Demonii se dezlănțuie: ecumenism, vaccinuri obligatorii, acum ACTE ELECTRONICE. Guvernul a aprobat proiectul de Lege privind actele electronice!!!

Guvernul a aprobat în şedinţa de joi un proiect de Lege pentru modificarea şi completarea unor acte normative care cuprind dispoziţii privind evidenţa persoanelor şi actele de identitate, astfel că românii vor putea opta şi pentru cartea electronică de identitate.

Cartea electronică de identitate (CEI) va permite titularului autentificarea în sisteme informatice ale Ministerului Afacerilor Interne şi în sisteme informatice ale altor instituţii publice sau private, precum şi utilizarea semnăturii electronice, în condiţiile legii. CEI va facilita astfel accesul cetăţeanului la diverse servicii electronice (bancare, fiscale, sociale, financiare etc.), cu efecte majore privind simplificarea relaţiei cu autorităţile publice, creşterea calităţii şi accesibilităţii serviciilor publice, arată Guvernul într-un comunicat.

Conform sursei citate, CEI va respecta cerinţele Comisiei Europene privind securizarea documentelor în contextul combaterii terorismului, al migraţiei ilegale, al traficului de droguri şi de persoane, cărţile de identitate actuale fiind realizate cu tehnologie din anii ’90.

Noul document de identificare va oferi cetăţenilor garanţii suplimentare de securitate, iar instituţiilor de drept public sau privat, certitudinea că persoana care prezintă actul de identitate este titularul datelor de identificare înscrise pe respectivul document, arată Executivul.

Proiectul de lege aprobat prevede posibilitatea cetăţeanului de a opta pentru eliberarea unei cărţi electronice de identitate, cu sau fără imaginea impresiunilor papilare a celor două degete arătătoare, sau a unei cărţi de identitate simple, fără CIP. În cazul minorilor, la solicitarea părinţilor sau a reprezentaţilor legali, se introduce posibilitatea eliberării unei cărţi de identitate simplă sau electronică, indiferent de vârsta copilului.

CEI va permite, printre altele, autentificarea în Platforma informatică a sistemului public al asigurărilor sociale de sănătate pentru a dovedi calitatea de asigurat a titularului. Noul document de identitate nu va conţine date medicale, ci doar datele de identificare ale titularului. Cardul de sănătate îşi încetează valabilitatea în momentul emiterii către titular a unei cărţi electronice de identitate. Pentru persoanele care nu vor solicita eliberarea unei cărţi electronice de identitate, se vor emite în continuare carduri de sănătate, în aceleaşi condiţii din prezent.

Totodată sunt stabilite termene, diferenţiate, de valabilitate a actelor de identitate, în funcţie de vârsta titularului, în scopul surprinderii modificărilor fizionomiei titularului.

Sursa: a1.ro


Apocalipsa se împlinește sub ochii noștri!

28 de gânduri despre „Demonii se dezlănțuie: ecumenism, vaccinuri obligatorii, acum ACTE ELECTRONICE. Guvernul a aprobat proiectul de Lege privind actele electronice!!!

 1. Să nu ne speriem, adevăratul semn al fiarei e cel primit pe mâna dreaptă sau pe frunte:
  – „16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
  17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
  18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.” (Apocalipsa 13, 16-18);
  – „9. Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,
  10. Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.” (Apocalipsa 14, 9-10).

