Părintele IOAN MIRON din Turdaș (județul Alba) A FOST „OPRIT„ DE LA SLUJIRE pentru nepomenirea ierarhului eretic

Imagini pentru sigla sinodului din creta imagini

(Notă- Din lipsa informațiilor, la momentul postării articolului, s-a făcut o greșeală în titlu, părintele fiind slujitor în satul Turdaș, județul Alba și nu în orașul Turda din Județul Cluj. n. a.)

Un alt preot mărturisitor și luptător pentru Adevăr a fost „oprit„ de la slujire, de data asta de către arhiepiscopul Irineu Pop al Alba Iuliei.

După cum aflam acum o lună, părintele Ioan Miron era unul din cei 7 care au alcătuit o scrisoare comună, de încetare a pomenirii ierarhilor semnatari la pseudo-sinodul din Creta: 

ŞAPTE PREOȚI și IEROMONAHI ROMÂNI AU ÎNTRERUPT POMENIREA IERARHILOR CARE AU SEMNAT EREZII la sinodul tâlhăresc din Creta. Părintele CIPRIAN-IOAN STAICU este printre ei

Iată ce aflăm acum de pe prieteniisfantuluiefrem.ro

„Doamne ajută fraților! Azi a fost o zi foarte plină și frumoasă. Plină pentru că am avut de înfruntat o grămadă de : pseudo-protopopi, pseudo-inspectori și minciuno-episcopul; frumoasă pentru că Hristos Dumnezeul nostru mi-a dat putere și am mărturisit până la capăt Adevărul. Pentru aceasta mi-au fost înmânate și unele minciuno-decizii, printre care și cea de oprire de la slujire…….. întradevăr a fost o zi frumoasă, in prima parte am primit de la proptpopiat decizia de avansare în grad, apoi de la arhiepiscopia ecumenistă decizia de oprire ….vai de capul lor, habar nu au ce fac. Vă dați seama fraților că după ce mi-a luat antimisele protopopul( zic antimisele pentru că erau două, biserica unde alujesc fiind cu hramurile Sf. MMc Gheorghe și Sf. MMc Dimitrie, acesti lipsiți de lumină au dat două antimise unul pt fiecare Mucenic. Jalnic!!!)…asa deci ziceam că după ce a luat antimisele, în fața bisericii, gândindu-se la vorbele mele protopopul m-a întrebat: „PARINTE SFINȚIA VOASTRĂ CHIAR CREDEȚI CĂ DOAR ORTODOCȘII SE VOR MÂNTUI?”…..și am văzut că mare i-a fost uimirea când eu am zis DA. Doamne iartă-i că nu știu ce zic, nu știu nici ce fac !!!…..fraților aștia nu cred în Dumnezeu ce să mai vorbim …..vai și amar! 

Ioan Miron slujitor al Dumnezeului Celui Viu!„

8 gânduri despre „Părintele IOAN MIRON din Turdaș (județul Alba) A FOST „OPRIT„ DE LA SLUJIRE pentru nepomenirea ierarhului eretic

