DUMITRU NAN A FOST ARESTAT!!! – AR TREBUI DECLARAT RĂZBOI DIPLOMATIC NORVEGIEI

Actualizare: 

DUMITRU NAN A FOST ELIBERAT!
de George Alexander

Dumitru Nan a fost eliberat!

Nu mai întrebăm acum de ce a fost, totuşi, arestat?! Poate, poliția norvegiană a vrut să preîntâmpine vreun atac terorist!… Poate, ceva ascuns în tenebrele ei, au făcut-o să dea buzna în casa unui om nevinovat!…

Umilit, înjosit – la fel ca milioanele de români!- fără niciun drept, fără nicio libertate de om liber!, numai cu sufletul sfărâmat, numai cu cătuşele pe mâini, a ieşit într-un ceas din arestul poliției… Dumitru Nan a rezistat presiunilor, iar eu nu ştiu dacă trebuie să fiu mândru de el sau doar îngrozit…

A observat cineva vreo reacție cât de mică din partea autorităților române? Eu, nu!

Suntem egali cu alții în drepturi, în Europa noastră iubită, dar alții sunt cu mult mai egali ca noi! Suntem numai nişte piese de şah în jocul puterii, nimic mai mult, doar nişte bieți pioni…

Dumitru Nan a ieşit din arestul poliției. Mihaela Nan îşi va lăsa copiii aici, – în țara ei!- şi se va întoarce singură în Norvegia, să fie solidară cu soțul ei, să aştepte, încă o dată!, sentința, să vadă dacă va muri sau va trăi… Pe 2 decembrie, instanța norvegiană va hotărâ – dacă nu deja a hotărât! Altfel, cum se explică logic acțiunea poliției, care a privat un Om Liber de Libertatea lui?!- va hotărâ, deci, dacă îi va lăsa pe aceşti oameni, familia Nan, să trăiască sau, dimpotrivă, îi va arunca după gratii…

Autorități române, politicieni! Ce faceți???… Bine, merçi!, nu-i aşa? Sunteți în campanie electorală, voi…

Şi această familie şi alte zeci şi sute!, şi alte milioane de români! rămân numai nişte bieți pioni, fără apărare…

Ceea ce faceți voi, politicieni români, prin tăcerea voastră laşă, complice, este doar să mai lăsați încă unul din noi, sângerând pe câmpul de luptă…

 

Articolul inițial:

Dacă vă amintiți, familia Nan, care avea doi copii confiscați de autoritățile norvegiene (Barnevernet). De curând, câștigaseră un recurs în instanță în urma căruia și-au recuperat copiii.

FAMILIA NAN se va reîntregi în curând. Au câștigat recursul la un tribunal norvegian

Dar iată ce aflăm: 

Dumitru Nan, soțul Mihaelei Nan şi tatăl celor doi copii români din Tromso a fost reținut de poliție!

dumitru-si-mihaela-nan

Dumitru Nan, soțul Mihaelei Nan şi tatăl celor doi copii români din Tromso preluați de Barnevernet la începutul anului, a fost reținut de poliție!

Copiii familiei Nan au revenit acasă în urmă cu trei săptămâni, după ce un tribunal din Norvegia a hotărât reintregirea familiei, la un an de când autoritatea de protectie a copilului, Barnevernet, a decis preluarea fortata a celor doi copii (octombrie 2015).

Ca şi în cazul familiei Bodnariu, familiei Nan i se deschisese şi dosar penal în paralel cu dosarul deschis de Barnevernet.
Soții Nan au fost în instanță săptămâna trecută, iar pe data de 2 decembrie 2016 urma să fie dată sentința şi în dosarul penal.

Acum câteva zile, Mihaela Nan a plecat cu copiii în România pentru a-şi vizita familia din țară. Tatăl copiilor, Dumitru, a rămas în Norvegia la lucru.

Familia Nan nu avea interdicție de părăsire a Norvegiei şi Mihaela Nan intenționa să se reîntoarcă în Norvegia cu copiii pe data de 30 noiembrie.

