PROTEST AUTORIZAT LA PATRIARHIE împotriva ecumenismului și a sinodului tâlhăresc din Creta – Sâmbătă 10 septembrie orele 09:00 – 18:00

Imagini pentru patriarhie imagini

Protest, miting autorizat de primăria Capitalei Bucureşti sâmbătă
10 septembrie 2016,
între orele 9:00 -18:00 la Patriarhie pentru salvarea Ortodoxiei.
Este chemat tot poporul Ortodox.
Dați mai departe urgent în toată România şi în străinătate.
Dumnezeu să ne ajute!!!
Organizatorii evenimentului,
monahul Ioan de la Athos şi rasoforul Timotei de la Petru Vodă.

Detalii aici: https://www.facebook.com/events/1646671475643965/

 

Rugăciune pentru întărirea credinței

„Doamne-Dumnezeul nostru, dă-ne nouă cuvânt bun și tare, ca să sărim întru apărarea credinței Tale, în fața celor care Te hulesc și te nedreptațesc.
Pune, Doamne, în glasul nostru tăria credinței, mireasma iubirii, dulceața nădejdii, puterea bunătății, măngâierea răbdării, ca astfel să biruim pe cei necredincioși, aducându-i la picioarele Tale, și să împuternicim mai tare pe credincioși, ca vânturile încercărilor bătând asupra lor, să nu-i scoată din făgașele credinței.
Dă-ne Doamne mai presus de toate putere de duh curat și înalt, pentru ca fiecare dintre noi să fim drept mărturisitori ai tăi ,ostași neînfricați, fie cu cuvântul, fie cu scrisul, fie cu orice altă faptă, netemându-ne de nimeni și neînfricându-ne de asupriri și cazne.
Statornici vrem să fim în turma Ta, Doamne, fără rătăcire de Tine și fără cădere în prăpastia păcatului, că Tu ești Adevărul ,Doamne, și Ție mărire înălțăm, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.” – crestinortodox.ro

17 gânduri despre „PROTEST AUTORIZAT LA PATRIARHIE împotriva ecumenismului și a sinodului tâlhăresc din Creta – Sâmbătă 10 septembrie orele 09:00 – 18:00

  1. Voi chiar nu gânditi? Nu va luati dupa toti sclintitii la cap ca vor schimba ei rolurile in Biserica. Rad dracii de ei ii poarta peste tot si vad ca nu au nici o sansa. Cititi bine actul sinod al si o sa vedeti ca este foarte clar. Nu ne vom unii cu nici un cult stati fratilor linistiti vedeti-va de treaba. Sonorul este problema episcopilor nu a preoților sau a călugărilor. Doamne luminează-ne si luminează-ne ca sa intelegem ce este bine si ce este rau. Amin!

    Apreciază

    • Pe ce limba vorbesti fratie (?), noi vorbim doar romana… Ce act, ce sinod, ce sonor, ce episcopi? Sinodul nu are legatura cu Ortodoxia Rasariteana, Patristica si Scripturistica, episcopii nu sunt dumnezei pe pamant ci slujbasi ai Adevarului-Hristos, Biserica este Trupul lui Hristos si este doar Una, ea nu merge la negocieri cu nimeni pentru ca ea este doar Mireasa Adevarului-Hristos, tu nu stii catehism nici la nivelul gradinitei, dar vorbesti si tu ca sa te auzi vorbind. Preotii nu sunt sfintitori ca si episcopii? Nu sunt urmasii Apostolilor? Preotii, monahii si mirenii nu au voie sa pazeasca Dreapta Credinta si Invataturile Sfintilor?! Cine sunt episcopii? Aiatolahi si dumnezei? Printi ai Bizantului si Prefecti ai Imperiului Roman de Rasarit? Cine? Stai cuminte si bea-ti cafeaua fara sa o versi pe leptop… Rogu-te!