  Apreciază

 2. Dialogul dintre o ucenică și părintele Justin Pârvu:
  „Apoi l-am întrebat o problemă care mă frământa demult, o întrebare pe care până acum m-am ferit să i-o pun în mod tranşant de teama posibilelor reacţii dure – până unde putem merge cu lupta împotriva actualelor cipuri din actele noaste de identitate? Şi l-am întrebat mult mai concret. Relatez întocmai. „Părinte, ştiţi problema cardurilor de sănătate, ele nu au intrat încă în vigoare. Dar ele vor fi pe viitor totuşi obligatorii. Vă întreb: ce să facă o mamă care are un copil bolnav în stare critică şi este necesară o intervenţie chirurgicală, pentru că altfel ar muri? Ca să îl opereze va trebui internat, ca să îl interneze, are nevoie de cardul de sănătate cu cip. Ce sa facă mama? Să îşi interneze copilul sau să îl lase să moară? Părintele foarte grav a răspuns, ridicând din mâini în semn a protest: „Nu, să nu îl lase să moară. Eu nu îmi pot asuma această decizie. Nu trebuie ajuns nici la extreme. Acest cip nu e pecetea, nu e lepădare… Dar fiecare să facă după conştiinţa şi puterea lui. Cât puteţi luptaţi împotriva lor cu toată forţa şi unitatea, dar fără atitudini extreme, încă nu e cazul. ”
  Sursa citat: https://www.atitudini.com/2013/07/cuviosul-justin-de-la-petru-voda-sfantul-care-va-incalzi-inima-poporului-roman-jurnalul-suferintei-si-ultima-profetie/

  Apreciază

   • Că veni vorba de CNP, chiar și Maica Domnului cu Dreptul Iosif s-au înscris la recensământ:
    „1. În zilele acelea a ieşit poruncă de la Cezarul August să se înscrie toată lumea.
    2. Această înscriere s-a făcut întâi pe când Quirinius ocârmuia Siria.
    3. Şi se duceau toţi să se înscrie, fiecare în cetatea sa.
    4. Şi s-a suit şi Iosif din Galileea, din cetatea Nazaret, în Iudeea, în cetatea lui David care se numeşte Betleem, pentru că el era din casa şi din neamul lui David.
    5. Ca să se înscrie împreună cu Maria, cea logodită cu el, care era însărcinată.”
    (Luca 2, 1-5)

    Apreciază

    • Si le-au dat numere asa ii?? Cnp-uri nu cu drac pe frunte cu 666 pe ele?? Daca Maica Domnului a zis ca-s de la dracu de ce faci comparatii ca sa-ti motivezi caderea, cica unii se lupta sa fie barbat si femeie in constitutie da pe carduri orbilor de ce nu va mai luptati sa ii aveti???

     Apreciază

    • 1 Paralipomena Capitolul 21
     1. Atunci s-a sculat Satana împotriva lui Israel şi a îndemnat pe David să facă numărătoarea Israeliţilor.
     2. Deci a zis David către Ioab şi către căpeteniile poporului: „Mergeţi şi număraţi pe Israeliţi de la Beer-Şeba până la Dan şi-mi aduceţi răspuns ca să ştiu numărul lor!”
     3. Ioab însă a zis: „Să înmulţească Domnul pe poporul Său de o sută de ori mai mult decât este el acum! Au doară nu sunt ei toţi, o, rege, domnul meu, robii stăpânului meu? Pentru ce dar cere aceasta domnul meu? Oare pentru a se scoate asta ca o vină lui Israel?”
     4. Dar cuvântul regesc biruind pe Ioab, s-a dus acesta de a cutreierat tot Israelul şi venind la Ierusalim,
     5. A dat Ioab lui David catagrafia înscrierii poporului şi s-au aflat în tot Israelul un milion şi o sută de mii de bărbaţi destoinici de război, iar în Iuda, patru sute şaptezeci de mii în stare de a lua parte la război.
     6. Pe leviţi însă şi pe Veniamineni el nu i-a numărat împreună cu ei, pentru că cuvântul regelui nu plăcuse lui Ioab.
     7. Lucrul acesta n-a fost plăcut nici înaintea lui Dumnezeu şi de aceea a lovit El pe Israel.
     8. Atunci a zis David către Dumnezeu: „Am greşit mult, făcând aceasta; iartă dar vina robului Tău, că m-am purtat cu totul nepriceput”.

     Apreciază

    • Dumneata crezi că ÎPS Bartolomeu Anania, ÎPS Justinian Chira sau Părintele Justin Pârvu nu aveau buletin cu CNP?
     Dumnezeu a spus în Vechiul Testament că Israel va fi ca nisipul mării de numeros, de aceea David nu trebuia să îl numere, ci să creadă.

