Predica părintelui Ieronim Cozma la Duminica Înfricoșătoarei Judecăți

Trebuie precizat că, deși părintele Ieronim Cozma slujește în continuare la Rădeni, totuși sfinția sa NU a semnat mărturisirea semi-schismatică de la Roman.

11 gânduri despre „Predica părintelui Ieronim Cozma la Duminica Înfricoșătoarei Judecăți

 1. Nici bine nu a început postul că blasfemii le la adresa Mântuitorului și Maicii sale nu au întârziat să apară, iar de vreo câțiva ani încoace nu este post de la Dumnezeu în care sa nu se intampleun exemplu în acest sens la Atena la teatrul Akropolis, evident au început protestul niste bieti monahi și câțiva credincioșii https://youtu.be/WyS9Ncd2oN8
  La noi Andreicut nu mai conteneste cu parangheliile, Streza cu popa Necula asi fac planuri cum sa iasă cool festivalul ito din septembrie

  Apreciază

 2. Daca nu a semnat concluziile sinaxei atunci cum slujeste cu semi-schismaticii? Iar gruparea Chirila este in comuniune cu semi-ereticul mitropolit Serafim care slujeste si se roaga cu ecumenistii?

  Apreciază

 3. Si dacă pr Ieronim ar fi semnat la Roman,predica ar fi fost mai puțin ortodoxă?sau apărea doar pe Strana ortodoxSi dacă pr Ieronim ar fi semnat la Roman,predica ar fi fost mai puțin ortodoxă?sau apărea doar pe Strana ortodoxă?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s