      Apreciază

  2. Daniel, nu stiu ce facem in cele noua ore, Sambata la Patriarhie? Ce program? Ne intalnim si atat? Schimbam mail-uri si numere de telefoane intre noi, citim anatemele impotriva ecumenismului si impotriva tuturor ereziilor, cantam, ne rugam, plangem, cerem sa iasa Patriarhul din casa? Eu habar nu am…

    Apreciază

    • maxim,
      Nu trebuie sa mergi de la 9, nu trebuie sa stai pana la 18.
      Programul se va vedea.. Sa ai ceva inscriptionat, o pancarta ceva, un tricou impotriva sinodului si ecumenismului, un steag… fiecare cum poate. Asa cred… eventual poti cere detalii pe facebook de la organizatori.

      Apreciază

  3. iata..ce ne spune Basilica:

    http://basilica.ro/sa-pastram-pacea-si-unitatea-bisericii/

    Vedeti ce ne lipseste ?!..

    Preotii care sa informeze lumea corect…

    Pt ca o vor face ei vicleneste..
    http://basilica.ro/mii-de-tineri-si-credinciosi-s-au-rugat-impreuna-cu-patriarhul-daniel-la-catedrala-nationala/

    De aceea tot va spun si ma repet…
    Pr Jar procedeaza corect !!! Face adunari !! Vine printre oameni si le vorbeste !Noi nu facem nimic !!…O sa fie sambata un miting fara credibilitate… fara preoti, doar ‘mireni razvratiti si doi monahi necanonici’ cum zic ei .. vor spune adevarul dar nu au credibilitate…vor fi ajutati sa greseaca…Si cine este de vina??? Preotii care tac si nu fac nimic..Nu stiu ce organizare au acestia pt acest miting.. si ce vor face 9 ore…deja cei de la Patriarhie au inceput o campanie de denigrare..si nu va fi numai impotriva celor care, fara pastor, se vor duce sa protesteze impotriva apostatilor.. Vor incepe o campanie dura impotriva tuturor celor care se vor impotrivi lucrarii lor diabolice. Toata mass media e a lor …si sunt uniti..Dumnezeu sa ne ajute !!!

    Vor da dezlegare la desfrau ca sa traga tineretul dupa ei. Deja au inceput lucrarea.. concerte in parc..

    http://basilica.ro/142336/
    Si asta e doar inceputul…

    Lupta va fi dura si din pacate noi nu suntem uniti ..’ne mancam ‘ unii pe altii, suntem dezbinati de parca nu avem aceeasi lucrare.. Ne mai ajuta si dracu.. ne trimite dracu’ lupi deghizati in oi printre noi …dar acestia cu ajutorul Domnului se vor vadi singuri prin roadele lor ! Caci numai la roade trebuie sa ne uitam, asa cum a spus Domnul !

    Ce trebuie sa facem ?

    1.Sa fim intelepti ! .. Cum ? Sf Gavriil al Georgiei spunea: ‘ca sa ajungi intelept, mai intai fa-te prost ! De aceea ne-au lasat Sf Parinti Pidalionul ca sa privegheze si prostu’ si desteptu’ la pastrarea Credintei Ortodoxe. Ne-au dat niste legi si trebuiesc respectate! Punct! Cine nu le respecta, nu e in biserica lui Hristos! NU TREBUIE SA AVEM NOI PARERI , NICI INVENTII..
    PT CA AU AVUT SF PARINTI GRIJA DE NOI… TREBUIE DOAR SA FACEM ASCULTARE DE SF PARINTI! ATAT ! CACI DOAR EI AU AVUT DUHUL SFANT …INCAT AU PUTUT SA FACA LA SINOADE SI MINUNI ..CA SF SPIRIDON..STITI CU TOTII..

