Petiție: „Cerem retragerea definitivă a proiectului Legii vaccinării obligatorii!!!”

Textul petiției este aproximativ același cu textul scrisorii protest, ce a fost semnată de o parte din manifestanții din 13 august de la Protestul împotriva vaccinării obligatorii.

Semnați cât mai mulți această petiție pentru că, atunci când se va termina vacanța parlamentară vom printa listele cu numele celor ce au semnat și le vom depune la Parlament, pentru a face o și mai mare presiune.

Găsiți petiția aici:

Petitie: „Cerem retragerea definitiva a proiectului Legii vaccinarii obligatorii!!!”

Scrisoare deschisă

Domnului Călin Popescu Tăriceanu, Preşedintele Senatului

Domnului Nicolae – Liviu Dragnea, Preşedintele Camerei Deputaţilor

Domnului Buicu Corneliu Florin, Preşedintele Comisiei pentru sănătate şi familie


Stimate Domnule Preşedinte,

În calitate de cetăţeni ai României, de părinţi sau viitori părinţi ingrijorati de proiectul de Lege al Vaccinării care recent a fost trimis către Parlament ne adresăm dumneavoastră cu referire la încălcările grave la dreptul internaţional – Codul Nuremberg pct. 1, 2, 4, 5, 6, 7, 9, 10; raportul Belmont cap 2, 3, 4, 6; Declaraţia de la Geneva, Declaraţia de la Helsinki art. 3-10, 16-18, 25-32 – precum şi a unor prevederi şi drepturi consfinţite în Constituţia României sau în legislaţia naţională.

Respectiv este vorba despre prevederi din legislația aplicabilă în materia sănătății, a drepturilor la viață, sănătate și integritate corporală, precum și libertăți fundamentale de conștiință, opțiune religioasă, cum ar fi:
• drepturile pacientului (Legea 46/2003 art.13)
• drepturile parentale (Cod Civil art 487, Dreptul European al Familiei)
• dreptul la respectarea vieţii private şi a integrităţii fizice şi psihice (Legea nr. 279/2009, art 61, alin 1, iar la alin 2 prevede ca ,,Interesul şi binele fiinţei umane trebuie să primeze asupra interesului unic al societăţii sau al ştiinţei’’ ),
• dreptul de a nu fi supus unui act medical sau unei intervenţii medicale fără consimţământ (Legea 95/2006)
• principiul inviolabilităţii persoanei şi dreptul de a dispune de ea însăşi (Legea nr 279/2009 art. 64, Constituţia României art. 23)
• dreptul la educaţie (Constitutia Romaniei art. 32)
• deontologia profesională a medicilor (Codul Deontologic al Medicilor şi Legea 306/2004)
• libertatea de conştiinţă şi religioasă (Constituţia României art 29),
• dreptul la confidenţialitatea informaţiilor de natură medicală (Legea 46/2003 art 21)

Practic forma actuală a proiectului de Lege al Vaccinării este ilegală, abuzivă şi reprezintă chiar un atentat la libertatea cetăţenilor, la siguranţa naţională prin distrugerea viitorului României reprezentat de copiii ţării, dar şi un prim pas către o dictatură medicală şi nu numai.

În plus, proiectul de lege la care am făcut referire mai sus transformă medicii în nişte simpli ,,politişti ai vaccinării’’ şi desfiinţează statutul de medic din moment ce nu se ţine cont absolut deloc de Codul de deontologie medicală a Colegiului Medicilor din România în care se stipulează la art. 11 alin 1 că ,,nicio intervenţie în domeniul sănătăţii nu se poate efectua decât după ce persoana vizată şi-a dat consimţământul liber şi în cunoştinţă de cauză’’, iar la alin 2 se arată că ,,în aceleaşi condiţii consimţământul se poate retrage în orice moment de persoana vizată’’.

Totodată trebuie precizat că nu a existat nici măcar o dezbatere publică reală a Legii Vaccinarii în România. în condiţiile în care în fiecare an au existat numeroase cazuri de îmbolnăviri grave post vaccinale semnalate de presă, ba chiar cazuri de decese !!! dacă ne amintim de scandalul bebeluşilor din judeţul Argeş din luna mai 2016 (unde Corpul de Control al Prim- Ministrului a constatat drept cauză a morţii un lot de vaccinuri adus din Kazahstan şi care nu erau destinate pieţei europene) care au ridicat multe semne de întrebare şi au sporit neâncrederea populaţiei cu privire la seriozitatea derulării acestui act de prevenţie a îmbolnăvirii.

