12 zile până la vaccinarea obligatorie a adulților!

15 zile până la vaccinarea obligatorie a adulților!

4 noiembrie 2017

 • Abuz fără precedent în Parlamentul României postdecembriste – România va fi singurul stat european în care adulții vor fi vaccinați cu forța!
 • Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, nu este de acord cu obligativitatea vaccinării în Germania, președintele României, Klaus Iohannis, susține obligativitatea vaccinării în România! În Germania, Olanda, Luxemburg, Spania, Anglia, Austria, Suedia și Elveția vaccinarea copiilor NU este obligatorie! APC susține libertatea cetățenilor români de a-și alege singuri serviciile medicale!

Asociația Pro Consumatori alături de cele 10 organizații neguvernamentale (Alianța Părinților din România, Asociația Lion Mentor, Asociația Pro Decizii Informate, Alianța pentru Demnitate Națională, Asociația Civica Dreptate, Fundația Institutul pentru Cercetări Psihosociale și Bioetică, Fundația pentru Știință și Sănătate, Asociația pentru Apărarea Dreptului la Proprietate și Sănătate al Cetățeanului, Asociația pentru Dezvoltarea Copilului și a Familiei, Asociația Învață să Zbori) atrage atenția asupra erorii grave în care se află Parlamentul României în privința adoptării, peste câteva zile, a unei legi neconstituționale privind vaccinarea obligatorie a adulților.

Proiectul Legii privind vaccinarea persoanelor în România a fost inițiat de Ministerul Sănătății și a avut un parcurs administrativ plin de ilegalități. În luna mai, anul curent, a fost supus dezbaterii publice o schiță de proiect de lege alcătuită din 27 de articole, din care lipsea un articol de lege (articolul 26 apărea doar numerotat), fără sancțiuni administrative pentru părinți și adulți, și se referea numai la vaccinarea obligatorie a copiilor. În luna septembrie, am avut surpriza să vedem pe site-ul Camerei Senatului un proiect de lege format din 77 de articole, în care se prevede vaccinarea obligatorie atât a copiilor, cât și a adulților, sancțiuni administrative de până la 10.000 de lei pentru părinți, adulți și angajatori, dar și posibilitatea decăderii din drepturile părintești și instituționalizarea copiilor în centre de plasament pentru părinții care refuză să-și vaccineze copiii.

În data de 23 octombrie 2017, acest proiect de lege a fost adoptat de către Camera Senatului cu 99 de voturi pentru și o abținere din partea senatorului Eugen Teodorovici, în timp ce 36 de senatori nu au participat la vot. În prezent, acest proiect de lege se află la Camera Deputatilor unde urmează să fie dezbătut în comisiile de specialitate și să fie supus votului final al celor 329 de deputați. Camera Deputaților este cameră decizională pentru acest proiect de lege, având posibilitatea să elimine obligativitatea vaccinării din acest proiect.

Pentru a atrage atenția cetățenilor României și mass-mediei asupra abuzului constituțional săvârșit de către Guvernul României și Senatul României, APC a organizat următoarele adunări publice: în data de 17 septembrie în Parcul Izvor, 22 octombrie în Piața Constituției, 29 octombrie Lanț uman în jurul clădirii Parlamentului României, precum și pichetarea sediilor partidelor politice parlamentare în data de 31 octombrie și 1 noiembrie, acțiune care s-a concretizat cu depunerea unui memoriu cu argumente sociale, bugetare, medicale și legislative, la sediul fiecărui partid, memoriu semnat de către 11 organizații neguvernamentale.

Seria protestelor organizate de către APC continuă în urmatoarele zile, astfel:

– 4 noiembrie 2017 adunare publică în Parcul Izvor, în intervalul orar 16.00 – 20.00; – 6 noiembrie 2017 pichetare Paramentul României la intrarea de pe Bdul. Națiunile Unite, zona Alveolei Parcului Izvor, în intervalul orar 13.30 – 18.30;
– 13 noiembrie 2017 pichetare Parlamentul României la intrarea de pe Bdul. Națiunile Unite, zona Alveolei Parcului Izvor, în intervalul orar 13.30 – 18.30; – 20 noiembrie 2017 pichetare Parlamentul României la intrarea de pe Bdul. Națiunile Unite, zona Alveolei Parcului Izvor, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Votarea acestui proiect de lege și de către Camera Deputaților, în forma votată de Camera Senatului, întoarce țara noastră în anii 1960, când comandourile staliniste au bătut, ucis, închis și deportat țăranii care se opuneau colectivizării și au procedat la confiscarea forțată a tuturor proprietăților agricole private din România. De această dată, comandourile staliniste se regăsesc sub denumirea de comisii județene de vaccinare, iar rolul lor este de a realiza naționalizarea corpurilor cetățenilor acestei țări prin acțiuni de intimidare, forță și incriminare în vederea condamnării la închisoare a părinților și adulților cu conștiință.” a precizat conf. univ. dr. Costel Stanciu, președinte APC

