CE CONȚIN VACCINURILE ȘI EFECTELE LOR ÎN ORGANISMUL UMAN

Se pare că acest filmuleț a fost șters de pe facebook…

8 gânduri despre „CE CONȚIN VACCINURILE ȘI EFECTELE LOR ÎN ORGANISMUL UMAN

 1. Pingback: Ce contin vaccinurile | ganduri din ortodoxie

 2. Pingback: CE CONȚIN VACCINURILE ȘI EFECTELE LOR ÎN ORGANISMUL UMAN | ortodoxiadreaptacredinta

 3. De la ce a pornit? Zilele trecute la teatrul Aristotel din Tesalonic sa desfășurat o piesă de teatru jucata in care pur și simplu a fost o blasfemie și o batjocura la adresa Mântuitorului, al Maicii sale și al Sfintei Cruci, iar la apelul lui Kleomenis sau adunat o mulțime de oameni la Tesalonic, ceea ce a făcut acel Monah era de datoria ,, ierarhiei” http://opaidagogos.blogspot.ro/2017/10/18102017-830.html?m=1 aici în linkul acesta și un film când Kleomenis face apel la credincioși

  Apreciază

 4. Eftimie Mitra

  Părintele Teodor Zisis a oprit pomenirea cu discernământ.

  Într-o discuţie cu un preot din Grecia am vorbit şi despre „Sinodul” din Creta. Ştiind că este un apropiat al părintelui Teodor Zisis l-am întrebat cum vede marele teolog ortodox felul în care trebuie oprită pomenirea.

  Iată răspunsul pe care l-am primit:

  “Conform Sfintelor Canoane, parintele Theodoros Zisis a intrerupt pomenirea episcopului sau. El este in comuniune cu toti preotii si episcopii care nu accepta pseudo Sinodul din Ctareta, cu toti credinciosii ortodocsi si cu toate Patriarhiile canonice care nu acceptă Creta.

  Bineînţeles ca slujeste cu părintii care sunt anti Creta dar pomenesc, desigur atunci cand aceşti parinţi vin ei la pr Zisis.

  Principiul vaselor comunicante functioneaza doar cand acei eretici sunt condamnati sinodal, pana la condamnare nu avem dreptul sa cerem nimanui sa intrerupa comuniunea, intreruperea comuniunii tine de conştiinţa fiecăruia!”

  Se vede clar că părintele Zisis nu a căzut în capcana “îngrădirii” fără discernământ în care au căzut unii dintre nepomenitorii din România adunaţi sub “drapelul” monahului Sava. Am fost alături de unii dintre ei, dar văzând că încet-încet se îndreaptă spre “îngrădire” totală de tot ce este Biserica Ortodoxă am considerat că locul meu nu este între ei.

  Lupta împotriva ereziei ecumeniste nu trebuie dusă în duhul lui SACCSIV sau a altora din această categorie. Aceşti oameni au deturnat mişcarea antiecumenistă spre extreme, motiv pentru care nu doresc să mă asociez cu ei.

  Linia corectă de luptă împotriva ereziei ecumeniste este cea a ierarhilor greci: Ierotheos Vlachos, Ieremia de Gordina, Serafim de Pireu, Atanasie de Limasol, Ambrozie de Calamvitra etc., iar pe cei care au ales sa opreasca pomenirea, din motive de constiinta ii apreciez. Nu pot avea aceeasi parere despre nepomenitorii care au ales aceasta cale din teribilism sau dintr-o gandire extremista.

  Pentru mai multe detalii vedeţi poziţia Mitropoliei Pireului referitor la subiectul opririi pomenirii:
  https://ortodoxiamarturisitoare.wordpress.com/2017/10/16/oprirea-pomenirii-nu-este-un-scop-in-sine-ci-un-mijloc-de-ingradire-de-erezie-scopul-este-de-a-se-convoca-sinod-care-sa-condamne-erezia-si-pe-eretici-nominal/

  Am un respect deosebit faţă de toţi acei nepomenitori care urmează linia părintelui Zisis, deoarece aceştia au dat dovadă de maturitate duhovnicească, iar atitudinea lor echilibrată dovedeşte că nu s-au rupt de Biserică. În schimb, după cum am spus, mă dezic de aceia care au luat calea extremelor şi au oprit comuniunea cu toată lumea, făcând aceasta din teribilism sau din lipsa unei maturităţi duhovniceşti.

  Referitor la «comentatorii de serviciu» care sunt foarte activi pe internet „mărturisind” sub pseudonime (de pe conturi fictive), nu-mi rămâne decât să le recomand rugăciune şi discernământ caci mărturisitorul care nu se roagă este ca şi meseriaşul care nu ştie folosi uneltele din atelier pe care le are în dotare, iar „mărturisitorul” care se ascunde sub pseudonim este ca şi boxerul care loveşte din afara ringului şi fuge. Această categorie de „mărturisitori” nu fac nici un bine cauzei antiecumeniste, ci doar deservicii.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s