PIEDICI ÎN DESFĂȘURAREA CONFERINȚELOR ȚINUTE DE MONAHII ATHONIȚI

Preiau articolul de pe sinodutalharesc.tk:

Cine şi de ce se teme de mărturia părinţilor athoniţi ce țin conferințe în România

ROMANIA ORTODOXA respinge sinodul talharesc din Creta

Monahii athoniţi doresc discuţii publice  unde să fie invitaţi şi susţinătorii sinodului din Creta.

 Părintele Sava Lavriotul (de la Mănăstirea Marea Lavră – Athos) se află în România împreună cu doi monahi români de la schitul românesc Prodromu. Ei au dat pe faţă ceea ce oficialii BOR din România ascund de câteva luni, dovedind că hotărârile sinodului din Creta sunt deviate de la învăţătura autentic ortodoxă. Ecumeniştii din România au răspândit zvonuri prin care se încearcă discreditarea acestora în faţa credincioşilor ortodocşi din ţară. Ei au venit în România cu binecuvântarea superiorilor duhovniceşti, fiind invitaţi de către asociaţia culturală ASTRADROM. Referitor la cele afirmate în timpul conferinţelor, monahii îşi asumă responsabilitatea integral şi sunt dispuşi să stea faţă în faţă cu cei care le aduc acuze. Părintele Sava ne mai spunea: “Doresc, şi chiar îi invit pe cei care au obiecţii în privinţa noastră, să avem discuţii publice despre sinodul din Creta şi despre venirea în România. Nu am nimic de ascuns şi chiar m-aş bucura să lămurim lucrurile faţă către faţă”.

     Părinţii athoniţi au venit în România cu un mesaj clar şi concis prin care aduc un suflu patristic de susţinere a învăţăturii autentic ortodoxe. Părinţii au venit fiind invitaţi deasociaţia culturală ASTRADROM, iar de prezenţa lor s-au bucurat foarte mulţi credincioşi din oraşele prin care au trecut. Ne-am fi dorit ca oficialii Bisericii să susţină acest demers, nu să-l boicoteze; cu atât mai mult că ei au adus o învăţătură ortodoxă vie bazată pe mărturiile Sfinţilor Părinţi ai ortodoxiei universale. Am rămas surprinşi când am aflat de la credincioşi din Oradea şi Beiuş că sunt preoţi care răspândesc  zvonuri false printre enoriaşi, prin care să-i denigreze pe invitaţi. Acestea au fost legate si de canonicitatea monahilor veniţi să conferenţieze. Cu siguranţă, cel mai deranjant fapt al venirii lor este subiectul dezbătut, lucruri care nouă ni s-au ascuns de către mai marii noştri ierarhici spunânduni-se că în Creta nu s-ar fi schimbat nimic din învăţătura Sinoadelor canonice ale Bisericii Ortodoxe. Din nefericire, fanatismul ecumenist a ajuns până acolo încât cei care spun adevărul să fie denigraţi şi sabotaţi. Dar omul compromis nu mai are puterea să fie sincer, iar pentru a ascunde mizeria în care trăieşte aruncă cu noroi în cei care aduc un fir de lumină.

 Vedeti si: http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2016/10/precizari-in-legatura-cu-conferinta-de.html

