Pământul sferic sau plat? Dacă elitele caută să ne convingă de o lume creată din întâmplare, fără Dumnezeu, de ce ele practică ritualuri satanice, dovedind tocmai existența lui Dumnezeu??

2 gânduri despre „Pământul sferic sau plat? Dacă elitele caută să ne convingă de o lume creată din întâmplare, fără Dumnezeu, de ce ele practică ritualuri satanice, dovedind tocmai existența lui Dumnezeu??

 1. Daca Pamantul e sferic, calatoria in jurul lui ar trebui sa fie posibila, si sa duca in acelasi punct din care s-a plecat. Daca este plat, inseamna ca nu poti calatori in jurul lui, si are niste margini.

  Totusi, au fost atatia oameni care au iesit in spatiu, de la Iuri Gagarin incoace – oare ei toti sa fii mintit sau sa fi ascuns de public ceea ce au vazut in spatiu, cum au vazut Pamantul de-acolo etc?

  Si la cat de dezvoltata este astazi stiinta, oare, nici un om de stiinta sa nu fi constatat pana acum adevarul?
  Adica, cei care lucreaza la stabilirea exacta a locatiei unei persoane / unui obiect in scopuri militare, sau cei insarcinati cu alte activitati ce necesita o precizie geografica fantastica, sa nu fi vazut, experimental, care este adevarul? E imposibil ca toti acestia sa fii mintit – doar niste crescatori de capre din urma cu 2000 de ani sa fi „stiut” adevarul fara metoda stiintifica de cercetare. Asta e misticism in cea mai primitiva forma a sa.

  Apreciază

  • Circumnavigatia Pamantului este un fapt (in jurul ecuatorului, spre exemplu). Dar asta NU inseamna ca Pamantul este o bila. Inseamna ca te misti pe linia ecuatorului.
   Interesant ca nu exista nici o incercare de circumnavigatie pe la poli! Adica sa zbori de la polul nord la polul sud, peste polul sud si inapoi spre polul nord. Nimeni nu a incercat asa ceva, vreodata. Oare de ce? E prea frig? NU! Sunt alte motivele…

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s