Video – Ce spune „Suveranul” amendat de poliție la Brașov

După cum s-a aflat zilele trecute, un „suveran” (adică o persoană care refuză actele cu CNP și să plătească impozite statului) a fost prins în trafic, la Brașov, fără permis de conducere, cu un autoturism neînmatriculat, conform legilor în vigoare. A fost amendat și i s-a întocmit dosar penal.

VIDEO. Cu numere de “suveran” la mașină. “Priviți cum imi vandalizeaza motorul meu motorizat”

Iată ce a declarat după ce a fost suspus unei evaluări psihiatrice, la care a fost declarat perfect sănătos și cu discernământ:

Dacă unele din cele spuse de el, ar putea fi corecte, iată că cel de mai jos deja îndrugă multe aberații:

Un sofer prins in trafic, la Brasov, fara permis de conducere si cu masina neinmatriculata scoate la iveala o miscare ce castiga tot mai multi adepti in tara noastra. E vorba de oameni care nu recunoasc actele de dentitate emise de stat si, ca urmare nu se legitimeaza in fata autoritatilor. Isi spun „suverani – fiinte nascute vii” si viseaza sa nu mai plateasca taxe si impozite, sa nu se mai supuna niciunei legi sau reguli sociale. „Suveranul” descoperit in trafic a fost internat pentru o evaluare psihiatrica prilej cu care mai multi adepti ai miscarii s-au strans sa il sustina.

2 gânduri despre „Video – Ce spune „Suveranul” amendat de poliție la Brașov

  1. – „Daţi deci Cezarului cele ce sunt ale Cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu.” (Matei 22, 21);
    – „Tot sufletul să se supună înaltelor stăpâniri, căci nu este stăpânire decât de la Dumnezeu; iar cele ce sunt, de Dumnezeu sunt rânduite.” (Romani 13, 1);
    – „Daţi deci tuturor cele ce sunteţi datori: celui cu darea, darea; celui cu vama, vamă; celui cu teama, teamă; celui cu cinstea, cinste.” (Romani 13, 7) ș.a.m.d.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s