     Nici la Piatra Neamţ nu au lipsit diversiunile şi denigrările din partea unor feţe bisericeşti faţă de monahii athoniţi. Mai mulţi credincioşi din oraş ne spun că protopopul i-a îndrumat să nu participe la conferinţă deoarece monahii ar fi nişte fugari şi nu fac parte din Biserica Ortodoxă. Aceleaşi zvonuri le-au răspândit şi alţi preoţi din oraş. În cursul dimineţii zilei de 11 octombrie a.c., fără a se oferi vreo explicaţie, Consiliul Judeţean Neamţ, a anulat contractul pentru sala unde trebuia să aibă loc conferinţa. Iniţial evenimentul trebuia să aibă loc la Teatrul Tineretului, imobil care funcţionează sub oblăduirea directă a conducerii judeţene Neamţ. În această situaţie, organizatorii au închiriat Sala de la cinematograful Dacia cu care s-a făcut contract scris şi semnat de ambele părţi (între organizatorii conferinţei şi administratorii sălii). La puţin timp după semnarea contractului, în urma unui telefon primit de la Direcţia Naţională a Cinematografelor din Bucureşti, administratorii au anulat şi cel de al doilea contract. După mai multe boicotări prin care se încerca obstrucţionarea conferinţei, organizatorii au închiriat holul unui hotel. În cele din urmă conferinţa a avut loc la Hotel Central. Întârzierea începerii conferinţei a fost înţeleasă de către participanţi. În cele din urmă, au venit aproximativ 300 de persoane care s-au bucurat de întâlnirea cu monahii athoniţi şi le-au mulţumit organizatorilor că nu au renunţat.

     Nici la Iaşi nu au lipsit sabotările. Mai mulţi preoţi din Iaşi, printre care şi consilieri ai mitropolitului Teofan Savu, au îndemnat credincioşii să nu participe la conferinţa monahilor athoniţi. S-au răspândit aceleaşi zvonuri ca la Bihor şi Piatra Neamţ. Iniţial conferinţa trebuia să se ţină în sala Eminescu de la Grand Hotel Traian. Deşi a existat un contract semnat între organizatori şi administraţia hotelului, actul a fost anulat la puţin timp după ce au apărut primele afişe prin oraş. Administratorii hotelului spun că decizia de anulare a contractului se datorează reţelei electrice a clădirii, motivând că nu este suficient curent care să alimenteze concomitent camerele din hotel şi sala. Presupunem că acesta ar fi motivul real şi ne întrebăm: Oare în momentul semnării contractului, administratorii nu au ştiut că instalaţia electrică a hotelului nu ar face faţă la iluminarea camerelor simultan cu a sălii închiriate? Cert este că organizatorii conferinţei s-au repliat, iar conferinţa s-a ţinut la o altă sală din oraş. Cu toate piedicile care au avut loc, au participat aproximativ 300 de persoane.

      Zvonurile răspândite de unii preoţi nu au fost întâmplătoare. Se pare că ei au fost „informaţi” ce trebuiau să spună credincioşilor. Mesajul diversionist al acestora se regăseşte în comunicatul emis ieri de Patriarhia Română pebasilica.ro. Se observă că are acelaşi limbaj şi răspândeşte aceleaşi derute. Una dintre diversiunile întâlnite în comunicatul amintit este încercarea de a da impresia că monahii invitaţi în România ar îndemna la răzvrătire şi neascultare. Aceasta minciună va fi vădită după apariţia înregistrărilor video (integrale) pe internet, în care se vor observa că aceşti monahi au dezbătut chestiuni teologice legate de hotărârile din Creta. A spune Adevărul nu înseamnă instigare. Dacă sinodalii BOR se tem de acest Adevăr este o chestiune care ar trebui să-i îndemne la căinţă şi îndreptarea propriilor fapte, căci încă se mai poate. În urma agitării spiritelor, părintele Ştefan Nuţescu de la schitul Lacu a trimis Patriarhiei Române (prin email) o înştiinţare cu caracter de notă informativă prin care se dezice de cei ce mărturisesc împotriva sinodului din Creta. Asupra comunicatului de pebasilica.ro şi a atitudinii părintelui Ştefan Nuţescu, vom reveni în curând.

      Referitor la acuzele de schismatici şi răzvrătiţi aduse părinţilor athoniţi de către oficialităţile BOR, părintele Sava răspunde: „Faptul că nu suntem de acord cu deciziile luate în Creta, nu înseamnă că suntem schismatici sau că facem neorânduială. Nimeni nu are voie să ne scoată în afara Bisericii pentru că vrem să urmăm învăţătura Sfinţilor Părinţi. O spunem clar şi răspicat că ecumenismul este o erezie şi nu acceptăm globalizarea în plan religios. În materie de credinţă nu avem voie să schimbăm nimic!”.

