PRIGOANĂ – Starețul GRIGORIE de la MÂNĂSTIREA LACUL FRUMOS a fost înlocuit (din stăreție)

grigorie

Starețul Grigorie de la Lacul Frumos a fost depus din stăreție

Avem confirmare ca staretul Grigorie a fost depus din staretie . A fost numit un anume Efrem de la manastirea Cozia. De asemenea ieri a avut loc o sinaxa a staretilor din Valcea care s-au dezis de actiunea monahilor de la Lacul Frumos. Nu avem amanunte despre ce s-a discutat la aceasta sinaxa, insa stim ca staretii participanti au semnat ca nu sunt de acord cu monahii de la Lacul Frumos.

sursa http://ortodoxos.ro/2016/08/07/schitul-lacul-frumos-predica-si-sf-liturghie-staretului-grigorie-7-august-2016/

Deci se merge pe trădare! Ierarhul Varsanufie se dovedește a nu fi păstor, ci prigonitor! Deși i s-a cerut poziția legat de sinodul din Creta, acesta a preferat tăcerea și implicit acordul cu semnatarii din Creta, făcându-se părtaș apostaziei. Și nu se vor opri aici, vrând să bage spaima în alte voci care se vor mai ridica împotriva dictaturii impuse de Daniel Ciobotea, tiranul Irineu al Olteniei și restul sinodului BOR. Să le fim alături în clipele grele ce vor veni!

Inregistrarea Sf. Liturghii de Duminica, 7 august 2016

Staretul Grigorie nu pomeneste ierarhul locului Varsanufie din cauza ca acesta nu isi exprima parerea despre asa-zisul sinod din Creta, desi i s-a solicitat acest lucru.

4 gânduri despre „PRIGOANĂ – Starețul GRIGORIE de la MÂNĂSTIREA LACUL FRUMOS a fost înlocuit (din stăreție)

  1. Pingback: Petiție online PENTRU A OPRI TEROAREA ASUPRA MONAHILOR DE LA MÂNĂSTIREA LACUL FRUMOS din Arhiepiscopia ereticului Varsanufie – Daniel Vla – Ortodoxie, Țară, Românism

  2. Vremurile din urma ……Prigoana a inceput dar sa avem nadeje in rugaciunile Sfintilor Parinti ! Sf.Iustin Parvu ne indeamna sa luptam pana la capat si sa nu sfasiem haina Sfanta a lui Hristos. Doamne ajuta-ne! Preoti de la Schitul Lacu sunt Marturisitori al Dreptei Credinte Ortodoxe. Fii Doamne cu ei mereu! Pr.Arsenie Boca ne invata o rugaciune pe care merita sa o rostim :Doamne invredniceste-ma sa fiu martor Marturisitor Martir al Dumnezeirii Fiului Tau pe pamant .Amin

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s