Concert ecumenist la Roma la 500 de ani de la reforma lui Luther

concert-roma

Mai marii şi mai micii noştri îşi îndreaptă fără nicio oprelişte toate pânzele sus pe linia ecumenismului. Şi, de parcă nu e suficient că avem un preşedinte luteran, mai nou ortodocşi prăznuiesc cu cântece reforma ereticului Luther. Potrivit site-ului Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, pe 2 decembrie, ,,Grupul Polifonic Sfântul Roman Melodul a ţinut un concert de cântece liturgice şi colinde de Crăciun, alături de un cor catolic şi unul luteran.”

Iată şi înreaga ştire:

Concert la Roma

La invitația Comunității Luterane din Roma și cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Siluan, Grupul Polifonic Sfântul Roman Melodul, al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei (Dirijor Părintele Gavril Popa), astăzi 2 decembrie 2016, la Roma în biserica luterană din Roma (Via Sicilia, 70), de la ora 19,00, va participa la un concert de cântece liturgice și colinde de Crăciun, împreună cu un cor catolic și unul luteran. Concertul este organizat de Comunitatea Sant Egidio împreună cu Comunitatea Luterană, cu ocazia împlinirii a 500 de ani de la Reforma lui Luther.

Sursa: http://www.episcopia-italiei.it/

Fraţi români, veniţi-vă în fire! Nu avem nicio părtăşie cu luteranii, cu catolicii, cu ereticii oricum s-ar numi ei, deci nu avem ce căuta să cântăm cântece liturgice sau sfinte colinde ortodoxe la prăznuirea a 500 de ani de la reforma lui Luther. Ruşine, PS Siluan al Italiei şi Grupului Polifonic Sfântul Roman Melodul!

Reclame

5 gânduri despre „Concert ecumenist la Roma la 500 de ani de la reforma lui Luther

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s