      Un susţinător al sinodului din Creta este pr. Dragoş Bahrim, director al Seminarului Teologic din Iaşi. Acesta a refuzat să stea de vorbă cu părinţii athoniţi în prezenţa credincioşilor, în schimb i-a îndemnat pe ieşeni să nu meargă la conferinţe în care „se vorbeşte de rău despre Sfântul şi Marele Sinod”. Îi amintim părintelui Dragoş Bahrim că nimeni nu l-a alungat de la Piatra Neamţ când a conferenţiat pentru susţinerea sinodului din Creta, nimeni nu i-a boicotat sala de conferinţă, iar organizatorii (Asociaţia medicală Cristiana) nu au fost ameninţaţi de către nimeni.

Părintelui Bahrim îi răspunde preotul Matei Vulcănescu din Grecia:

Parintii au binecuvantarea stareţului! Parinte Bahrim, din pacate va dovediti a fi manipulator!

PS Longhin este în comuniune cu Mitropolitul său si anume IPS Onufrie al Kievului si întregii Ucraine, dar nu pomeneşte (după modelul rusesc, în toate eparhiile se poemenşte si Patriarhul- ca un fel de papa) pe patriarhul Chiril în semn de protest! Monahul Flavian nu participa la aceasta conferinta. La aceasta conferinta participa Gheron Sava si Parinti din Schitul Prodromu cu binecuvantarea Starelului si sub oblăduirea lui ava Iulian Prodromitul! (am aflat) . Pozitie oficială a SchituluiProdromu nu exista pentru ca înca Sinaxa Dublă nu s-a pronuntat, dar monahii au dreptul sa aibă o pozitie pe care o exprimă. Dacă Sinaxa Dublă se  pronunţă pro Creta, atunci zeci de monahi si ieromonahi athoniti vor întrerupe pomenirea patriarhului Bartolomeu. În felul acesta se vor delimita de schizmaticii pro sindul din Creta. Deci parinte Dragos Bahrim, observ ca faceti un joc politic si nu aveti sinceritate bisericeasca, ceea ce va scoate inafara Imparatiei!

     Ne-am interest şi noi în Sfântul Munte despre “binecuvântările” necesare în vederea mărturisirii Adevărului de credinţă. Am aflat personal de la gheronda Gavriil (urmaş al părintelui Paisie Aghioritul) că i-a dat binecuvântare părintelui Sava să vină în România pentru conferinţe. De asemenea, cei doi părinţi de la Prodromu au binecuvântarea părintelui Iulian Prodromitul.

      În încheiere amintim că părinţii athoniţi, aflaţi săptămâna acesta în România, sunt dispuşi să discute în faţa publicului cu oricare dintre susţinătorii sinodului din Creta. Rămâne de văzut dacă vreunul, dintre cei care-i acuză, le va accepta propunerea.

Marius Pop

Laura Abrudan 

Se vede ca intră în panică ecumeniștii. Și susținuți politic, reușesc să pună piedici în calea mărturisirii Adevărului. Dar Adevărul nu poate fi ascuns! 

Plata părinților din Athos și a organizatorilor va fi cu atât mai  mare cu cât li se vor pune mai multe piedici. 

10 gânduri despre „PIEDICI ÎN DESFĂȘURAREA CONFERINȚELOR ȚINUTE DE MONAHII ATHONIȚI

 1. La urma urmelor nimica nou sub soare, dar vă rog renunțați la etichetări. Există dreptul de a greși, dar nu există dreptul de a jigni. Consider că numai instigatorii folosesc etichetările în locul expunerii civilizate a argumentelor.

