ERETICILOR, POCĂIȚI-VĂ DE ECUMENISM! – s-a strigat la protestul de la Patriarhie împotriva sinodului tâlhăresc din Creta – Video

Ieri, 10 septembrie 2016 aproximativ 20 de persoane (pe parcurs, până la ora 17 au mai venit câteva zeci de persoane) din Bucureşti, dar şi din ţară (Satu Mare, Petru Vodă, Piteşti) au protestat împotriva ecumenismului, a masoneriei şi a sinodului tâlhăresc din Creta la poalele Patriarhiei.

Câteva dintre mesajele scrise pe pancarte:

,,Mărturisirea adevărului nu înseamnă schismă,,

,,Nu există mai multe biserici, ci doar una sobornicească şi apostolească Biserică,,

,,Nu vrem dezbinare, ci trezirea conştiinţei poporului dreptmăritor,,

,,Ereticilor, pocăiţi-vă de ecumenism!,,

,,Solicităm ieşirea BOR din Consiliul Mondial al Bisericilor (organizaţie masonică care luptă în ascuns împotriva duhului autentic al ortodoxiei, iar membrii ei sunt lupi îmbrăcaţi în piei de oaie,,

,,Afară cu ereticii din biserică! Anaxios!,,

Reamintim că organizatorii evenimentului au fost
monahul Ioan de la Athos şi rasoforul Timotei de la Petru Vodă.

Detalii aici: https://www.facebook.com/1042338062478350/videos/1234954013216753/

“Să stăm cu frică şi cu luare aminte. Să nu ne ingaduim naivitatea şi prostia. Sa devenim înţelepţi ca şerpii si blânzi ca porumbeii, pentru că – aşa cum spunea fericitul stareţ sfânt Paisie – traim în vremea antihristului si noi dormim în opinci“. 

În curs de actualizare

 

În legătură cu autorizația pentru protest, se pare că deși toată Comisia de Autorizare de la Primăria Capitalei era favorabilă emiterii acestei autorizației, viceprimarul – unul dintre ei – (și implicit primarul Gabriela Firea), nu a fost de acord. Probabil s-au făcut intervenții de la Patriarhie în acest sens. Iată explicațiile rasoforului Timotei de la Petru Vodă, din 9 septembrie: 

Reclame

14 gânduri despre „ERETICILOR, POCĂIȚI-VĂ DE ECUMENISM! – s-a strigat la protestul de la Patriarhie împotriva sinodului tâlhăresc din Creta – Video

 1. Au fost vreo 30 intre orele 9-12, dupa care jandarmii nu ne-au mai lasat acolo, mergand putin inspre libraria Sophia, intre timp adunandu-se cam 100 de persoane. Pe la ora 17 s-a terminat.

  Apreciază

 2. Sinodul talharesc din Creta este in totalitate eretic. Nu este vorba doar despre anumite puncte din diversele documente adoptate, asa cum fals se incearca a se discuta, ci este vorba despre organizarea, participarea si votarea necanonica la acest asa zis sinod.
  Chiar daca se scoate termenul de „biserici” atribuit ereticilor, chiar daca se scot toate celelalte afirmatii viclene, formulate printr-un limbaj duplicitar si inselator si astfel s-ar recunoaste acest sinod, tot nu am rezolva nimic si Ortodoxia tot ar fi vanduta si tradata de acest sinod.
  De ce?
  Pentru ca am ramane cu infaibilitatea papistasa a pseudo-patriarhilor, ceea ce contravine invataurii Ortodoxe.

  In ale credintei, nici-un episcop nu este mai mare decat alt episcop, precum nici-un patriarh nu este mai mare decat un episcop si nici-un patriarh nu este mai ortodox decat alt episcop, si nici-un patriarh nu este capul Bisericii.
  Doar Hristos este Capul Bisericii Ortodoxe.

  La anterioarele sinoade talharesti, unde sute de patriarhi si episcopi au semnat tradarea, a existat un singur episcop care nu a semnat si din aceasta cauza a cazut tot sinodul.

  Un Sfant Sinod se organizeaza cu participarea a majoritatii episcopilor, cu participarea de preoti, monahi si mireni. Votul oricarui episcop trebuie sa fie egal cu votul oricarui patriarh, si nu asa cum talhareste s-a organizat in Creta. Episcopii nu trebuie sa voteze in „interiorul” fiecarei Biserici si votul decisiv sa-l aiba patriarhul. Acest mod de vot este o viclenie.

  Pseudo-patriarhii s-au vorbit intre ei si au hotarat sa-si atribuie doar lor insisi dreptul de vot decisiv, ceea ce le-ar facilita adoptarea de documente eretice si astfel ar duce poporul catre lepadarea de credinta.

  Trebuie sa stam tari in credinta, fara frica si sa marturisim cu toata puterea pe care ne-o da Dumnezeu fiecaruia dintre noi. Cu toata forta impotriva acestu sinod talharesc si impotriva ecumenismului.