În după-amiaza zilei de luni, 21 noiembrie, poliția norvegiană a descins la adresa familiei Nan din Tromso și l-au reținut pe Dumitru Nan, pentru ca acesta să nu părăsească Norvegia până la pronunțarea sentinței pe 2 decembrie.Jurnal de Nord


Iată-l pe George Alexander, activistul pentru recuperarea copiiilor români din străinătate, povestind cum s-a întâmplat: 

 Declarație din 22 noiembrie 2016.

7 gânduri despre „DUMITRU NAN A FOST ARESTAT!!! – AR TREBUI DECLARAT RĂZBOI DIPLOMATIC NORVEGIEI

 1. Pingback: George Alexander: CEREM ELIBERAREA LUI DUMITRU NAN! – Daniel Vla – Ortodoxie, Țară, Românism

 2. Am propus mai demult, atunci cand organizatia nazista Barnevernet rapise copii familiei Bodnariu, ca toti romanii sa boicotam orice produs care are legatura cu Norvegia.
  Am pus si o lista cu respectivele produse si indemnam ca nimeni sa nu mai cumpere absolut nimic din acea lista sau alte produse care nu se aflau in lista, dar care au legatura cu firmele norvegiene de la noi sau de la ei.
  Daca am fi uniti si patrioti, am reusi sa ducem la faliment orice afacere norvegiana din Romania. Asa, poate am ajunge sa avem un cuvant de spus.
  Nimeni nu m-a luat in seama.

  Apreciază

  • Daca am fi Uniti si Patrioti ….. nici un rau din lumea asta nu ne-ar putea atinge. .SINGURA noastra Sansa sa ne fi transformat din lasii , fricosii , ipocriti , fara frica de Dumnezeu , neiubitorii de neam si tara, necinstitii sufleteste ce suntem acum , intru-un popor Unit , Patriot , cu frica de Dumnezeu , curajos si cinstit sufleteste , cu iubire de aproapele si de neam , ar fi fost doar daca Capitanul Corneliu Zelea Codreanu ar fi trait sa -si duca la indeplinire opera de reeducare a romanilor . Fara reeducare , romanii ca si intreaga omenire mergem sigur si clar spre Autodistrugere spre bucuria si satisfactia psihopatlor care conduc lumea…..Nu-I de mirare ca satanistii nostri conductori il urasc atat de tare pe Capitanul nostru iubit si indoctrineaza masele needucate sa il urasca . Dintotdeauna, Intunericul a urat LUMINA si. Diavolul a urat pe DUMNEZEU . Traiasca Capitanul Corneliu Zelea Codreanu si Legiunea Arhanghelului Mihail !!!

   Apreciază

 3. Incercati sa mai puneti lista pe mai multe bloguri,de mai multe ori.Nu cred ca se va supara cineva citind ,chiar daca va fi in afara topicului.In alta ordine de idei,cu tot patriotismul de care s-ar da dovada,de unde si ce sa cumparam? Productia romaneasca e aproape inexistenta sau gatuita de colosii colonialisti care au invadat teritoriul asta-despre Romania nu cred ca mai poate fi vorba,ea existand, doar scriptic,in opinia mea.Atunci,va intreb,cu riscul de-a ma repeta: de unde, ce sa mai cumparam si de la cine? I-ati vazut, vreodata,pe ”vajnicii (soldati, aparatori si executanti, ai sistemului oprimant) jandarmi cum alearga,umilesc,haituiesc si taraie,la propriu,batranele care vand o legatura sau doua de patrunjel? Ati fost vreodata martor la ”asaltul cameleonic al uliilor” din sistemul coercitiv,colector de biruri,care se napustesc, ca niste hiene hamesite ,asupra amaratilor de comercianti ce incearca sa supravietuiasca? Ar trebui sa boicotom tot ce distruge infima ramasita de economie romaneasca.

  Apreciază

 4. Pingback: Va amintiti de Familia Nan? DUMITRU NAN a fost ARESTAT | Saccsiv - Weblog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s