Extrem de clar! MINUNEA ÎNTOARCERII IORDANULUI 18 ianuarie 2017 (ajunul Bobotezei pe stil vechi) – Video

Să se rușineze ereticii și păgânii care urăsc Ortodoxia, dar și ecumeniștii care au ascultat (și ascultă) de oculta mondială schimbând calendarul și producând dezbinare între ortodocși, pe de o parte prin ruperea din trupul Bisericii a stiliștilor (în România, Grecia etc), iar pe de altă parte împărțind marea masă a drept-credincioșilor între stilul nou și stilul vechi! 

Actualizare: Minunea are loc în ajunul Bobotezei pe stil vechi, după slujba vecerniei, oficiată de patriarhul Ierusalimului (18 ianuarie).

Anunțuri

17 gânduri despre „Extrem de clar! MINUNEA ÎNTOARCERII IORDANULUI 18 ianuarie 2017 (ajunul Bobotezei pe stil vechi) – Video

  • Boboteaza pe stil vechi este pe 19 ianuarie nu pe 18
   Nici data n-au scriso corect
   Patriarhul Ierusalimului II priveste ca pe niste eretici schizmatici
   Biserica Ortodoxa nu e in comuniune cu stilistii acolo.
   Pr Patriarh n-i primeste in Biserica..
   Numai sa mintita atata pot ordinarii.
   Nu doresc decat dezbinarea Bisericii.
   Materialele filmate n-au nici o legatura cu data scrisa de ei.
   Iordanul s-a intors dintodeauna pe 6 Ianuarie.
   Niciodata nu s-a intors pe stilul vechi
   RUSINE MINCINOSILOR

   Apreciază

   • slujba sfintirii apei se face in ajunul sarbatorii conform randuielii liturgice, deci ceea ce scrii vorbesti din auzite, adica iti dai cu parerea ca sa te afli in treaba, iar in privinta intoarcerii Iordanului conform inregistrarilor prezentate aici in acest articol, personal am fost acolo si am vazut cu ochii mei, cum de altfel cel mai probabil tu nu ai fost si iti dai cu parerea ca sa te afli in treaba ca altceva mai bun de facut nu ai. poate este rautoacios comentariul meu si un atac direct la persoana ta, dar faptul ca postezi un comentariu ce nu are nicio legatura cu subiectul si mai si sustii niste aberatii pe care nu le-ai verificat in prealabil, nu ma face sa-mi para rau ca ti-am raspuns rautacios.

    Apreciază

  • nu are nicio legatura schimbarea calendarului cu minunea care se petrece vizibil aici. nu data din calendar intoarce apa, ci Harul ce se pogoara prin rugaciune, adica nu data X marcheaza minunea ci momentul savarsirii slujbei.

   Apreciază

   • valentin
    Pai are. caci asta dovedeste ca se putea foarte bine ramane pe vechiul calendar. Tocmai cum zici „nu data din calendar intoarce apa, ci Harul ce se pogoara prin rugaciune”. Adica schimbarea calendarului s-a facut degeaba. Ba mai mult, S-A FACUT IN DETRIMENTUL ORTODOXIEI! Adica a produs TULBURARE și DEZBINARE și SUFERINTA. Multi din cei care s-au impotrivit, au fost prigoniti, batuti si unii chiar omorati. I-au lasat fara pastori, asa incat nu au avut alta sansa decat sa-si faca sinod/sinoade separat/e (vorbesc de stilisti). Iar intre ortodocsii din patriarhiile oficiale s-a produs o ruptura liturgica, unii ramanand sa serbeze sarbatorile pe vechi si altii pe nou (cu exceptia Pastelui si a sarbatorilor ce tin de Inviere).

    Apreciază

 1. E acelasi dar teodot nu spune adevaru crede ma…..suna ma daca vreidetalii…..iti dau daca vrei martori sa ti povesteasca minunile…..unu dintre ei sunt si eu……P Justin a spus despre Cuviosu ca are mari daruri de la Dumnezeu…..plus de asta ai si de la Ciprian Voicila marturii…..sa nu uitam ca saccsiv il barfeste pe P Arsenie cum prinde ocazia…..acu ce facem,il credem pe saccsiv? Asa si cu teodot…..sa adaug faptu ca monahii nu au ce cauta pe internet si nu au voi3 sa aiba telefon mobil……Cuviosu sta numai in rugaciune….te pot ajuta sa vb cu sfintia sa ca sa te lamuresti

  Apreciază

  • In Ciprian Voicila n-am incredere, caci e ecumenist, sau se face ca nu vede ecumenismul. Face conferinte cu greco-catolicii. Si saccsiv si Teodot mai exagereaza uneori, dar deocamdata nu am motive sa nu-l cred. Si apoi figura mosului nu-mi inspira duhovnicie.

   Apreciază

 2. E nebun pt Hristos frate……ei nu sunt ca ceilalti…..nu li se vad darurile…..suna ma daca vrei detalii…0757548651……iti dau video cu el sa l vezi in har…..iti dau si marturii…si altii sunt ecumenisti si vb de P Arsenie Boca de bine….n are relevanta

  Apreciază

 3. Boboteaza pe stil vechi este pe 19 ianuarie nu pe 18
  Nici data n-ati scriso corect
  Patriarhul Ierusalimului va priveste ca pe niste eretici schizmatici
  Biserica Ortodoxa nu e in comuniune cu voi acolo.
  Pr Patriarh nu va primeste in Biserica..
  Nu mai mintiti atata ordinarilor.
  Nu doriti decat dezbinarea Bisericii.
  Materialele filmate n-au nici o legatura cu data scrisa de voi.
  Iordanul s-a intors dintodeauna pe 6 Ianuarie.
  Nu mai mintiti atata.
  Niciodata nu s-a intors pe stilul vechi
  RUSINE MINCINOSILOR

  Apreciază

  • Crina – Serios?! Boboteaza pe stil vechi e pe 19. Ajunul Bobotezei, pe 18. Ce treaba ai cu stilistii? Eu nu sunt stilist. Dar nu zicea bn Sf Apostol Pavel? „Nu dau voie femeii să învețe pe cineva”. Vezi-ti de treabă pe la cratiță.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s