Apel umanitar – SĂ LE AJUTĂM PE MARIA ȘI FETIȚA EI

nevoie de ajutor

Să ajutăm o mamă, fără casă, care își crește fetița singură… DAR DIN DAR SE FACE RAI!

„BUNA! SUNT MARIA, MAMA A UNEI FETITE DE 4 ani. Am locuit un timp de 6 luni intr-un centru al femeilor abuzate si fara locuinta (în București – n. adm.). Pe data de 20 decembrie a trebuit sa parasesc centrul respectiv deoarece cei de la minister i-au gasit cu nereguli (plosnite, gandaci, mizerie) si le-au inchis centrul. Eu neavand parinti, singura solutie era sa ajung pe strada. Mergand în fiecare duminica la biserica si spunandu-mi situatia, niste credinciosi ne-au dat voie sa locuim in garsoniera lor cu conditia ca lunar sa le platim chiria 800 lei. Problema e ca am nevoie de bani (salariul nefiindu-mi de ajuns) pentru a o da pe cea mica la cresa. Patronii nu imi dau voie cu fetita la munca. Va rog din suflet ajutati-ne!”

Numele deținătoarei contului:

Vintilă Cristina Denisa (fetița)

BCR, nr. cont iban RO75RNCB0646150104860001.

Nr. meu de tel: Maria 0721211068 

Iată și contul ei de facebook: https://www.facebook.com/mary.marymar.148?fref=ts

Anunțuri

Un gând despre „Apel umanitar – SĂ LE AJUTĂM PE MARIA ȘI FETIȚA EI

 1. 1) Copilul trebuie dus la grădiniţă. În cartierul Rahova, zona Teiuş, se află grădiniţa 185, de stat, cu program 6 – 18, pe care o recomand. Eu şi cu încă o colegă, eram mereu primele, la 6 şi 10, pentru că începeam serviciul la ora 7. Recuperam copiii la ora 17.
  2) Sunt şi locuri de muncă la stat, unde nu se lucrează sâmbăta şi duminica. ADP-urile de sector fac mereu angajări. Au şi sere, unde ar putea lucra şi unde ar putea vara să îşi ia copilul cu dânsa. La stat e mai uşor să îşi ia concediu, învoiri, nu se fac restructurări, va avea program întreg pe cartea de muncă, nu ca la patron.
  3) Odată angajată, trebuie să meargă în audienţă la primar, pentru obţinerea unei locuinţe sociale. Cu siguranţă, insistând, i se va da undeva, o cameră, ca să nu mai plătească chirie.
  4) În Bucureşti sunt şi chirii mai mici, o garsonieră cf. 3 e 500 RON.
  5) Trebuie să facă demersuri pentru a primi pensie alimentară. Plângere la poliţie, care se va transforma în dosar penal. Este dreptul fetiţei.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s