Prea Sfințitul LONGHIN către ierarhii trădători din Creta: „MAI DEGRABĂ NU V-AȚI FI NĂSCUT, DECÂT SĂ AJUNGEȚI VÂNZĂTORI DE CELE SFINTE ȘI LEPĂDAȚI DE DUHUL SFÂNT!„

Preasfințiți Arhierei, сu durere-n suflet aș ruga pe toți frații mei să stăm bine, să stăm cu frică, să luăm aminte! Cu orice preț trebuie să ne apărăm și să păstrăm singura noastră credință Ortodoxă Sfântă și mântuitoare, să nu ajungem vânzători ca Iuda.
Nu-i nimic mai presus ca Adevărul în Dumnezeu: nici prietenia, nici pacea, nici viața, nici nimic altceva.
Sinodul din Creta (16 – 27 iunie 2016) este un Sinod al
fărădelegii, tâlhăresc, eretic, mincinos și viclean. Iar voi, frații mei arhierei, cum vă întoarceți înapoi acasă, la Patrie, la Biserică, la neam, la Trupul și Sângele nevinovat al lui Hristos, pe care L-ați vândut?
Cum vă veți apropia de Altarul lui Hristos?Cum veți săvârși tainele Sfintei noastre Biserici Ortodoxe, voi cei fără de har, vânzători și trădători?
Cum vă veți apropia de cele Sfinte, de credința Sfintei noastre Ortodoxii, de Dogme, de Canoane și de hotărârile celor șapte Sinoade ecumenice, care au statornicit tot ce avem nevoie pentru mântuire? Pentru ce apare necesitatea unui Sinod pan-ortodox fără ortodocși? Slujind în duhul Sinodului din Creta, n-ați slujit Adevărului ci duhului mondialismului ocult și dez-bisericirii, care netezesc drumul venirii lui Antihrist! Aceasta ați dorit?!
V-ați făcut vânzători de țară, de neam și de Dumnezeu!
Cum veți privi în fața lui Hristos și a credincioșilor din Sfânta noastră Biserică Ortodoxă? Cât de încercat a fost poporul ortodox și nu a cedat nici ateiștilor, nici comuniștilor, nici ereticilor, prin câte greutăți și încercări a trecut, dar au rămas credincioși Domnului?!
Iar noi astăzi ca niște blestemați ne-am vândut tot ce am avut mai sfânt – credința în Dumnezeu. Nu vă este milă de acest popor pentru care va trebui să dăm răspuns în fața Domnului?!
Cei ce ați lucrat pentru acest Sinod al fărădelegii și ați fost de acord prin semnarea voastră, dar în ultima clipă v-ați oprit, aduceți pocăință în fața lui Dumnezeu și a Bisericii Lui, în fața Sfinților Părinți și a întregului popor ortodox.
Dacă nu veți renunța la toate temele acestui Sinod va veni mânia lui Dumnezeu peste voi, lucrători ai fărădelegii!
N-aveți mustrare de conștiință chiar cei ce ați tăcut?!
L-ați vândut pe Dumnezeu, adunându-vă cu ecumeniștii și îmbrățișând toate ereziile și învățăturile lor.
Voi, toți cei care ați participat la acest Sinod v-ați întors fără de har!!!
Cine sunteți voi mai departe? Mai degrabă nu v-ați fi născut, decât să ajungeți vânzători de cele Sfinte și lepădați de Duhul Sfânt!
Chiar nu ne mustră conștiința de ceea ce-am făcut?
Nu ne pare rău că după 2000 de ani iarăși devenim Ane și Caiafe și ne vindem Adevărul Sfânt?!
Vă rog și vă îndemn să rămânem copii supuși și ascultători de Sfânta noastră Biserică Ortodoxă, Canoane, Dogme și Tradiția ei, pe care le ştim cu adevărat având mărturia atâtor sfinți care s-au mântuit, și a întregului popor ortodox; de ce căutăm să schimbăm și să ne opunem Sfântului Adevăr?

În Ortodoxie nimic nu este irecuperabil, de aceea pocăiți-vă și întoarceți-vă în staulul Turmei lui Hristos, în Biserica cea Una Sfântă, Sobornicească și Apostolească.

