FLORIN BARBU de peste o săptămână în GREVA FOAMEI! ÎL VEDE, ÎL AUDE CINEVA?

Florin Barbu în greva foamei, sâmbătă 23 iunie 2017

După cum știm: 

FLORIN BARBU a reintrat în GREVA FOAMEI în fața Ambasadei Marii Britanii din București – SĂ FIM ALĂTURI DE EL!

Toți românii iubitori de neam și de Biserică ar trebui să se roage cu putere pentru el și pentru copilașii lui (Diana și Andy), dar și pentru celelalte familii aflate în situații asemănătoare! Oricâte păcate va fi având omul, pentru care se va fi întâmplat nenorocirea aceasta, trebuie ajutat! Azi – un om aflat în necaz, mâine – poate noi…

Dumnezeul nostru e Atotputernic! Rugați-vă pentru românii aflați la mare strâmtorare!

Ce înseamnă omul care NU își pune sufletul pentru aproapele lui? Un individ egoist, care la rândul lui va rămâne singur la vreme de nevoie…

26 iunie – seara

26 iunie – dimineața

Pe Florin Barbu îl găsiți în capătul străzii Jules Michelet (pe care se află Ambasada Marii Britanii), lângă părculețul de acolo.

Iată și răspunsul pe care l-a primit Florin de  Ministerul Afacerilor Externe în 25 februarie 2017: 

Raspuns MAE – faceți clic pentru mărire

11 gânduri despre „FLORIN BARBU de peste o săptămână în GREVA FOAMEI! ÎL VEDE, ÎL AUDE CINEVA?

  1. Florin Barbu ca părinte nu ai voie sa îți pui viața în pericol, că ți câteva zile de post cu rugăciune e benefic și fizic, pt sănătate. Dar dacă ajungi sa vina salvarea, vei fi considerat cu probleme psihice. E normal să o iei razna când îți fură alții copii, dar caută prin mila lui Dumnezeu să rămâi pe picioare, demn, gata să poți avea grija de copii tăi. Ar fi culmea sa reușești să aduci copii in tara, dar sa nu ii iei tu, că nu dovedești că poți avea grija lor. Asta e părerea mea… Să mă iertați daca greșesc.

    Apreciază

    • iogabriel
      Un om care face greva foamei nu are probleme psihice, mai ales cand o face pentru familia lui!
      Dimpotriva e dovada iubirii care poate ajunge la solutii extreme, ca o astfel de greva.
      Sigur, e de discutat daca e mai bine sa isi puna viata in pericol sperand ca impresioneaza niste autoritati sau sa lupte pe alte cai…

      Apreciat de 2 persoane

      • Atat timp cat ai copii minori si alegi sa iti pui viata in pericol, poti fi considerat de lipsa de discernamant. Ca si crestin nu se cuvine sa faci greva foamei, nu alegi sa mori pentru nimic in lume. Ce iubire poate intelege un copil care vede ca tatal sau nu a avut rabdare sa lupte pentru a-si recupera copii? Greva foamei este o declaratie de sinucidere. Domnule Daniel Vla sunteti crestin?

        Apreciază

    • Cuviosul Ipatie era egumen al Mănăstirii Rufinienilor din Calcedon. Mai înainte încă de înscăunarea lui Nestorie, acest Cuvios avusese o vedenie prin care i se descoperea abaterea patriarhului de la dreapta credință. Astfel, cînd comoara cea rea a inimii aceluia a început să iasă la iveală, şi Ipatie “a cunoscut cugetele lui Nestorie, că nu erau cele ce se cuveneau să fie, a șters îndată numele lui din dipticele bisericii, că să nu mai fie pomenit la Proscomidie.
      Înștiințîndu-se despre această evlaviosul episcop Evlavie, s-a temut de urmările unei asemenea fapte; şi cum lucrul se răspîndea şi se făcea cunoscut, Nestorie însuși i-a cerut să-l mustre pe Ipatie, căci Nestorie era încă episcop de Constantinopol.
      Deci i-a zis Evlavie lui Ipatie: “De ce ai șters numele lui, mai-nainte de a vedea ce se va petrece?”. Iar Ipatie i-a răspuns: „De cînd am auzit că vorbește necuviincios despre Domnul meu, am încetat comuniunea cu el şi nici numele nu i-l mai pomenesc; fiindcă nu mai este episcop”. Atunci Evlavie i-a spus cu mînie: „Mergi şi îndreaptă ceea ce ai făcut, căci pot să te şi pedepsesc”. Şi i-a răspuns Ipatie: „Fă tot ce voiești, căci eu mi-am pus în gînd să le sufăr pe toate, şi cu un cuget ca acesta am făcut ceea ce am făcut”.
      Mult timp după exilul lui Nestorie, diverși demnitari, clerici şi asceți i se adresau Cuviosului, întrebîndu-l dacă este cu putință ca Nestorie să revină în Constantinopol. Acestora le spunea: „Dacă este vremea lui antihrist, atunci trebuie să revină şi Nestorie în Constantinopol; iar dacă nu este vremea lui antihrist, nu este nici a lui Nestorie să revină în Constantinopol. Fiindcă învățătura lui este pregătire pentru antihrist. Cu adevărat, fraților, roșesc pentru necucernicia celor ce-i urmează învățătura şi cugetă asemenea lui în privința tainelor de necuprins cu mintea ale lui Dumnezeu.
      „Îndrăzneți îngîmfaţi” (II Petru 2,10), „încercînd să pătrundă în cele ce n-au văzut” (Coloseni 2,18), Nestorie şi părtașii lui nu vor scapă de mînia lui Dumnezeu “şi pierzarea lor nu dormitează” (II Petru 2,3), de nu se vor întoarce şi nu se vor pocăi de înșelăciunea lor nelegiuită. Cît despre noi, fie să păşim pe calea adevărului şi a credinţei predanisite de Sfinţii Apostoli, avînd luminaţi ochii minţii noastre (cf. Efeseni 1,18)”.
      Extras din „Străjerii Ortodoxiei. Luptele monahilor pentru apărarea Ortodoxiei”. Arhimandrit Vasilios Papadakis, editura Egumenita 2015, pag. 101-105.

      Apreciază

Lasă un comentariu