Ba mai mult decât atât proiectul de lege menţionat are la bază o minciună grosolană şi anume că acei copii neimunizaţi ar constitui un pericol pentru comunitate, în baza căreia autorităţile se pregătesc să dea amenzi ce pot ajunge până la 10.000 de lei, să excludă copiii nevaccinaţi din şcoli, incriminând părinţii care refuză vaccinarea şi ameninţându-i cu riscul de a-şi pierde odraslele pentru ,,neglijare medicală’’, ba chiar ajungându-se la acuzatii de ,,eventuale fapte de natură penală’’. Şi încă nu s-au redactat normele de aplicare ale legii care pot veni cu alte surprize…

Vă intrebăm aşadar dacă vaccinurile sunt sigure, eficiente şi asigură protecţie împotriva bolii atunci cum mai pot îmbolnăvi acei copii nevaccinaţi (minoritari) pe cei imunizaţi? Cum să reprezinte un pericol pentru comunitate?

De ce prospectul unui vaccin de pe piață conține unul maximum două beneficii medicale, dar o lista imensă cu riscuri mult mai mari și mai grave decât boala pentru care sunt administrate?

De ce s-a ales varianta vaccinării hexavalente dacă probabilitatea contactării a 6 virusuri simultane este foarte scăzută, fără să se ştie ce impact poate avea acest fapt asupra unui nou născut în condiţiile în care nu există studii în acest sens ?

Îşi asumă cumva iniţiatorii legii răspunderea penală pentru eventuale alte cazuri de îmbolnăviri din cauza vaccinurilor sau se ascund tot după lege
care îi favorizează deoarece aceasta prevede în prezent că dacă efectele adverse nu apar până la 30 de zile după vaccinare, restul nu se contabilizează, conform ghidului pentru raportarea reacţiilor adverse post-vaccinare RAPI?

Sigur că întrebarile, problemele pe care le ridică această Lege a Vaccinării sunt mult mai multe şi ne-ar trebui pagini întregi ca să le exprimăm pe toate.

Însă esenţialul a fost atins şi de aceea ţinând cont de motivele expuse mai sus vă solicitam categoric retragerea definitivă a acestui proiect de lege ilegal, abuziv şi neconstituţional deoarece încalcă grav drepturi consfinţite prin Constituţia României, prin legi internaţionale, precum şi prin alte legi naţionale, iar in opinia noastră reprezintă un atentat la siguranţa naţională.

Vă mulţumim

61 de gânduri despre „Petiție: „Cerem retragerea definitivă a proiectului Legii vaccinării obligatorii!!!”

 1. Dar oare în Rusia nu se folosesc vaccinuri?
  Ce e cu înverșunarea asta împotriva BOR și a României?
  Medicii au pregătire de specialitate, au ani întregi de studii, iar unii îi combat că au citit ei nu știu ce chestii pe net.

  Apreciază

   • ioan.C@ Pe romani ii dezbina tradatorii de la putere pe care i ati votat , si rautatea si invidia dintre ei .
    crezi ca esti asa de important ptr. Presedintele Putin ? De unde pana unde – dezbina rusia pe romani ???
    Aveti un fix …

    Apreciază

  • Ioan C.
   Dar unde ai vazut inversunare impotriva Romaniei??
   Si ce amestec ar avea Rusia in problema vaccinurilor?
   Ce noi nu suntem in stare sa ridicam niste revendicari singuri, cu de la noi hotarare??
   Crezi ca suntem asa incapabili?
   Iar noi nu suntem impotriva Bisericii Ortodoxe Romane, ci impotriva ierarhiei apostate si tradatoare!

   Apreciat de 1 persoană

   • Eh, și revolta împotriva gazelor de șist de la Pungești a coincis „întâmplător” cu celelalte mitinguri din lume împotriva gazelor de șist .
    Dacă se exploatau faze de șist în estul Europei, cui mai exportau „frații” de la Răsărit gazul metan?

    Apreciază

   • Ioan C.
    Deci nu mai avem voie sa protestam pt nimic ca facem jocul rusilor. E ridicol!
    Si chiar daca ar coincide interesul nostru cu al rusilor, care ar fi problema??
    Nici eu nu-i sufar, ca natie agresiva (ca ortodocsi ii simpatizez), dar sa fim seriosi, problemele sunt reale si sunt ale noastre.

    Apreciat de 1 persoană

    • Își răspund, deși e ultima dată când mai scriu pe blogul tău.
     Da, vaccinurile au mercur, dar e în cantități insignifiante. Că și monoxidul de carbon eliminat de autovehicule ucide, dar în cantități mari, nu insignifiante.
     Tot o faci pe naționalistul, dar permiți postacilor proruși să îi jignească pe cei care se leagă de Rusia.
     La revedere și să numai aud de tine!

