Monahul Timotei de la Petru Vodă – ne îndeamnă să NU ascultăm de ierarhii apostați care ne cer să ne supunem Legii Vaccinării

Îndemn la mărturisire!

Îndemn la NE-ascultare de ierarhii apostați care au trădat în Creta!

Îndemn la respingerea vaccinurilor impuse din afara țării!

Atașarea de care vorbește monahul Timotei („mărturia” pr-lui Rafail Berestov) este aceasta:

Părinții athoniți ruși Rafail Berestov și Onufrie Stebelev – GLOBALIZAREA ȘI ECUMENISMUL: două coarne ale antihristului, două pârghii de putere ale satanei!

Să ne amintim că ierahii (apostați în cea mai mare măsură) îndeamnă populația la vaccinare: 

Apel la protejarea vieții și a sănătății copiilor

Patriarhia Română: Preoții să susțină vaccinarea! Mai e vreo îndoială cine e în fruntea BOR?

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților se conformează cererii DSP Suceava de a sprijini campania de vaccinare. Oare un adevărat păstor ar face acest prieteșug în folosul concernelor farmaceutice și spre otrăvirea propriilor credincioși?

 

 

Reclame

10 gânduri despre „Monahul Timotei de la Petru Vodă – ne îndeamnă să NU ascultăm de ierarhii apostați care ne cer să ne supunem Legii Vaccinării

  1. Păcatul cel mai mare este acesta,ca sa pierdut nădejdea în Iisus Hristos,care este cu noi cum erea cu sfinții,care ne scapă din foc,din apa de orce chin și de orce animal sălbatic și de orice cotropitor si antihrist. Ce sunt aceste rachete în fața Lui Hristos?!! Sunt ca niste gunoaie pe care le aruncă cineva cu matura. Pentru ce să pierdut această nădejde,unde este lauda fata de Hristos ca este cu noi și ne iubeste,dupa cum bine zice în evanghelii?!! Scrie oare undeva să ne temem si sa ne facem pradă acestor împărații blestemate care conduc oameni datorită unor arme care sunt lucruri omenești,pentru această le slujim lor și îi lăudăm!! Dumnezeu vrea să îi stârnească dar oare noi nu meritam starpiti pentru că le slujim si datorita nouă se întăresc cu arme pentru a cuceri pământul! Dacă antihristul nu are slujitori cum mai este tare?!! Oare nu spune Sfântul Petru că Dumnezeu este cu noi cum a fost cu ei și că nu face nici o deosebire între noi și ei?!! Deci băgați de seamă că orcine slujește si nădăjduiește în lucrurile lumi acesteia,se da fiarei care se întărește pe pământ. Multi nădăjduiesc noaptea în Domnul,se apropie de El si ii ajuta,dar când dă soarele nu se mai tem,se ușurează si il uita pe Domnul. Deci băgați de seamă cui slujiti si in ce va încredeti pe pământ,poti uita pe Domnul dacă a apărut un lucru care e făcut,care acum este si mai târziu iar nu va mai fi?!Numai Domnul este învierea si viața pe pamant.Daca El te ajuta noaptea si îți dă curaj,oare nu te va ajuta si ziua?! Deci nu va ușurați că aveți medicamente,slujbe si tot felul de lucruri omenești,cautati nădejdea în Domnul si El va va ajuta pentru că El este si altcineva nu mai este. Tot ce este făcut de mâna omului sunt curse pentru a te tine sa nu cauți pe cel care îți dă viață.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s