Video – Chișinău – Poliția abuzează ortodocșii care protestează împotriva marșului homosexualilor

Bravo ortodoșilor din Chișinău!

Sâmbătă 19 mai – marș al homosexualilor la care se pare că a luat parte și ambasadoarea Suediei la Chișinău Ingrid Tersman, care i-a însoțit pe membrii comunității LGBT.

Ortodocșii mărturisitori au organizat o contramanifestație, dar poliția a făcut uz de forță și i-a evacuat din calea sodomiților.

Presa românească oficială prezintă evenimentul, ca de obicei, în mod devaforabil ortodocșilor:

Marșul comunității gay din Republica Moldova a fost organizat la Chișinău sub o prezență masivă a poliției. Chiar și așa, nu au lipsit incidentele. O contramanifestație a radicalilor ortodocși a provocat momente tensionate.

 Flancați de polițiști, sute de susținători ai comunității gay din Republica Moldova au luat parte la Marșul Solidarității ”Fără frică de iubire”.

De altfel, sloganul ”fără frică de iubire” putea fi citit și pe tricourile purtate de toți participanții. Alături de prieteni sau rude, membrii comunității gay au mărșăluit pașnic pe străzile Chișinăului.

”Suntem cetățeni liberi, cu drepturi egale, iar dreptul întrunirilor este unul dintre drepturile noastre”, spune unul dintre organizatori.

De altfel, este pentru prima dată când marșul comunității LGBT din Republica Moldova a reușit să ajungă la destinație, față de anii precedenți, când a fost oprit de contramanifestații.

O contramanifestație a radicalilor ortodocși a fost organizată și în acest an, însă, pentru că au fost mobilizați și desfășurați numeroși polițiști, protestatarii nu au mai reușit să împiedice marșul comunității gay.

Astfel, radicalii ortodocși s-au văzut nevoiți să mărșăluiască pe o stradă paralelă, încadrați și ei de cordoanele de polițiști. – https://observator.tv/extern/mars-comunitatea-gay-chisinau-ortodocsi-253830.html

 

 

 

 

5 gânduri despre „Video – Chișinău – Poliția abuzează ortodocșii care protestează împotriva marșului homosexualilor

  1. Și la noi ar trebui procedat așa cu trădători, iată ce a pățit primarul Tesalonicului Yannis Boutaris care este produsul imigrație și an de an organizează parade gay, picatura care a umplut paharul este faptul că cu ocazia comemorării genocidului pontic acesta vine cu propuneri care efectiv sucește cuțitul în rană, fapt care mulțimea furioasă a explodat https://youtu.be/vznntULSFN0

    Apreciază

  2. Bineinteles ca au facut foarte bine! Trebuie sa urmam cursul timpului si al naturii umane! Trebuie sa respectam legea naturii,legea firii omenesti si legea LUI DUMNEZEU! Nu trebuie sa le incalcam!

    Apreciază

  3. Pingback: Sâmbătă 9 iunie – MARȘUL PENTRU NORMALITATE al Noii Drepte împotriva Paradei homosexualilor ce va avea loc în aceași zi. PSD-iștii cică fac și e un protest pentru „protejarea justiţiei”, dar vor fi prezenți și anti-PSD-iștii, seara

  4. Pingback: Sâmbătă 9 iunie – MARȘUL PENTRU NORMALITATE al Noii Drepte împotriva Paradei homosexualilor ce va avea loc în aceași zi. PSD-iștii cică fac și e un protest pentru „protejarea justiţiei”, dar vor fi prezenți și anti-PSD-iștii, seara

  5. Pingback: Sâmbătă 9 iunie – MARȘUL PENTRU NORMALITATE al Noii Drepte împotriva Paradei homosexualilor ce va avea loc în aceași zi. PSD-iștii cică fac și e un protest pentru „protejarea justiţiei”, dar vor fi prezenți și anti-PSD-iștii, seara

Lasă un comentariu