Conferința de la București a Monahilor Athoniți – Video

Asociația Creștină “Sfântul Arhanghel Mihail” a organizat „CONFERINȚA TEOLOGICĂ ORTODOXĂ – Biserica Ortodoxă este Corabia Mântuirii” în ziua de 15 octombrie 2016, la Sala A.G.I.R. din Bucureșt, cu începere de la orele 12.00. La această conferință s-au prezentat argumente de natură dogmatică, canonică, patristică și eclesiologică si pozitia luptatoare Ortodoxa care condamna erezia tuturor ereziilor – ecumenismul legiferat la „Sfantul si Marele Sinod din Creta 2016”.

Au conferentiat:
Gheron Sava Lavriotul de la Mănăstirea Marea Lavră alaturi de Monahul Efrem si Monahul Nicodim de la Schitul romanesc Prodromu din Muntele Athos.

Imi cer scuze ca nu am apucat sa intregistrez finalul, aproximativ 10 minute in care Gheron Sava a terminat cuvantul de incheiere si s-a rostit Rugăciunea „Cuvine-se cu adevărat”

Doamne ajută – textul de pe youtube 

INREGISTRĂRI: Conferința de la Beiuș a MONAHILOR ATHONIȚI – Video și Conferința de la Oradea – Audio

Reclame

7 gânduri despre „Conferința de la București a Monahilor Athoniți – Video

 1. Monahii athoniti au spus Clar si Răspicat „nu mai mergeți la slujbele unde sunt pomeniți arhiereii eretici ” (semnatarii de la adunătură Creta ).
  Iar ,
  pentru cei care furibund ataca si blasfemiator pe Sfinții Acestui Neam , de pe acest pământ numit Romania , Sfinții Părinți ARSENIE BOCA , ILARION ARGATU …va sfătuiesc să nu vă mai bateți singuri cuie in talpi …
  Pentru că însăși acești SFINTI v au trimis ” Înapoi la SFINTELE CANOANE si la SFINTII Părinți ” pentru erezia ereziilor numită ecumenism .
  Iar pentru monahul Teodor care îi place a sta la discuție cu slugile lui antihrist să meargă în Iași la Catedrala Mitropolitană si sa vadă ce a făcut ” arhiereul ” Teofan în care comuniune se află și să se uite deasupra ușilor de intrare în Biserică ORTHODOXA numita Catedrala Mitropolitană cum se afla așezată deasupra o mare statuie a Fecioarei Maria asemeni cu statuetele de la ereticii romano catolici sau greco-catolici
  Si sa nu mai arunce asupra celor care se îngrădesc pe sine de această pan erezie cu aceste minciuni sfruntate ” duh sectar ” atunci când Catedrale Orthodoxe mai întâi apoi si Bisericile Orthodoxe de parohii care urmează să fie transformate ca izbitor să se asemene cu sinagogile romano si greco catolicilor .
  Dacă nu vă dați seama și nu aveți ochi a vedea deschide ti ochii și uitați va cu atenție ca datorită dormirii în straja a Pastorului dihania intra in staul nestingherit si fara opreliști.
  DUMNEZEU CU MILA pentru ca mărgăritarele au fost aruncate în gurile porcilor.

  Apreciază

  • …Monahii ATHONITI AU SPUS CLAR SI RASPICAT ” nu mai mergeți la slujbele unde sunt pomeniți ierarhii romani ” atât cei semnatari din Creta cât și cei care nu au semnat dar TAC ,TRADEAZA si VAND ORTHODOXIA .

   Apreciază

   • Iar pentru cei care hulesc pe Sfântul Părinte ARSENIE BOCA de pe saccisiv cu sau fara de pseudonime …
    Sfinte Părinte ARSENIE BOCA iarta i ca nu stiu ce fac pentru ca din nesocotinta tinei , hulesc Sfânt NUMELE Tau
    DOAMNE Iartă i si sa nu le socoti lor acest păcat , ci intelepteste i spre Slava ORTHODOXIEI si pe acest pământ
    Amin.

    Apreciază

    • Si pentru toți nedumeritii Preoții cu Har sunt cei care nu au permise auto cu 666 nu dețin carduri de sănătate și …cu cip asemeni nici pașapoarte biometrice .
     Aceștia sunt Preoti Adevarati prin care Harul DUHUL SFANT Lucrează si aceștia sunt cei prigoniti scosi afara din mănăstiri și din Biserici de la Altare .
     Asemeni si monahii care au refuzat actele fiarei sunt MONAHI ADEVARATI restul sunt doar executanți ca slugi ale lui antihrist .
     Si întrebați pe toți la care va spovediti sau de care ascultați luind sfaturi duhovnicești cu privire la Creta întrebați i în primul rând ce părere au de actele cu semnul fiarei , dacă au permise , card de sănătateca de aicea s a imputit sarea pământului
     Vad ca mașini au toți înseamnă că au si permise cu 666
     Si am trimis mesaj pe blogul monahului Teodot însă cenzura este în picioare …
     ” ați spus că ” mi au umblat la frânele masinii „…înseamnă că dețineți permis cu 666.”
     Oare cum puteți lupta împotriva Sfântului Părinte Iustin Parvu ?

     Apreciază

 2. Pingback: Conferința de la Brașov a Monahilor Athoniți – Video – Daniel Vla – Ortodoxie, Țară, Românism

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s