Dormim în papuci! LEGEA VACCINĂRII OBLIGATORII A TRECUT DE SENAT!!!

Sursa foto – adevarul.ro

Pentru că nu reacționăm cum trebuie, pentru că prea puțini au ieşit la proteste, pentru că majoritatea oamenilor sunt prostiți de mass-media, pentru că politicienii s-au făcut slugi ale companiilor „pharma”, pentru că nu ne rugăm cum trebuie, pentru că suntem păcătosi şi o merităm – astăzi au adoptat controversatul proiect de lege în Senat.


În cazul vaccinurilor obligatorii consimţământul pentru imunizare se prezumă ca fiind dat, iar sancţiunile pentru părinţii care refuză vaccinarea copiilor merg de la avertisment şi până la amenzi de 10.000 de lei. Cel puţin aşa a trecut Legea vaccinării de plenul Senatului care a adoptat-o luni cu 99 de voturi „pentru” şi o abţinere.

De asemenea, Legea vaccinării în forma în care a trecut de Senat mai arată că la înscrierea în unităţile de învăţământ va fi solicitată o adeverinţă care să ateste efectuarea vaccinurilor, iar în cazul în care schema nu este completă, este obligatoriu ca în maximum un an copiii să fie imunizaţi.
Important de menţionat mai este şi faptul că senatorii au stabilit ca angajatorii să-şi poată deduce fiscal cheltuielile cu vaccinarea propriilor salariaţi, în timp ce posturile de radio şi televiziune vor fi obligate să promoveze în mod gratuit campaniile de vaccinare ale ministerului de resort.

 

11 gânduri despre „Dormim în papuci! LEGEA VACCINĂRII OBLIGATORII A TRECUT DE SENAT!!!

 1. @danielvla

  In comentariile de pe theologiepatristica de acum ceva vreme pe subiectul „iconomiei” Sf. Chiril relativ la Theodor de Mopsuestia, ai scris asa:
  „Sf. Chiril al Alexandriei, iniţial relativ favorabil lui Teodor, începe să scrie şi el împotriva scrierilor acestuia, denunţându-l ca precursor şi părinte al nestorianusmului, împreună cu Diodor (Scrisorile 67, 71, 72); între altele, acesta afirmă că, dacă Teodor ar mai fi fost în viaţă şi ar fi încuviinţat public învăţătura lui Nestorie, ar fi trebuit să fie şi el anatemizat, însă, pentru că murise, ar fi fost suficient să condamne greşelile din învăţăturile lui.”

  Poti sa-mi spui te rog unde pot gasi scrisorile astea 67, 71,72 pe care le pomenesti? Multumesc.

  Apreciază

 2. DACA VIN SA TE VACCINEZE CU FORTA TREBUIE SA LE DAM IN CAP CA NU E PACAT.VAD CU VORBA BUNA NU SE POATE LA INDRACITI AIA DIN SENAT.SA SE VACCINEZE EI,CIPUITI SATANEI!VOR MERGE IN IAD(LA FEL SI MEDICII CARE ACEPTA VACCINUL) LANGA CRIMINALUL DE IROD.

  Apreciază

 3. Sper din tot sufletul sa ne auda Dumnezeu glasul al celor care credem in cuvantul PR.JUSTIN PARVU care ne-a spus ca vaccinurile sunt spre distruge(au nanocip-e jumatatea din pecetea preaspurcatului antihrist) si reducere a populatiei.DOAMNE AJUTA!

  Apreciază

 4. Fratilor ne mai ramane sa Iesim inca o data impotriva sinodului talharesc fin creta. Este deja un duh de hipnoza in lume si daca nu facem un mars al drogostei fata de cei care inca nu stiu atunci am murit ca neam ortodox. Fiecare se retrage unde poate dar unde este cinstea de crestini?
  Daniel organizam?
  Cu rugaciuni si post, cu icoane si Familii in bucuresti?!

  Apreciază

 5. Pingback: Deputatul VARUJAN VOSGANIAN: România NU poate legifera vaccinarea obligatorie pentru că a aderat în 2001 la CONVENȚIA DE LA OVIEDO, privind consimțămânul liber exprimat al unui act medical – Daniel Vla – Ortodoxie, Țară, Românism

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s