CONTUL BANCAR AL LUI FLORIN BARBU unde puteți trimite bani pentru a-l ajuta să-și plătească avocatul PENTRU RECUPERAREA COPIIILOR

Avem acordul lui Florin Barbu pentru a face public nr. de cont și codul IBAN. Deoarece modalitatea de plată prin PAYPAL (în contul surorii lui din Spania) ridică unele probleme, pentru unii, puteți trimite direct în contul lui din Londra. Se pot trimite bani în orice monedă, de la orice bancă (evident, cu comisionul perceput sau nu de bănci).

BANCA SANTANDER 

Nr. de cont: 51151222

Cod IBAN: GB83ABBY09012851151222

Pe numele Florin Barbu 

foto cont

Să-l ajutăm pe Florin! Vă rog, nu rămâneți nepăsători! Orice părinte poate trece prin situații asemănătoare, căci sistemul satanic e din ce în ce mai apăsător. 

Ce este codul IBAN?

IBAN (International Bank Account Number – Numarul de cont bancar international) a fost introdus pentru a standardiza identificarea conturilor bancare. Contul IBAN a plecat, in formarea sa, de la numerele initiale de cont bancare, existente anterior introducerii IBAN, la care s-au adaugat anumite caractere de identificare internationala.

Dupa introducerea codificarilor conturilor IBAN, numerele IBAN au devenit suficiente in realizarea transferurilor financiare pe intreaga Uniune Europeana.

Codul IBAN este format din urmatoarele elemente:

  • codul de tara, 2 litere (RO pt Romania), cu exemplele de mai sus
  • un numar din 2 cifre, de verificare
  • secventa de identificare a institutiei financiare (banca, trezorerie…), ex RNCB pt BCR
  • secventa de caractere si/sau cifre care contine numarul bancare si tipul contului – dreptonline.ro

Codul IBAN permite identificarea beneficiarului platii, chiar daca platitorul nu specifica niciun alt detaliu cu privire la contul unde trebuie sa ajunga banii.

 

2 gânduri despre „CONTUL BANCAR AL LUI FLORIN BARBU unde puteți trimite bani pentru a-l ajuta să-și plătească avocatul PENTRU RECUPERAREA COPIIILOR

  1. Admin,

    Am depus o sumă prin Western Union. Aş dori o adresă de e-mail sau număr de mobil unde să transmit datele tranzacţiei astfel încât domnul BARBU să poată ridica în numerar.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s