 1. Lacrimi pentru ecumenişti
  Îmbracă-te în doliu, eternă Ortodoxie, şi plângi pentru fiii tăi răniţi de erezia ecumenistă!
  Plângi, Ortodoxie, văzând cum cununile câştigate cu nevoinţă cad de pe capetele ierarhilor, preoţilor, călugărilor şi mirenilor spre bucuria îngerilor cazuţi!
  Plângi, Ortodoxie, văzând cum, în locul chipurilor luminate de Duh Sfânt, apar tot mai multe chipuri purtând măşti metalice care rostesc reci cuvinte ce nu mai ajung la inima! Căci ecumenismul ni se întipăreşte pe chip, fie că vrem, fie că nu vrem. Asa cum mincinosul se deosebeşte de la chip de omul sincer, tot aşa ecumenistul se deosebeşte de ortodoxul sincer, devotat lui Hristos. De aceea, asa cum spunea parintele Justinian Chira, trebuie să ne dezicem cu fermitate de această molimă care bântuie în mediul ortodox. Dacă pentru bolile trupeşti alegem cei mai buni medici, la fel trebuie să procedăm şi cu bolile sufleteşti. Aşa cum spunea Sfântul Serafim de Sarov, ,,scopul vieţuirii creştine este dobândirea Duhului Sfant”, fără de care nu există mântuire. Deturnarea acestui scop prin invenţii ecumeniste are efecte directe asupra mântuirii. Pentru astfel de situaţii, românii au o vorbă: ,,Fereşte-mă, Doamne, de omul lui Dumnezeu cu năravul celui rău!” , adică omul se roagă să fie ferit de omul care care se preface credincios pentru a-i înşela vigilenţa. De atei, ştie cum să se ferească, dar de ecumenişti, acum îşi creează anticorpi.
  Plăngi, văzându-i pe cei ce bolesc de ecumenism cum se roagă pentru UNITATEA credinţei, făcând din aceasta un idol!
  Plângi, văzând cum, alături de icoanele ortodoxe, apar la vânzare icoaane profanate, având semne oculte pe ele, cel mai des întâlnit fiind ,,cornuta”, adică degetul mic şi arătătorul întinse complet, iar celelalte îndoite, semn al zeului vrajitoriei!
  Plângi, văzând cum, cum, de dragul evantajelor lumeşti, te-am trădat la Creta, iar acum cădem ca frunzele noi, înşine, în loc să-i ajută şi pe altii să se ridice, asemănându-ne cu Iuda Iscarioteanul. Da. Şi eu te-am trădat prin păcatele mele, prin faptul că te mărturisesc cu tastatura, dar inima mea e nevindecată de patimi. Şi eu i-am ajutat să te trădeze prin tăcerea mea.
  Plângi, văzând cât de uşor renunţăm la ieroschimonahi, la Moliftele Sfantului Vasile, la rugăciunile de noapte!
  Plângi, văzând cum se împlinesc cuvintele psalmistului
  ,,19. De vedeai furul, alergai cu el şi cu cel desfrânat partea ta puneai. ” ( Psalm 49)

  Plângi, cu Sfântul Andrei cel Nebun pentru Hristos care i-a apărut în vedenie ucenicului său Epifanie, arătându-i că sufletele sodomiţilor petrec în iad, în colibe murdare, cu multe necurăţii de oameni şi de câini. I-a mai arătat că păcătoşii petrec în temniţe întunecoase, având înfăţişări diferite, în funcţie de păcatele lor. Astfel, Dumnezeu i-a făcut pe desfrânaţi să semene cu porcii, pe hoţi – cu lupii, pe înşelători – cu vulpile, pe iubitorii de arginţi – cu pisicile, pe cei mânioşi – cu fiarele, pe pomenitorii de rău – cu viperele, pe mincinoşi – cu şopârlele, pe cei lacomi – cu caii, pe beţivii – cu îndrăciţii, pe eretici – cu bălegarul, pe cârciumari – cu măgarii, pe proprietarii de bordeluri – cu antihrist, pe hulitori – cu ciorile, pe clevetitori – cu corbii, pe cei ce judecă păcate străine – cu câinii, pe cântăreţi – cu broaştele, pe dansatoare – cu cocostârcii, pe desfrânate – cu caprele, iar pe cei petrecăreţi care au mers la jocuri, glume, teatre – cu viperele mici cu târâtoarele şi cu fiarele sălbatice. I-a mărturisit apoi, spre folosul nostru, că pe toate acestea i le-a arătat, ca să se înfricoşăm, să sporească nevoinţa şi trezvia, ca să ne mântuim. ( Viaţa Sfantului Andrei cel Nebun pentru Hristos)
  -Sfinte Andrei, care ne-ai spus că ereticii fiecărei erezii vor fi judecaţi, roagă-te să ne vindecăm de ecumenism, ca să putem preţui aurul curat al ortodoxiei, nu bălegarul ecumenist frumos ambalat!