  Apreciază

 2. Trebuiau să vină Monahii din Sfântul Munte Athos să ne spună ADEVARUL PETRECUT SI INTAMPLAT IN CRETA Si că avem în BOR atât ierarhia cu patriarh in frunte o armata de popi care ne au vândut Dreapta CREDINTA ORTHODOXA si ne au Batjocorit Neamul Cel Sfânt de pe acest pământ ?
  Chiar atât de proști suntem etichetați ?

  Pe pământul acesta iarasi se găsește hotu cu prostu …
  Proste suntem cei multi cu nume de popor român iar ” hotu ” câre prinde glas de a striga si incepe a striga hoții atunci când este dat în vileag .
  Oare cui ii trebuiesc jignirile sau cine devine irascibil atunci când este prins cu mata in sac ?
  ” Pindarii” apostati au devenit irascibili tam nisam si nu suferă să audă prostimea de jos despre Cuvântul numit ORTHODOXIE .
  Nu vor ca mulțimea de ” gura casca” si ” mase de manevră ” să audă despre un ADEVAR CE S A PETRECUT IN CRETA CAND au vandut prin zapis nu numai acest Sfânt Cuvânt ORTHODOXIE DAR au vandut si un popor intreg batjocorindu i Neamul si CREDINTA STRABUNA cu 2000 de ani de existenta pe acest pământ .
  Un Neam Roman ORTHODOX DE MUCENICI , SFINTI , VOIEVOZI , DOMNI SI MARTIRI , NEAMUL ROMAN CEL SFANT

  OARE CINE SUNT CEI UMILII JIGNITI , DEFAIMATI si BATJOCORITI ?
  …tot hotu câre striga hoții …
  Cred si nu îmi este cu mirare când acest ” proste ” din vorbă , SE VA TREZI SI VA PUNE MANA PE GHIOAGA STRUNJITA LA TRECATOARE INTRE MUNTI ASA CUM II ESTE DAT DIN STRABUNI CA SA SI APERE CREDINTA SFANTA IN NEAM , OBARSIE SI ACEST PAMANT .
  Din Sfântul IOAN IACOB HOZEVITUL

  Sa Dea SFANTUL DUMNEZEU SA SE INTAMPLE ASTA că prea multa dihănie si prea multi lupi investmanti în dulame mișună puzderie pe acest pământ .
  Amin.

  Apreciază

 3. Iata alt comentariu care nu a fost postat la Teodot ..la intrebarea de ce nu se pun inregistrarile de la conferintele Parintilor din Sf Munte Athos ..

  DE CE ? E CEVA DE ASCUNS ? CE NU TREBUIE SA STIM ?

  CINE NU VREA ? BOR-UL ? CA SA NU NE PRINDEM CA DE FAPT E FACATURA…POATE CHIAR CU EI – CE STIM NOI…LA CATE SE INTAMPLA IN ACESTE TIMPURI …NU M-AR MIRA..

  UN LUCRU STIU INSA CLAR! DUMNEZEU NU ASCUNDE NIMIC!…LASA LIBERTATEA DE ALEGERE!…CE LUCRARE E ASTA, SA ASCUNZI ? ..

  DACA PARINTII SPUN CA E HAR IN BOR…E CLAR…

  LOR LE CONVINE… OAMENII, CHIAR SI CEI CARE SUNT ACUM IMPOTRIVA LOR, POT REVENII LA EI CU BANUTU’, CU POMELNICUTU’ IN MANA DACA LI SE SPUNE DE CATRE MONAHI CA MAI EXISTA HAR LA ACESTI APOSTATI…

  ACESTA ESTE PERICOLUL NESCULTARII DE DUMNEZEU CARE SPUNE CLAR SA NE INDEPARTAM DE ERETICI !

  CE ISI DORESC APOSTATII? BANI ! ASTA ISI DORESC ! ACESTA ESTE DUMNEZEUL LOR !

  CA AFACERILE LOR SA MEARGA CA INAINTE… CHIAR NU V-ATI PRINS???

