Părintele CIPRIAN-IOAN STAICU a fost caterisit de trădătorii Ortodoxiei

staicu-1

După caricatura de proces din Consistoriul Eparhial de la Miercurea Ciuc, Părintele CIPRIAN-IOAN STAICU la „judecata” Consistoriului Eparhial a venit vestea caterisirii (NEVALABILE și ANTICANONICE). 

Sursa: prieteniisfantuluiefrem.ro 

Părintele CIPRIAN-IOAN STAICU – VREDNIC ESTE, AXIOS! 

Primul părinte (dintre nepomenitori) care este „caterisit” de trădători, de ecumeniști, de vânzătorii Adevărului!

Toți luptătorii antiecumeniști sunt alături de sfinția sa. Athosul, mânăstirile mărturisitoare din România, toți părinții nepomenitori, toți monahii și monahiile care luptă pentru adevăr, toată suflarea ortodoxă antiecumenistă și HRISTOS însuși! 

 

 

 

Reclame

10 gânduri despre „Părintele CIPRIAN-IOAN STAICU a fost caterisit de trădătorii Ortodoxiei

 1. Pingback: Părintele CIPRIAN-IOAN STAICU la „judecata” Consistoriului Eparhial – Daniel Vla – Ortodoxie, Țară, Românism

 2. Nici nu trebuie sa fii specialist in drept canonic sa vezi ca este aplicare gresita a art. 4, lit r a Instantei de judecata prin care pr. Ciprian Staicu este gasit vinovat de neascultare si nesupunere fata de autoritatea bisericeasca. Neascultarea este actul prin care un cleric „refuza executarea ordinelor primite sau refuza supunerea si ascultarea fata de autoritatile bisericesti superioare, sau, prin cuvinte si scrieri, sau in alt mod ar batjocori pe chiriarh sau actele de autoritate si cele indeplinite de autoritatile bisericesti”. Prin „pomenire” se arata recunoasterea si sustinerea invataturii (ortodoxe) a ierarhului pomenit si nu poate fi impusa ca ordin, iar nepomenirea nu poate fi considerata neascultare sau batjocorire a chiriarhului ci o exprimare a adevarului personal intarit in constiinta proprie. Rezulta deci o incompatibilitate care impune schisma (separarea) partilor dar Adevarul nu poate fi de partea ambelor parti. sau mai corect spus doar una din parti este in Adevar, Cei (nu cel) aflati in neadevar sunt demni de toata compasiunea noastra. Dumnezeu sa ne ajute!

  Apreciază

 3. Ura va arată ca nu mai sunteți ai lui Hristos, voi si toți antisinodalii voștri de la coada vacii! Va asemănări cu ura si cu extremismul protestant, așadar mirosiți a secta!

  Apreciază

  • Ieroteos
   Cine are ura? Noi sau voi? Nu vedem la voi, ecumenistilor, nici macar o minima logica. Judecati marturisitorii dupa criterii staliniste; fara dreptul de a chema martori, fara a li se aduce la cunostinta acuzatiile, incalcand pana si propriile voastre reguli „sinodale”, nemaivorbind despre canoanele Ortodoxiei.
   Ati ajuns sa va departati kilometric de Adevar. Voi, va transformati in secta si parasiti Biserica, luand-o pe aratura in pupaturi cu ereticii, incet dar sigur!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s