Caracatiţa electorală PSD a câştigat alegerile în România

alegeri-2016

După ce ieri, 11 decembrie, au avut loc alegerile parlamentare în România, în condiţiile în care prezenţa la urne a fost scăzută (sub 40%), iar în plus nu prea aveai cu cine să votezi, la frâiele ţării a revenit PSD-ul. În niciun caz nu avem motive de bucurie, pentru că nu se vor schimba prea multe lucruri în bine dintr-o dată, ci mai degrabă se aplică principiul ,,aceeaşi Mărie, cu altă pălărie”. Totuşi, o veste bună este că ateul Remus Cernea, susţinătorul LGBT, al parteneriatelor civile şi a altor păcate strigătoare la cer din aceeaşi categorie nu a mai prins niciun loc în Parlament. Doamne ajută!

Altfel, potrivit informaţiilor oficiale citim că:

PSD a câștigat detașat alegerile parlamentare de duminică, obținând la Senat 45,50% dintre voturile exprimate, la nivel naţional, şi la Camera Deputaţilor – 45,31%, a anunţat, luni, vicepreşedintele BEC Marian Muhuleţ.

REZULTATE PARȚIALE BEC. La Camera Deputaților avem următoarele cifre:

PSD: 45,31% 

PNL: 19,95%

USR: 8,92%

UDMR: 6,43%

ALDE: 5,62%

PMP: 5,29%

REZULTATE PARȚIALE BEC. La Senat sunt următoarele cifre:

PSD: 45,50%

PNL: 20,32%

USR: 8,97%

UDMR: 6,49%

ALDE: 6,01%

PMP: 5,59%

 

Sursa: http://www.antena3.ro

 

2 gânduri despre „Caracatiţa electorală PSD a câştigat alegerile în România

  1. da stai asa un pic, chiar in p.s.d in vremea nepotului matusii tamara in care acesta cu dan matei aghaton erau sustinatori infocati l.g.b.t, tanti cernea a facut si el parte o vreme din p.s.d, si tocmai ca cele mai multe nenorocirii din toata perioada post decembrista sa facut in perioada guvernarilor p.s.d-iste, evident ca sarabanda jafurilor si a nenorocirilor a continuat si in celelalte guvernarii post decembriste, pai numai flota romaniei in timpul f.s.n-ului cu basescu la transporturi si industria petrochimica in timpul p.s.d-ului cu dan ioan popescu la min.industriilor, s.a.m.d, mai este si traseismul politic care este inca un indiciu ca ei sunt o gasca si de ochii prostimi sau ,,impartit” in ,,tabere adverse”

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s