     Apreciază

    • Se vede ca habar nu ai cum e cu cnp-ul daca 1978 l-au introdus Sfantul Justin dupa cum zice ereticul Teodot (care il face sfant pe Teofan), zice ca lu Sfantu Justin cand s-a dus un monah slab de inger sa ii ia pensia mai in zilele noastre atunci i-au pus cu jeapca cnp-ul pe buletinul CARE NU AVEA CNP, si Sfantu Justin a zis: sa fie de capul lor. Exact aceeasi replica, ca si la binecuvantarea ce o dau slugile satanei ptr pasaport biometric sfantu Justin zicea: binecuvantarea lor de capul lor sa fie(asa zicea si un Proroc din Vechiul Testament ca sa vezi cine ii Sfantu Justin ) asa ca una e sa ti-l puna fortat/cu jeapca si alta e a merge singur de buna voie si mai ales acu CA STII, e si in biblie cei ce is in nestiinta sa fie tratati cu blandete , dar unii au deja pe inimile lor 666 is impietriti si nu vor sa renunte nici in ceasul din urma invocand situatii pe care nici nu le cunosc in amanunt da se vede ca ptr voi Sfantul Justin e mai mare ca Maica Domnului, ma intreb ce o fi Dumnezeu ptr voi? Un nimeni e ptr voi ca v-ati/ne-am lepadat de el prin cnp =numarul omului=idolatrie=incalcarea poruncilor 1 si 2= 666

     Apreciază

    • Dupa unele interpretari e numaratoare de la Dumnezeu si numaratoare de la satana tu oare ce numaratoare crezi ca e asta cu cnp? Daca cel ce a dat-o era cu partidul comunist???nu vezi ca va afecteaza gandirea nu mai vedeti albul si negru exact ca cei cu partasia la erezie cum zice Stefan Stancu ca Varlaam e ortodox dupa ce mai inainte l-a dat anathemei pe ereticul Varlaam de 2 ori si a treia oara zice ca e ortodox si i-a binecuvantare de la el

     Apreciază

    • Daca era lepadare(in cazul din Scriptura) trimitea Dumnezeu ingerul si nu ii lasa sa se duca la recensamant, acum a trimis-o pe Maica Domnului si tot o dam la intors, zice Sfantul Simeon Noul Teolog ca iubirea creste cand ii recunoastem stapanirea lui Dumnezeu, oare nu toti se plang ca dragostea s-a racit uite raspunsul noi cand luam cnp nu mai recunoaste Stapanirea lui Dumnezeu ci a lui antihrist asa ca adio dragoste

     Apreciază

  • . Nu-i primejdios nimic, dragii mei, şi să nu ne întristeze pe noi vremurile acestea pe care le trăim, ele trebuie să se împlinească oricum, noi trebuie să ne bucurăm. Şi să ne rugăm lui Dumnezeu ca să ne putem menţine, să nu fie şi o cădere, a noastră – ferească Dumnezeu! – ca ce spun astăzi, să spun mîine invers. Aşa de altfel se pot întîmpla foarte multe lucruri în tehnica şi în iscusinţa asta diabolică. Astăzi poţi să ştii cum te numeşti, mîine, cu iscusinţa lor, nu mai ştii cum te numeşti şi începi să vorbeşti altceva decît ai vorbit ieri. Şi se introduce un haos în rîndul credincioşilor, să nu mai ştie ce să creadă… Pericolul al doilea să nu fie mai rău decît cel de la început!

   Apologet: – Totuşi e importantă mărturisirea noastră de azi, căci prin ea primim har de la Dumnezeu ca să rezistăm mîine.

   Părintele Justin: – Bineînţeles, dar vreau să spun că există şi ispita asta diavolească în războiul acesta nevăzut (şi a mîndriei şi a nesocotinţei noastre) care să întoarcă pe dos tot ce am spus sau ce am scris în tot trecutul. Rămîne valabil ce spunea un episcop greco-catolic în Bucureşti în 1948, care, spunea el în rîndul credincioşilor – a propovăduit vreo trei ani de zile împotriva materialismului şi a comunismului, de a îngrozit pe toată lumea; aşa activitate bogată ce au dus ăştia prin Bucureşti, Cluj, în sfîrşit, în oraşele mari -, şi el a încheiat-o aşa: „Dacă voi spune altceva decît am spus pînă acum, nu mai sunt eu acela”.

