Marioneta profitoare, Iohannis, iese în stradă să instige la lovitură de stat

iohannis-in-piata

La împlinirea a 75 de ani de la lovitura de stat a lui Ion Antonescu împotriva Guvernului Legionar (așa-numita rebeliune legionară) se incearcă o altă lovitură…

Proteste masive în București. Organizate de cine? Cu greu ies oamenii din proprie inițiativă în stradă. 

Facebook funcționează din plin… Ținta protestatarilor – Guvernul PSD-ist, care se pare că și-a cam bătut cuie in talpă cu ordonanța grațierilor. 

Și pentru ca să fie sigur că vor veni destui oameni care să conteze, pentru scopul propus, președintele Klaus Iohannis iese și el în stradă, în mijlocul oamenilor. Așadar președintele instigă la o lovitură împotriva guvernului, cum-necum, democratic ales. Adică instigă la o lovitură de stat. 

Se pare ca s-au strâns aproximativ 20-30 000 de oameni. Din Piața Universității au mers în Piața Victoriei, apoi spre sediul PSD, pe Kiseleff. 

Au ieșit oameni și în alte orașe mari ale țării.

8 gânduri despre „Marioneta profitoare, Iohannis, iese în stradă să instige la lovitură de stat

 1. Din estimarile jandarmeriei sunt aproximativ 9.000, maxim 10.000 de protestatari. Aservitul Rares Bogdan, de pe televiziunea de casa a lui Klaus Werner Iohannis, RealitateaTv, manipuleaza intentionat vorbind de „zeci de mii de oameni” in fata sediului PSD.

  Asa vorbeau si de „guvernul meu” format din tradatori aciuti pe la Bruxeles, manipuland prin aceeasi televiziune si spunand ca „poporul a vrut acel guvern”. Adevarul este ca cei care au iesit in strada si au fost manipulati emotional pe fondul „Colectiv”, nu reprezinta mai mult de 0,1% din totalul alegatorilor. Si daca ne raportam la intreaga populatie a Romaniei, nu au reprezentet nici macar 0,1 %.
  Deci nu poporul a vrut instaurarea guvernului de „tehnocrati” al lui Klaus Werner Iohannis, ci a fost o lovitura de stat mascata sub manipularea a 0,1% dintre alegatori.

  Apreciază

 2. O alta ciudățenie care mă pus pe gânduri, și anume că legea asta a grațierii ar fi și în favoarea lui, avind în vedere matrapazlâcurile in care este implicat, oare ce jocuri de mai fac?!, Ei bine aceste matrapazlâcuri ale lui fiind făcute și în foste guvernări p.s.d, care guvernări p.s.d au jefuit și ele la greu, oricum miroase a altceva, avind în vedere că în peisaj mai apare și plicusor ban care la fel știm de cine e sponsorizat

  Apreciază

 3. Nu are legătură cu subiectul, este vorba despre ,, milostiva” și ,,binefacatoarea” fundație ,,omenia”, ia intrați pe site-ul acesteia sa vedeți ce ramificații, dar și mai ciudat cine sunt sponsori acesteia

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s