Cu dragoste frățească în Hristos,
Episcopul Longhin de Bănceni

Sursa: sinodultalharesc.tk

Anunțuri

12 gânduri despre „Prea Sfințitul LONGHIN către ierarhii trădători din Creta: „MAI DEGRABĂ NU V-AȚI FI NĂSCUT, DECÂT SĂ AJUNGEȚI VÂNZĂTORI DE CELE SFINTE ȘI LEPĂDAȚI DE DUHUL SFÂNT!„

 1. Acum 2 luni de zile cand am vazut cu ochii mei, aceasta noua Ordine Mondiala fara Ortodoxie, am postat pana n-am mai avut unde si cum sa postez. S-a facut tot pe ascuns. am dat de acest Sinod din Creta (16-27 iunie 2016)intr- o noapte cautand te miri ce pe diverse saituri si eu ca laic m-am ingrozit. ce ne asteapta, stati sa vedeti etapa urmatoare cand ne vor obliga sa scoatem din biserici catapeteasma, si pana in 2020 trebuie terminat tot ce s-a hotarat la acest Sinod. Iar cine va termina mai devreme implemenetarea acestui odios program de terminare impotriva ORTODOXIEI, v-a primi dispensa 500.000 $. Si multe, multe , altele. Frati intru credinta treziti-va, ca voi cei ce a-ti fost alesi de Dumnezeu sa-i slujiti altarului sau, va intreb?????????? Oare stiti ce a-ti facut si ce a-ti semnat cu adevarat. Nu vreau sa intru in subsolul subiectului ca este cutremurator. Am incercat sa atentionez preotii bisericii si mi s-a spus ca nu poate fi adevarat asa ceva???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Apreciază

  • Asta am încercat a spune si arata Părintelui Teodot dar n a apărut mesajul .
   Mama mea a văzut Capul Sfântului Nicolaie pe Icoană MAICII DOMNULUI de la Catapeteasma Bisericii si a stat pînă cand a ieșit părintele să împărtășească copii ,
   Mama merge în fiecare duminică la slujba si mi a spus ….”uite mama ce am văzut cu ochii mei pe Icoana MAICII DOMNULUI cât timp a ținut slujba pînă la Împărtășire , CAPUL SFANTULUI IERARH NICOLAIE apoi a dispărut cand a început a se da Impartasania ”
   Se va întâmpla ceva la un moment dat VA FI PALMA SFANTULUI NICOLAIE ASUPRA ereticilor , ASUPRA lui Arie.
   DUMNEZEU CU MILA,

   Apreciază

 2. Pingback: Prea Sfințitul LONGHIN către ierarhii trădători din Creta: „MAI DEGRABĂ NU V-AȚI FI NĂSCUT, DECÂT SĂ AJUNGEȚI VÂNZĂTORI DE CELE SFINTE ȘI LEPĂDAȚI DE DUHUL SFÂNT!„ | ortodoxiadreaptacredinta

 3. Pingback: Petiție online PENTRU A OPRI TEROAREA ASUPRA MONAHILOR DE LA MÂNĂSTIREA LACUL FRUMOS din Arhiepiscopia ereticului Varsanufie | ortodoxiadreaptacredinta

 4. Pingback: Prea Sfințitul LONGHIN către ierarhii trădători din Creta: „MAI DEGRABĂ NU V-AȚI FI NĂSCUT, DECÂT SĂ AJUNGEȚI VÂNZĂTORI DE CELE SFINTE ȘI LEPĂDAȚI DE DUHUL SFÂNT!„ — Daniel Vla – Ortodoxie, Țară, Românism – Acta Diurna

 5. IO FIUL OMULUI,
  Nu ti-am aprobat comentariile pentru ca sunt pline de aberatii sincretiste. Amesteci paganismul cu elemete din crestinism, cu profetii diavolesti, cu minciuni inventate.
  Lasa toate astea! Mai bine intoarce-te la adevarata credinta – Ortodoxia – și la Adevaratul si singurul Dumnezeu!
  Invata Ortodoxia explicata de Sfintii Parinti, nu inventiile sincretiste.

  Apreciază

 6. Poate cred ca am gresit trimitand acest link….da nu sunt eretica! L-am trimis din evlavie fata de Pr.Ciprian ….iertare! Poate articolul e fals dar intentia mea nu a fost una rea daca crezi acest lucru strege linkul de mai sus…..chiar nu ma spar….Doamne ajuta si inca odata IERTARE!

  Apreciază

 7. Daca te uiti cu atentie la comentarii era chiar un videclip cu ucenicul Pr.Paisie si mai mult pt video am postat linkul…intelegi? IERTARE inca odata si sper din tot sufletul sa ma crezi!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s