  BOR-UL POT INSELA OAMENII, CA DRACU ASA FACE…MANIPULEAZA !

  POT PROFITA DE FAPTUL CA ACESTI MONAHI SUNT VAZUTI DE TOTI CA FIIND MARTURISITORI AI DREPTEI CREDINTE…SI EI STIU CA SI RECLAMA NEGATIVA POATE AVEA REACTIE PE INVERS…MAI ALES IN CAZUL ACESTA!

  DE ACEEA AU TOT ANUNTAT PESTE TOT…PT CA STIU CA LUMEA E SATULA DE EI SI VOR VENII SA ASCULTE UN CUVANT DUMNEZEIESC..SI CE VOR ASCULTA? CE VOR ASTIA !!! AUD CA APOSTATII MAI AU HAR ! SI OAMENII DIN COMODITATE SE VOR INTOARCE LA EI CU BANUTU IN MANA…CA DE OBICEI..SI ASA SE VA INTARI LUCRAREA APOSTATILOR !

  DE ACEEA A TOT AVERTIZAT SF IOAN GURA DE AUR SA NU FACEM POGORAMANT ERETICILOR SA NU DAM VANAT LUPILOR ! SI VOM CADEA …DIN CAUZA NEASCULTARII DE DUMNEZEU, SF EVANGHELIE SI SF PARINTI!

  DE CE NE RUGA SFANTUL IOAN GURA DE AUR SA NU FACEM POGORAMANT ERETICILOR ? PT CA NICI DUMNEZEU NU FACE …CE PARTASIE ARE LUMINA CU INTUNERICUL??? NU ASA A SPUS DOMNUL?

  ”Luaţi aminte cât cuvânt este în Sfintele Scripturi despre unele ca acestea. De aceea, adesea v-am pomenit de lipsiţii de Dumnezeu eretici şi vă rog şi acum, să nu le faceţi vreun pogorămănt în vreun lucru, nici în mâncăruri, sau în băutură, sau în prietenie, sau prin legături cu ei, sau prin dragoste, sau prin împăciuire.

  Căci cel înşelat în acestea şi care face pogorământ faţă de ei se face pe sine străin de Biserica
  sobornicească.

  Iar ucenicul cel adevărat şi lipsit de vicleşug al lui Dumnezeu strigă cu îndrăznire: „Dacă cineva vă binevesteşte altceva decât aţi primit, să fie anatema” (Gal. 1, 9).

  SUNT CUVINTELE SF IOAN GURA DE AUR !!!! ASCULTATI-L !!!!

  CITITI CU LUARE AMINTE ULTIMA OMILIE A SF IOAN GURA DE AUR !!!

  Cuvânt despre prorocii mincinoşi şi dascălii mincinoşi şi lipsiţii de Dumnezeu eretici şi despre semnele sfârşitului veacului acestuia

  Apreciază

 4. Alte comentarii cenzurate la M Teodot :

  POATE UN ERETIC CARE S-A UNIT SATANA SA INVOCE DUHUL SFANT CA SA VINA PESTE SFINTELE DARURI?

  Dupa logica ta ”cred” ca trebuie neaparat sa faci un MEMORIU catre BOR, ca sa nu mai dea bani pentru perdelute la Sf Altar…Asa vor face rost de bani pt catedrala mantuirii neamului apostat :))

  La ce ne mai trebuiesc perdelutele SFANTULUI VASILE CEL MARE*, daca DUHUL SFANT se pogoara oricum la orice invocare, chiar si de este el preot apostat ?!

  Cu siguranta vei fi apreciat de BOR ! 🙂
  ……………………………………………………………………………………………………………………………………………….