   Apreciază

    • E absurd ptr cine nu vede harul, e absurd ptr cei ce nu inteleg cum ereticii is arsi de har si innegriti(uitati-va la fața lui Varlaam eretic Ploiesteanul) si cum pot avea Taine, pai daca nu vezi de ce te bagi unde nu vezi ???si mai bine iei calea simpla a crede Maicii Domnului da mandria pe unii ii face sa se creada mai mari ca sfintii si sa zica, ca au dragoste si ca nu aveti iubire fata de partasii la erezie care is cazuti din credinta – deci eretici si nu ortodocsi cum zic unii ce teologhisesc dupa mintea lor cnp-ista, cip-ista, card-ista , daca ereticii astia nu au har inseamna ca nici voi nu sunteti botezati si nici cei ce au intrerupt pomenirea nu is preoti si nici macar botezati, ce te bagi tu in lucarile lui Dumnezeu fara sa vezi harul????

     Apreciază

    • @daniel ce sa fac ca sa renunt la buletin asta blestemat iudaic? Daca sunt incurcat cu banca pot renunta?exista variante?te rog frumos ajuta-ma!DOAMNE AJUTA!

     Apreciază

    • adrian
     Nu stiu ce sa zic. Si eu am acelasi buletin.
     Nu m-a intrebat nimeni cand mi-au dat CNP.
     Se poate solicita eliberarea certificatului de nascut viu, pe baza caruia sa ti se elibereze un act de identitate fara CNP. Problema e ca au inceput sa nu mai elibereze acele certificate de nascut viu (de fapt copii).
     Si nu stiu in ce masura acel act fara CNP este valabil in toate situatiile in societatea romaneasca.

     Apreciază

    • Cine te-a pus pe tine judecator peste sufletele din 78 pana azi?( la cei ce nu stiau ma refer) , nici Sfantul Maxim nu a zis ca se mantuieste singur desi erau 3 sinoade ce au condamnat ereziile din vremea lui, apoi tu sti VOIA LUI DUMNEZEU SI NU O FACI IADU TE ASTEAPTA !!!PTR CA STI ASTA TI-O ZIC SIGUR, tu crezi ca ,cu Maica Domnului e de glumit ? Si aici nu se merge pe logica draceasca, aici lumea s-a rugat chiar si 5 ani de zile sa arate Dumnezeu toata incalcirea asta de lepadare cu cnp, mrz, tiparitura cvadrupla, flori (roata) masonica, drac pe frunte , lipsa parinti, 666 prin sss sub poza, si mai zice cineva ca de ce a pus de 3 ori sex ca sa bage si transgendaru , dar aceste documente dupa unii indraciti is de la Dumnezeu, in Grecia nu au cnp(amka), amka e obtional vrei il iei , nu vrei nu il iei si nu poti face tranzactii(a vinde si a cumpara) apropo amka vine si cu cont si card bancar la pachet „frumos” nu? si noi ne interesem de cei din 78, problema se pune ce fac eu nu cei ce au murit, mai ales ca eu acu stiu

     Apreciază

    • @ayeaye nu judec dar cam asta reiese din ce ziceti voi :ca nu ne mantuim daca avem CNP. Cu cardul (oricare ar fi)nu sunt deacord ca e lepadare si are cip.E adevarat ca pe buletin scrie sex sexe sex si inseamna 666.DAR DA MI O SOLUTIE! ca nu poti lucra!

     Apreciază

 3. Pingback: MASONERIA ÎŞI CONTINUĂ OPERA DISTRUCTIVĂ ÎN ROMÂNIA… PÂNĂ CÂND OARE?… | MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI ȘI A ROMÂNIEI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s