    2.RUGACIUNEA!!!! Important e sa fim uniti , mai ales in rugaciune..caci asa va fi si Domnul printre noi, ca doar nu minte cand spune:

    ‘ Că unde sunt doi sau trei, adunaţi în numele Meu, acolo sunt şi Eu în mijlocul lor ‘ ( Matei 18; 20)

    Ar trebui sa ne strangem in rugaciune cu totii…

    Am o idee…

    Sa facem seri de rugaciune in public .. in parcuri de exemplu…

    Sa cerem Domnului sa ne ajute sa ducem lucrarea cea buna spre Slava Lui ! Sa-L rugam pe Domnul sa ne daruiasca discernamant duhovnicesc ca sa nu fim, fara voia noastra, parte din lucrarea celui rau ! Si asa se vor alatura si altii …vor afla adevarul !!!!! NU mai pot spune despre noi ca suntem huligani, nu ? Nu protestam ca ii deranjeaza asta, NU LE SPUNEM CE SUNT – APOSTATI, ca ii deranjeaza asta.. DOAR NE RUGAM PT NOI, SI PT EI …

    CA NU CUMVA SA CADEM DIN DREAPTA CREDINTA !!!
    Ce ziceti?

    Apreciat de 1 persoană

  4. Din partea unui grup de
    fii duhovnicești ai Protos. Elefterie Tărcuță

    Este vremea marturisirii!

    „Frati crestini drept slavitori, rugati-va pentru Parintele nostru Elefterie, care este prigonit in propria sa chilie, pentru faptul ca a intrerupt pomenirea ierarhului ÎPS Ioachim, semnatar al documentelor eretice de la „sinodul” din Creta.

    Este nevoie de atitudine frati crestini ca altfel ne pierdem credinta ortodoxa!
    Parintele are nevoie de sustinere intrucat nu i se mai da voie sa mai slujeasca, sa intre in sfanta Biserica si este intr-o permanenta stare de izolare.

    Si toate acestea, pentru ca duhovnicul nostru marturiseste ca singura credinta mantuitoare este Ortodoxia si alta nu exista. Va facem cunoscut faptul ca Protos. Elefterie i-a solicitat printr-o scrisoare ÎPS Ioachim, sa se dezica de semnatura prin care acesta a angajat pe toti credinciosii din cadrul eparhiei la a fi partasi ereziei ecumeniste.

    Părintele nu a parasit Sfanta noastra Biserica Ortodoxa asa cum unele voci rele sustin, nu este schismatic, ci un duhovnic care crede pana la moarte in credinta stramoseasca!

    Ratacirea vine chiar de la Biroul de presă al Patriarhiei Române. Site-ul Agenției de știri Basilica dezinformeaza si acuza in modul cel mai josnic si miselesc pe toti parintii care au intrerupt pomenirea ierarhilor apostati, printre care se afla si Protos. Elefterie.

    Prin acest comunicat acești părinți sunt calomniați, după cum citam: „ca ar avea un duh lumesc, agresiv impreuna cu cativa clerici razvratiti si monahi necanonici, neascultatori si nestatornici, care nu locuiesc in manastire.”

    Oare in cei 30 de ani de monahism, acest părinte din cadrul Sfintei Arhiepiscopii a dovedit un astfel de comportament? Si daca nu, merita el sa fie astfel batjocorit?!

    Rugam informati cat mai multa lume, despre cele ce se petrec in cadrul Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului, cu nadejdea fratilor, ca lucrurile vor reveni la normal si Parintele Protosinghel Elefterie va putea in continuare sa poarte grija de sufletele noastre ale credinciosilor.”

    De importanta maxima!!!

    „Luni 12 septembrie 2016, i s-a dat ultimatum Protos. Elefterie, ca daca nu-si va retracta scrisorile depuse la secretariatul Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului, acesta va fi exclus din cadrul acestei eparhii. Este o pierdere uriasa pentru Biserica Ortodoxa din zona Romanului!”

    10.09.2016
    Cu dragoste si ingrijorare, un grup de fii duhovnicesti ai sfintiei sale!

    Apreciază

  5. sunt de acord,trebuie actionat,fiecare cum poate,iar preotii trebuie sustinuti cu toata puterea!
    se poate afla nr tel al pr macarie,grigorie,elefterie?
    frate daniel,daca fratia ta le ai,poti sa mi le trimiti pe email?

    Apreciază

Lasă un comentariu