3 gânduri despre „12 zile până la vaccinarea obligatorie a adulților!

 1. Pingback: LA MULTI ANI tuturor celor ce poarta numele Sfintilor Arhangheli MIHAIL şi GAVRIIL | Saccsiv – Presa Ortodoxă

 2. Mergeți prin oraș. Ce vedeți? Bancă, farmacie, bancă, farmacie, farmacie, farmacie… – una cu o denumire mai ciudată decât alta (de ți se sucește limba la pronuțarea acelor nume străine). Ce ne spune această densitate enormă de instituții străine? Nimic altceva decât faptul că AM FOST CUCERIȚI. Un boxer amator la categoria muscă (România) a intrat în ringul de box cu boxerii profesioniști de la categoria grea și super-grea (Germania, Franța, Italia). Rezultatul?! Și cu ochii sparți (de nu mai vezi decât stele verzi pe pereți) și cu oasele rupte!

  Peștera de tâlhari, al cărei UNICĂ doctrină este CIOLANUL, a vândut practic tot ce era mai de preț în această țară. Ale cui sunt băncile? În proporție de peste 90% sunt ale străinilor. Ale cui sunt cele mai profitabile fabrici și uzine? Ale străinilor. Ale cui sunt resursele acestui neam? Ale străinilor.

  Iar acum puneți-vă în pielea unui ”sărman” deputat (că este de la PSD, PNL, USR, UDMR, PMP, etc nu are absolut nicio importanță) – deputatul sărman, indiferent de coloratura sa politică, are un singur lucru (real) care îl mână înainte în această viață: CIOLANUL. Atâta tot că pentru a-i permite ”sărmanului” deputut accesul la ciolanul mult dorit stăpânii acestei țări pun anumite condiții: ”sărmanul” deputat TREBUIE să le vândă ceva de preț în schimbul CIOLANULUI. Și nu orice lucru este acceptabil – stăpânii ciurucuri nu cumpără! Și iată-l pe sermanul deputat, consternat în fața stăpânilor săi, exclamând: ”Ce să vă maiiiii… vindem?! Cei dinaintea noastră v-au vândut tot ce era de preț în această țară!” La care i se răspunde: ”Totul?! Nu nu ați vândut încă totul!”
  Deputat: ”Ce a (mai) rămas de vândut?!”
  Stăpân: ”Copiii voștri! A mai rămas să ne vindeți copiii voștri!!!”

  Recent LCK a susținut un interviu extrem de interesant (zic eu!). ”Mita in domeniul Sanatatii ajunge la 20%, in IT la 10% si in infrastructura intre 2% si 5%, sustine procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.”

  Mită de 20% în Sănătate?! Câți medici/funcționari de la Ministerul Bolilor credeți că ar putea rezista unei oferte de felul acesta? Și ce cățeluș (pardon am vrut să spun partid!) din această țară și-ar permite să muște mâna celui care îl hrănește atât de bine?! Uitați-vă la votul din senat pe proiec atât de controversta precum legea vaccinării obligatorii (prin care practic toți românii sunt reduși la nivelul unor vite – pe vită nu o întrebi dacă este de acord să poarte poveri, pe vită nu o întrebi dacă este de acord să fie sacrificată, pe vită nu o întrebi dacă este de acord să fie vaccinată). Unanimitate de voturi ”pentru”! S-a înregistrat O SINGURĂ abținere.

  Iuda la vândut pe Isus Hristos pentru 30 de arginți. Cine ne poate însă spune: ”Iudele de la Ministerul Bolilor împreună cu Iudele din Peștera de Tâlhari pentru câți arginți au căzut de acord să ne vândă copiii???”

  Un Nuuuu hotărât împotriva instaurării FASCISMULUI MEDICAL în România. Da pentru LIBERTATEA DE ALEGERE!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s