  Plângi, cu Sfântul Apostol Iuda Tadeu Ruda Domnului, care spunea sa ne ferim de eretici, a căror pierzare o asemăna cu cea a sodomitenilor.

  Plângi, amintindu-ne cuvintele Mântuitorului: ,,Vai de cei prin care vine sminteala!
  Bucură-te, Ortodoxie, cu cei datoriă cărora porţile iadului nu te vor birui! Doamne, Iisuse Hristoase, ajută-ne să ne ferim ca de foc de erezia ecumenistă şi de pecetea antihristica şi să alegem calea cea îngustă ce duce la Hristos!
  Bucură-te, cu Sfântul Apostol şi Evanghelist Ioan, care ne-a transmis cuvintele Mântuitorului. ,,Cel ce crede în Mine, precum a zis Scriptura, râuri de apă vie vor curge din pântecele lui!” ( cap 7, verset 38). Iar Scriptura nu a spus că papa sau Sinodul de la Creta sunt infailibili!
  Bucură-te, Ortodoxie, singura credinţă mântuitoare, curată şi completă, armă de temut împotriva necuratului, unica matcă prin care curg ,,râuri de apă vie” ! ( Ioan, 7. 38)

  Apreciază

 2. Pacat ca oamenii nu fac scut in jurul preotului care marturiseste adevarul si sa nu permita intreruperea lui de la slujire .Daca doar vom asista ca simplii spectatori la cum sunt prigoniti acesti preoti ,vom fi asemenea Sfantului Apostol Petru care s-a lepadat de Mantuitorul Hristos.Vom plange apoi cand vom vedea ca vom avea doar preoti ecumenisti care poate nu vor mai avea har si vom vedea ca nu ne mai putem vindeca sufletele.Aici nu este vorba de ce credem noi cine se mantuieste,cum intreaba acel preot ecumenist.Mantuirea ii apartine lui Dumnezeu.Noi marturisim ca Ortodoxia este stiinta vindecarii sufletelor lasata de Mantuitorul Hristos.Cine are dragoste mai mare?Ei care in numele dragostei distrug aceste Sfinte Taine care sunt medicamentele principale de vindecare sau noi care tinem la pastrarea curata a Bisericii ,a Sfintelor Taine si a canoanelor si dogmelor care aduc vindecarea si separarea de erezie.Degeaba,ne luptam cu morile de vand ,mintea lor e intunecata de diavol si nu mai vad adevarul .Daca ne luptam cu ei ,ne luptam cu diavolul .Trebuie sa plangem si sa ne rugam pt ei si sa -L rugam pe Mantuitor si Maica Domnului sa lupte in acest razboi nevazut.Au cazut in desfranarea ecumenista din mandrie ,la fel ca ceata de diavoli si daca nu se smeresc sa intelega ca, ce au scris sfintii parinti insuflati de Sfantul Duh,este Adevarul,atunci nu se vor indrepta.

  Apreciază

 3. Protopop si nu stie despre dogmele,canoanele bisericii,invataturile Sf.Parinti? Nu stie nimic despre Sinoadele Ecumenice? Pai,atunci,ce invata ei in facultate??? Pana sa ajunga protopop,ce a propavaduit in biserica? Cum ajung ei in aceste functii,dupa ce criterii? O simpla cautare pe google si te elucideaza,daca esti ”tabula rasa” De aceea enoriasii,intr-o majoritate covarsitoare,habar nu au ce s-a semnat la Creta. Dumnezeu sa-i intareasca si sa-i pazeasca pe adevaratii aparatori si marturisitori ai ortodoxiei! Doamne ajuta!

  Apreciază

 4. Pingback: Părintele IOAN MIRON este al patrulea preot „caterisit” de ecumeniști – Daniel Vla – Ortodoxie, Țară, Românism

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s