Vrednic este! Măturisirea lui LIVIU IONESCU (cântăreț bisericesc în Constanța) împotriva falsului sinod din Creta. Anunțarea demisiei sale

Axios, frate Liviu!

În Duminica dinaintea Înălțării Sfintei Cruci, cântărețul bisericesc, absolvent de teologie, Liviu Ionescu de la Biserica Sf Cuv Gherman din Constanța (Poarta 6) a predicat, înaintea credincioșilor aflați la slujbă, cu multă tărie duhovnicească, curaj și dragoste pentru Adevăr, împotriva ecumenismului și a pseudosinodului din Creta. Mi-a mărturisit telefonic, cu multă emoție, că a simțit Harul lui Dumnezeu  întărindu-l în acele momente și că a primit o mare bucurie după predica rostită și după discuțiile cu credincioșii din parohie, stare pe care încă o păstrează atât el cât și soția lui, Daniela.

Totodată, în cadrul predicii, fratele Liviu și-a anunțat demisia din postul de cântăreț bisericesc, ca pe o încununare a mărturisirii făcute, conștient fiind că fiecare trebuie să jertfescă ceva pentru Hristos.

Ne bucurăm cu inima Bisericii lui Hristos pentru mărturisirea făcută de Liviu pe plaiuri dobrogene și ne rugăm să fie întărit în continuare de Harul lui Dumnezeu, ocrotit de Maica Domnului și de Sf Cuv Gherman al Dobrogei.

Preot Claudiu Buză

Sursa: ortodoxiamarturisitoare.wordpress.com

Reclame

11 gânduri despre „Vrednic este! Măturisirea lui LIVIU IONESCU (cântăreț bisericesc în Constanța) împotriva falsului sinod din Creta. Anunțarea demisiei sale

   • Nu este vrednic pentru ca nu face Semnul Crucii ORTHODOXE.
    Cine batjocoreste CRUCEA CEA BIRUITOARE , pe sine se batjocoreste pentru ca lui antihrist slujeste.
    ” divide et impera ” asupra ORTHODOXIEI !!! de la „zidari „sau masoni citire „insa surparea cu tot cu tatal minciunii pe care il slujiti este de la piatra din capu unghiului ca PLATA VOUA la zidaria cea blestemata , din Sfanta Evanghelie Citire .
    amin.

    Apreciază

   • Crucea nu se face in batjocura spre bucuria dracilor ….iar MARTURISIREA CRUCII ADEVARATE este mai de pret decat orice pe aceasta lume si …mai ales de ziua Crucii .
    Si daca aceasta este doar o „greseala” adica CRUCEA LUI HRISTOS este doar o ” greseala ” atunci sunteti doar niste zidari blestemati adica masoni .
    Iar cu dracu , uciga l ar Crucea nu stau la discutii .

    Apreciază

 1. E o stangacie si o emotie necontrolata. Vesmantul, analogul si obisnuinta de a face inchinaciune au condus la modul gresit, repetat, de a face semnul Sfintei Cruci. Am vorbit cu el si a ramas surprins de greseala facuta. Sub nici o forma nu este rau intentionat sau obisnuit sa strambe insemnarea cu semnul Sfintei Cruci. Isi cere public iertare pentru acest lucru si promite ca va dovedi pe viitor, la slujbele la care va participa acolo unde s-a intrerupt pomenirea, ca a fost o greseala nedorita! Ca duhovnic al lui, dau marturie ca a fost o greseala nedorita! Fiti ingaduitori cu el si socotiti-l un marturisitor!

  Apreciază

 2. Pingback: Vrednic este! Măturisirea lui LIVIU IONESCU (cântăreț bisericesc în Constanța) împotriva falsului sinod din Creta. Anunțarea demisiei sale — Daniel Vla – Ortodoxie, Țară, Românism – Acta Diurna®

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s