și papa Francisc în Cuba. Declarație comună

Excepție, între patriarhi, face Ilia al Georgiei, cel care și-a scos Biserica sa din ghearele „Consiliului Mondial al Bisericilor”. 

Sigur, există și ierahi mărturisitori cum ar fi mitropoliții: Serafim de Pireu, Ieremia de Gortina, Pavlos al Glifadei, Ieroteos Vlahos, Serafim al Kithirelor (toți aceștia din Grecia), episcopul român Longhin de Bănceni (Ucraina), episcopul Petru de Ungheni și Nisporeni (R. Moldova) și cu siguranță mai sunt și alții… Dar la nivelul întregii Biserici, cred că sunt minoritari.

Prea Sfințitul Longhin, episcopul vicar al românilor din regiunea Cernăuți (Ucraina) prezent la Simpozionul de la Pireu împotriva „Marelui Sinod”. Pozițiile unor participanți

Ce oare îi face pe cei care constituie majoritatea (ecumeniști, nehotărâți sau pur și simplu fricoși) să fie așa? Implicarea elitelor oculte (Francmasoneria) în formarea lor, iubirismul ipocrit cu care se laudă, diplomația și interesele politice sau așa-zisa ridicare a anatemelor asupra papei și romano-catolicilor lui de către patriarhul ecumenic Athenagoras?

Tomosul patriarhal necanonic al lui Athenagoras, patriarhul ecumenic, prin care pretinde că ar fi ridicat anatemele de la 1054 asupra papistaşilor

Trebuie precizat ca în 1965 patriarhul ecumenic Athenagoras NU a ridicat nici o anatemă asupra catolicilor papistași, pentru că de sub anatemă se iese numai prin renunțarea la erezie, ceea ce în nici un caz nu s-a întâmplat! 

Dar majoritatea dintre ierarhii ecumeiști nu sunt doar ecumeniști filo-catolici, ci ecumeniști filo-paneretici, adică recunosc multe aberații sectare deviate în principal din papism. 

Bartolomeu, patriarhul ecumenic, actual, ne demonstrează că se ține de ecumenismul lui eretic și de data asta, i s-a alăturat și mitropolitul primat al Greciei, Ieronim al II-lea, umilindu-se și umilind Ortodoxia prin afișarea alături de ereziarhul papă, ba încă și mai mult, stând ca niște cățeluși la spatele acestuia când vizita refugiații musulmani. 

Papa Francisc a parasit insula Lesbos, insotit de 12 refugiati sirieni pe care ii va gazdui la Vatican

 Papa Francisc a parasit insula greaca Lesbos, intorcandu-se in Vatican impreuna cu 12 refugiati sirieni, ca „gest de bun venit” oferit imigrantilor care au ajuns in Europa, fata de care si-a exprimat solidaritatea in cadrul vizitei de sambata, relateaza Mediafax citand BBC News.

Este vorba despre trei familii de sirieni care s-au urcat la bordul avionului Papei, care vor ajunge in Vatican.

Vaticanul a explicat ca este un „gest de bun venit” oferit de Papa Francisc imigrantilor care au ajuns in Grecia, dupa ce in cadrul discursului de la centrul de detentie din Moria,Suveranul Pontif i-a incurajat sa nu-si piarda speranta in cautarea unei vieti mai bune.

Suveranul Pontif a sosit sambata dimineata pe aeroportul din Lesbos si a vizitat tabara de imigranti din Moria, unde se afla peste 3.000 de extracomunitari care risca sa fie deportati in Turcia in baza acordului UE-Turcia.

El a fost primit pe aeroportul din Lesbos de premierul grec Alexis Tsipras, Patriarhul Bartolomeu al Constantinopolului si Arhiepiscopul Ieronim al II-lea al Atenei.

In discursul sau, Papa a pus accentul pe „marele sacrificiu” pe care il fac acesti oameni in cautarea unei vieti mai bune, insistand ca este „cea mai mare criza umanitara dupa Al Doilea Razboi Mondial”, si a solicitat ca autoritatile europene sa-i trateze cu respect si demnitate pe imigranti.

Vaticanul insista ca vizita Papei este pur umanitara si religioasa si ca nu trebuie perceputa ca o critica la adresa deportarilor.

Insula Lesbos este una dintre principalele porti de intrare in Grecia, deci pe teritoriul Uniunii Europene, pentru milioane de imigranti care au ajuns in Europa anul trecut.

Dar in baza acordului UE-Turcia incheiat pe 18 martie, care prevede returnarea imigrantilor clandestini in Turcia, mii de imigranti sunt blocati pe insula, asteptand procesarea solicitarilor de azil pentru a li se spune daca pot ramane in tara sau urmeaza sa fie deportati in Turcia.

Sursa: hotnews.ro 
Oare ce mai pun la cale? Îmbunătățirea imaginii refugiaților musulmani în Europa, pentru a fi primiți în continuare sau altceva? 
Iată că e și altceva: DECLARAȚIE ERETICĂ COMUNĂ

„Vom intensifica eforturile de promovare a unităţii depline între toţi Creştinii” – declaraţia comună a papei Francisc, patr. Bartolomeu şi arhiep. Ieronim

Astăzi, 16 aprilie 2016, în insula Lesbos (Grecia) a avut loc întâlnirea dintre papa Francisc, patriarhul Constantinopolului Bartolomeu şi arhiepiscopul Atenei Ieronim. Însăşi întâlnirea, dar şi alegerea locului pentru ea, au loc sub pretextul crizei refugiaţilor cu care se confruntă în special Grecia.

Cei trei au semnat o declaraţie comună, care pe lângă preocuparea pentru criza refugiaţilor conţine şi următorul pasaj:

„La rândul nostru, supunându-ne voinţei Domnului nostru Iisus Hristos, noi am decis ferm şi cu toată inima că vom intensifica eforturile de promovare a unităţii depline între toţi Creştinii. Noi reafirmăm convingerea noastră că „reconcilierea [între Creştini] presupune promovarea justiţiei sociale la toate popoarele şi între ele… Împreună vom realiza partea noastră în ceea ce priveşte oferirea unei primiri umane pentru migranţi, refugiaţi şi solicitanţi de azil în Europa” (Charta Oecumenica, 2001). Protejând drepturile umane fundamentale ale refugiaţilor, solicitanţilor de azi, ale migranţilor şi ale altor oameni marginalizaţi în societăţile noastre, noi căutăm să împlinim misiunea Bisericilor de a sluji lumea.” (radiovaticana.va)

036.2

Conform aceleaşi surse, „la finalul vizitei, cei trei întâistătători au rostit câte o rugăciune în portul din Mytilene, capitala insulei Lesbos, unde s-au rugat pentru sufletele refugiaților care și-au pierdut viața în Marea Egee, în timp ce încercau să ajungă în Europa.

Contextul în care a fost semnată această declaraţie nu poate fi neglijat, anume fiind vorba de pregătirile intense pentru evenimentul central din acest an – „Sfântul şi Marele Sinod Pan-ortodox„.

Sursa: 

„Vom intensifica eforturile de promovare a unităţii depline între toţi Creştinii” – declaraţia comună a papei Francisc, patr. Bartolomeu şi arhiep. Ieronim

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s