Părintele CIPRIAN-IOAN STAICU a fost OPRIT DE LA SLUJIRE de ereziarhul Andrei al Covasnei şi Harghitei

sinodul-panortodox-anulatDupă cum a anunțat chiar sfinţia sa pe site-ul Asociaţiei Prietenii Sfântului Efrem:

„Începând cu astăzi, pentru că nu am acceptat să merg la Ghelința – hotărâre samavolnică și anticanonică, luată pentru lupta antiecumenistă dusă și pentru întreruperea pomenirii ierarhului – am fost anunțat deocamdată neoficial că voi fi oprit de la slujire începând de azi și apoi dat pe mâna Consistoriului pentru judecată, iar în eventualitatea ”neîndreptării”, voi fi caterisit.
Hristos a înviat !
Pr. Ciprian.”            

Sursa: http://prieteniisfantuluiefrem.ro/2016/12/09/ierarhul-ciprian-al-vrancei-si-credinciosii-sai/#comment-4222

5 gânduri despre „Părintele CIPRIAN-IOAN STAICU a fost OPRIT DE LA SLUJIRE de ereziarhul Andrei al Covasnei şi Harghitei

  1. Cinste Sfintiei voastre , Parinte Ciprian Ioan -Staicu ! Domnul nostru Iisus Hristos si Maica Domnului cu toti Sfintii Sai sa va ocroteasca si sa va dea putere pana la capat !

    Apreciază

  2. Ceea ce apreciez este MĂRTURISIREA PĂRINTELUI CIPRIAN, iar nu NELEGIUITA – AȘA-ZISĂ, în fond, caterisire. Sigur, trebuiau să înceapă cu Pr Ciprian Staicu, preot de mir, teolog și doctor în teologie, LA AL CĂRUI EXEMPLU PRIVEȘTE POPORUL CEL MULT, căci din mijlocul cetății propovădiuește, și ÎN MIJLOCUL POPORULUI TRĂIEȘTE, iar nu „retras” și „ferit” (cum își închipuie ereziarhii că trăiesc monahii și ieromonahii mărturisitori). În contra acestor NELEGIUIRI TREBUIE SĂ NE RIDICĂM NOI, POPORUL, ȘI SĂ FACEM ZID ÎN JURUL PĂRINȚILOR! pînă aici! Trebuie să DĂM LA IVEALĂ DE URGENȚĂ ORTODOXIA – GATA CU HIROTORNIRILE POLITICO-IDEOLOGICE! Poporul va trebui să știe toate CELE PROPOVĂDUITE în toate timpurile, iar mai în vremurile din urmă, de Fericitul Mitropolit de veșnică pomenire Augustin al Florinei – și anume că PLIROMA ARE ULTIMUL CUVÎNT ȘI ADEVĂRATUL CUVÎNT ÎN BISERICĂ! AMIN! Parohiile și enoriile să stea strîns în jurul părintelui lor mărturisitor, și vom vedea noi cine e mai tare: Dumnezeu, sau ereticii luptători contra LUI.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Pingback: Părintele CIPRIAN-IOAN STAICU a fost OPRIT DE LA SLUJIRE de ereziarhul Andrei al Covasnei şi Harghitei – Acta Diurna®

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s