  * ’’Odată, slujind fericitul şi înălţînd Sfintele, nu s-a făcut obişnuitul semn al porumbelului, care, prin cea de trei ori mişcare, însemna pogorîrea Duhului Sfînt. Drept aceea, Vasile gîndind la aceasta, a văzut un diacon din cei ce ţineau ripidele făcînd semn spre o femeie ce sta înaintea altarului. Deci, a poruncit ca să se depărteze diaconul acela de la Sfînta Masă, şi şapte zile i-a dat canon ca să postească şi să se roage, şi fără somn toată noaptea la rugăciune să petreacă; iar din averile lui să le dea la săraci.
  Deci, dintr-acea vreme Sfîntul Vasile a poruncit ca să fie în biserică înaintea altarului perdele şi îngrădire pentru femei, ca să nu îndrăznească vreuna a privi în altar în vremea dumnezeieştii slujbe; iar aceea care ar îndrăzni, să fie gonită din biserică şi de Sfînta Împărtăşire să se despartă.’’

  Si sa nu uitam ca acel diacon era doar cazut in patima ( nu era eretic ) , nu era in afara bisericii , anatemizat de Sf Parinti ( vezi enciclica din 1756 , Sf cananoane din Pidalion) , Sf Evanghelie ( “Dacă vă propovăduieşte cineva altceva decât aţi primit – să fie anatema!” (Galateni 1:9) – pt ca nu iubeste pe Domnul – e vrajmas Lui ” Cel ce nu iubeste pe Domnul sa fie anatema!” (I Corinteni XVI, 22) . Insusi Domnul ne arata cum trebuie sa-l iubim, in ce consta asta : ’’Mă iubeşte cineva,va păzi poruncile Mele şi-l voi iubi şi Eu şi Mă voi arăta lui” (Ioan 14, 21) . Deci oare se arata la eretici ? Trece peste cuvantul LUI ? Se contrazice Dumnezeu cumva singur, draga Teodot?

  Apreciază

 5. Altul cenzurat :

  ASADAR, TEODOT, APOSTATII MAI AU HAR… DAR SA NU MERGEM LA EI…

  CUM VINE ASTA ? NU VEZI CA TE CONTRAZICI PE TINE INSUTI…

  https://monahulteodot.wordpress.com/2016/10/11/pentru-cei-care-afirma-ca-in-bor-nu-mai-este-har-dupa-adunarea-de-la-creta/comment-page-1/#comment-4373

  E CA SI CUM AI ZICE…E PACATUL LOR PERSONAL , DAR PE MINE NU MA INTERESEAZA…CA HARUL LUCREAZA PRIN EI…DE PARCA DUHUL SFANT VINE LA INVOCAREA SLUJITORILOR DRACULUI . DEGEABA NE-A ARATAT DUMNEZEU PRIN SF VASILE CEL MARE CA DUHUL SFANT NU SE POAGOARA ASA ORICUM… NICI MACAR LA SFINTI, NU?… . CE SUNT IN DUH CEI CARE AU FACUT PARTASIE ERETICII ? DRACI. AU DUH SATANICESC. NU DUMNEZEIESC. SUNT RUPTI DE BISERICA. SI ZICE SF SCRITURA SA NE INDEPARTAM DE EI, DUPA INTAIA SI A DOUA MUSTRARE.. CE SINOD ITI MAI TREBUIE TIE CA SA ANULEZI HARUL ???

  DE PARCA OAMENII ANULEAZA HARUL….NU DUMNEZEU….STA DUMNEZEU DUPA OAMENI…ARE NEVOIE DUMNEZEU DE OAMENI, DE SINOADE, CA SA FACA CE TREBUIE …. DE CE SINOD A AVUT NEVOIE DOMNUL CA SA NU POGOARE DUHUL SFANT ATUNCI LA LITURGHIA TINUTA DE MARELE SFANT VASILE… SPUNE-MI, TE ROG, TEODOT…CE MARE DREPTATE AVEA DOMNUL CAND SPUNEA : FATA CERULUI STITI S-O JUDECATI ,DAR SEMNELE VREMILOR NU PUTETI… CE SE MAI POTRIVESTE !