     Apreciază

    • Ioan C
     Daca esti orgolios, n-ai decat sa nu mai scrii. Eu nu te-am jignit. Am vazut ca i-ai raspuns cam la fel de agresiv celui ce te-a jignit. Deci v-am lasat pe amandoi sa scrieti. E adevarat ca ban devine din ce in ce mai agresiv.
     Dar tu ai dificultati de intelegere si prin asta faci jocul satanistilor din sistem.
     Daca vrei sa stii, vaccinurile nici nu prea mai contin mercur. Dar contin aluminiu din belsug. E clar ca nu stii ce vorbesti si te certi pe aici fara sa ai habar cati copii s-au imbolnavit de la ele. Asculta filmele de la protest…

     Apreciază

  • Ioan c.
   Cred ca tu erai fraierul clasei, nebagat in seama, care-si pira colegii pt o nota mai mare. Si pe maica-ta ai santaja-o daca ai putea. Adica esti o canalie parvenita, nu?

   Apreciază

 2. PREASFINTITUL LONGHIN JAR, EPISCOP DE BANCENI, a revenit la pomenirea Patriarhului Moscovei.
  Cand se vor smeri si realiza nepomenitorii ca lupta impotriva Bisericii?!
  „Bishop Longinus of Bachna, Ukraine has returned into full communion with the Moscow Patriarchate and even accepted promotion to the rank of archbishop at the hands of Metropolitan Onuphrius of Kiev”

  Apreciat de 1 persoană

  • Andrei,
   STIREA E FALSA!
   IPS Longhin NU il pomeneste pe Kiril! Doar pe Onufrie. Si pe „patriarhii ortodocsi, care drept invata cuvantul adevarului”. Sursa sigura!

   IMPOTRIVA BISERICII LUPTATI VOI, ignorantii care nu intelegeti gravitatea ereziei ecumenismului!

   Apreciază

 3. Ioan C. Dacă ești așa,, înțelept „spune cum au reușit rușii să mă influențeze pe mine din Vâlcea să cred sau să înțeleg că vaccinurile au produs și produc boli grave și moarte? Dacă ești înțelept nu îți mai da cu părerea și nu mai vorbi în numele altora că ei au minte și gândesc singuri, fă și tu la fel!!!

  Apreciază

 4. Pingback: Părintele IERONIM COZMA (23.07.2017): „Nu mai îl putem numi Ministerul Sănătății, ci MINISTERUL MORȚII!” – Daniel Vla – Ortodoxie, Țară, Românism

 5. Pingback: De la Ana la Caiafa – Răspunsul la Scrisoarea Protest (anti vaccinare obligatorie) venit din partea Secretariatului General al Guvernului – Daniel Vla – Ortodoxie, Țară, Românism

 6. Pingback: Video – Foto: Al doilea Protest de la București împotriva vaccinării obligatorii (17.09.2017) – Daniel Vla – Ortodoxie, Țară, Românism

 7. Pingback: Decizie judecătorească italiană: Vaccinul „Infanrix Hexa”, produs de firma Glaxo, provoaca autism! – Daniel Vla – Ortodoxie, Țară, Românism

 8. Pingback: RECOMANDĂM ARTICOLUL PRELUAT DE PE BLOGUL DANIEL VLA DESPRE PROCESE PIERDUTE DE CORPORAȚII FARMACEUTICE CARE PRODUC VACCINURI TOXICE CE PRODUC EFECTE SECUNDARE MAJORE… | MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI ȘI A ROMÂNIEI

 9. Pingback: A fost depusă la Registratura Camerei Deputaților PETIȚIA, cu cele peste 2000 de semnături, ÎMPOTRIVA OBLIGATIVITĂȚII VACCINĂRII – Daniel Vla – Ortodoxie, Țară, Românism

 10. tudoracheconstantin1111@gmail.com
  Sunt impotriva Vaccinarii obligatorii, si a purtarii măștii fara sens și fara importanță, asa cum stim Tataru si Arafat sunt diferiți justiției, pentru afaceri cu măști neconforme.
  Jos masca.
  Jos labele de pe credința ortodoxă.
  Prin Credința, Nădejde și Dragoste, vom invinge.
  Îndrăzniți ca Eu am biruit Lumea :Iisus Hristos.
  Mântuitorul lumii. Amin

  Apreciază

 11. Toate drăcismele ăstea : botnițarea, testele preinfectate, înțeparea cu serurile otravă ale morții sigure, planurile criminale prin intermediul cărora nu sunt venite de la ruși sunt venite și „propovăduite” de la leprele de „prietenii” noștri din vestul Europei occidentală care au uitat de DUMNEZEU și de aproapele oricine ar putea : el, ea, ei, ele și așa mai departe.

  Apreciază

 12. Cerem retragerea vaccinului Anticovid și absolut toate câte sunt împotriva dorinței noastre cat și testarea contaminată cu oxid de grafen, Dumnz. Sa ne ocrotească și un mare succes pt retragerea Vaccinului.

  Apreciază

 13. Cerem retragerea vaccinului Anticovid și absolut toate câte sunt împotriva dorinței noastre cat și testarea contaminată cu oxid de grafen, Dumnz. Sa ne ocrotească și un mare succes pt retragerea Vaccinului. Stop Vaccin

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s