  Daca acest sinod nu va fi respins cu totul, vom ramane cu infaibilitatea papistasa a pseudo-patriarhilor, ceea ce pe termen lung va fi o lepadare a ortodoxiei.

  Cred ca se fac presiuni si amenintari inimaginabile impotriva tuturor episcopilor, preotilor si monahilor care marturisesc Adevarul si nu accepta sinodul talharesc din Creta. Cu siguranta sunt implicate forte imense, servicii de securitate, servicii care oficial nici nu exista, politicieni, masoni, forte oculte …
  S-au adunat toti ca sa dea razboi Ortodoxiei, pentru ca fara lepadarea de credinta nu se poate arata antihristul. Lepadarea de credinta se lucreaza de 100 de ani chiar din interiorul Bisericii Ortodoxe, dar acest sinod talharesc vrea sa oficializeze aceasta lepadare. De aceea vor pseudo-patriarhii „pace si liniste” in Biserica lui Hristos, ca sa poata sa lucreze ei in ascuns fara sa-i deranjeze nimeni si fara sa mai afle si altii despre tradarea lor.

  Nu acceptati nimic din acest sinod talharesc. Nu trebuie discutat nici-un document, nici-o propozitie, nici-un punct sau virgula, ci trebuie respins cu totul, intreg sinodul talharesc.

  Orice alt sinod care ar mai avea loc trebuie sa fie organizat conform Canoanelor, conform organizarii celor 7 sfinte Sinoade Ecumenice ( nu ecumeniste).

  Sa stam tari in credinta lasata noua de Sfintii Apostoli si de Sfintii nostri Parinti. Sa nu acceptam nimic din ceea ce nu exprima clar invatatura ce ni s-a dat noua in urma cu 2000 de ani. Dumnezeu insusi, prin Apostolii sai ne-a spus ca oricine aduce alta invatatura sa fie anatema.

  Hristos Dumnezeul nostru este acelasi, ieri, azi si in veac. Invatatura lui nu se schimba, nu se modernizeaza, nu se adapteaza vremurilor si „evoluarii” sau „civilizarii”.

  Preotul sau episcopul care este dat afara de patriarhii sau episcopii eretici poate sa spovedeasca in continuare. Patriarhii si episcopii partasi ereziilor si ecumenismului s-au scos pe ei insisi din Biserica si s-au facut schismatici.

  Sunt atatia sfinti care spovedeau si binecuvantau credinciosii in chiliile lor sau prin paduri. Clerul drepcredincios care va fi dat afara de eretici, are in continuare Harul sa dezlege pacate si sa povatuiasca poporul dreptcredincios.

  Cladirile Bisericii au fost acaparate de eretici, de masoni. Dar daca era un cutremur si se daramau cladirile, asta inseamna ca nu mai putea spovedi preotul cel dreptcredincios? Daca vin papistasii la putere, dupa cum au si venit, asta inseamna ca preotii dreptcredinciosi nu mai au Har, nu mai pot savarsi Sfintele Taine ?

  Nu cedati nimic in ale credintei. Asa s-a facut „liniste si pace” in Biserica ultimei o suta de ani si am ajuns sa fim vanduti cu totul. Am ajuns sa ni se inlocuiasca credinta cea dreptmaritoare cu un surogat inventat de patriarhii si episcopii tradatori.

  Sfintii s-au mantuit. Daca urmam invataturile lor ne vom mantui si noi. Dumnezeu nu ne va lasa ci ne va intari pe fiecare dintre noi. E vremea marturisirii in Biserica si nu a „pacii si linistei”.

  Hristos Dumnezeul nostru si Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu sa ne miluiasca si sa ne intareasca pe toti. Amin.

  Apreciază

 3. Pingback: PROTESTUL ANTIECUMENIST DIN 10 SEPTEMBRIE 2016 A FOST ÎNCHIS DE AUTORITĂȚI DUPĂ CE FUSESE APROBAT INIȚIAL! CENZURĂ ȘI DISCRIMINAREA ORTODOCȘILOR ÎN ROMÂNIA! FRAȚI ORTODOCȘI, PRIN TĂCEREA NOASTRĂ ȘI NOI TRĂDĂM ORTODOXIA… – Miș

 4. Pingback: PROTESTUL ANTIECUMENIST DIN 10 SEPTEMBRIE 2016 A FOST ÎNCHIS DE AUTORITĂȚI DUPĂ CE FUSESE APROBAT INIȚIAL! CENZURĂ ȘI DISCRIMINAREA ORTODOCȘILOR ÎN ROMÂNIA! FRAȚI ORTODOCȘI, PRIN TĂCEREA NOASTRĂ ȘI NOI TRĂDĂM ORTODOXIA… – Miș

 5. Unde este comentariul postat de apologeticum prin care afirmati ca rasoforul Timotei pacaleste niste oameni de afaceri?! Va rog sa-l repuneti in discutie.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s