  DACA NU INTELEGI, TE ROG, VEZI ULTIMA OMILIE A SF IOAN GURA DE AUR DESPRE DASCALII, PROROCII MINCINOSI SI ERETICI AI VREMURILOR DIN URMA.

  CANONUL ZECE APOSTOLIC SPUNE CA NICI IN CASA NU PUTEM SA NE RUGAM CU CEI CARE SUNT POTRIVNICI DOMNULUI CA NE AFURISIM…SF IOAN SPUNE LA FEL..HAI SA NU FIM NOI MAI DESTEPTI DECAT SF IOAN CARE TALCUIESTE ATAT DE BINE SF SCRIPTURA …SA FACEM DOAR ASCULTARE DE EL !!!!!

  Apreciază

 6. DANIELVLA,

  IMI CER SCUZE CA AM PUS COMENTARIILE MELE CENZURATE LA TINE… 🙂

  NU MI SE PARE NORMAL SA LE CENZUREZE…NICI PE SINODUL TALHARESC SAU PE SACCSIV NU SE VALIDEAZA…CHIAR NU STIU CINE LE IMPIEDICA…CU SIGURANTA DIAVOLUL PRIN SLUJITORII LUI, PT CA DUMNEZEU LASA LIBERTATEA DE ALEGERE SI CU CONSTRANGE CU NIMIC LIBERTATEA IAR CEI CARE II SLUJESC LUI SE ASEAMANA CU EL. DACA CUMVA GRESESC – MA CORECTEAZA !

  AM SESIZAT ACEASTA INSELARE GROSOLANA CARE POATE AVEA MARI REPERCURSIUNI ASUPRA NOASTRA. DUPA CUM VEZI SUNTEM PASIVI. AU DAT STIREA CATOLICII CA NE POT BOTEZA COPIII ORTODOCSI. CU ALTE CUVINTE AU ARUNCAT PE ”PIATA” CRESTIN ORTODOXA PRIMUL ROD AL APOSTATILOR DIN CRETA. REACTIA NOASTRA?…NULA !! NIMIC !!! CUM NE APARAM NOI DE ERETICI??? CU TACEREA ???

  APOI NE PACALESC CU ASTA…CU HARUL IN BOR ! ALTA PROSTIE IMENSA !! CE FACEM ? TACEM ???!!! SI ADUCEM CONFIRMARI PUTERNICE IN SENSUL ACESTA ?? DUPA CUM MAI SPUNE TEODOT SE VOR SCOATE SI CARTI DESPRE CE SE SPUNE IN ACESTE CONFERINTE.. REALIZEZI CUM AMESTECA DRACUL ADEVARUL CU MINCIUNA SI NOI LASAM ASA ??? PE LANGA MULTE ADEVARURI CE LE VOR SPUNE ACESTI MONAHI SE STRECOARA UN STROP DE OTRAVA DRACEASCA… SI E DE AJUNS SA STRICE TOT! CATE SUFLETE PIERDUTE…SE AFURISESC PT CA FAC PARTASIE CU ERETICII CONFORM CANONULUI 10 APOSTOLIC..SI NU AVEM INDREPTATIRE LA DUMNEZEU..

  DACA LEGILE LUMESTI LE STIM , CU ATAT MAI MULT TREBUIE SA STIM LEGILE DUMNEZEISTI !!!!!!

  NU E NORMAL ! UNDE NE ESTE ASCULTAREA ??? DE CE S-A MAI CHINUIT SF IOAN GURA DE AUR CU ULTIMA SUFLARE, LA PROPRIU, SA NE AVERTIZEZE DE PERICOLE ? ZADARNICIM OSTENEALA LUI SI A ALTOR ALTI SFINTI ! SF VASILE CEL MARE CARE NE-A PUS PERDELUTE LA SF ALTAR DOAR NE-OM PRINDE SI NOI CA DUHUL SFANT NU VINE ORICUM …VAI DE NOI..

  MA DOARE TARE !!!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s