Sâmbătă 9 iunie – MARȘUL PENTRU NORMALITATE al Noii Drepte împotriva Paradei homosexualilor ce va avea loc în aceași zi. PSD-iștii cică fac și e un protest pentru „protejarea justiţiei”, dar vor fi prezenți și anti-PSD-iștii, seara în Piața Victoriei

Related image

Vino sâmbătă 9 iunie la Marșul pentru Normalitate!

Sâmbătă 9 iunie va avea loc la București MARȘUL NORMALITĂȚII – pentru familia naturală, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

Organizat an de an începând din 2005 și ajuns la a 14-a ediție, MARȘUL PENTRU NORMALITATE este cea mai constantă manifestare publică din România organizată în sprijinul valorilor familiei tradiționale.

Manifestarea este autorizată de Primăria Capitalei și așteptăm participanții la ora 12:30 în Piața Victoriei de unde vom porni la ora 13:00 pe traseul Piața Romană – Piața Universității – Piața Unirii – Patriarhia Română.

Organizat de Noua Dreaptă și susținut de mai multe asociații care promovează normalitatea în societatea românească, MARȘUL PENTRU NORMALITATE exprimă protestul românilor care susțin valorile familiei tradiționale:

 1. față de parada homosexualilor, o manifestare cu caracter obscen și provocator care promovează în fiecare an ideea legalizării căsătoriilor homosexuale și adopțiilor de copii de către „cuplurile” de homosexuali.
 2. față de intenția PSD de a băga pe gâtul românilor „parteneriatele civile între persoane de același sex” în schimbul organizării referendumului pentru redefinirea căsătoriei în Constituție. Acest troc este unul profund imoral și probează încă o dată duplicitatea socialiștilor care vor să obțină voturi atât din partea minorității homosexuale cât și din partea majorității creștine, uitând probabil vechea zicală românească: „Cine aleargă după doi iepuri nu prinde nici unul.”
 3. față de poziția ezitantă a Curții Constituționale a României în cazul homosexualului Adrian Coman care a cerut recunoașterea pe teritoriul României a căsătoriei sale oficiată în Belgia cu un alt bărbat. Curtea Constituțională a amânat în mod inexplicabil în repetate rânduri să ia o decizie în acest caz, judecătorii români apelînd, pentru ”indicații”, la Curtea de Justiție a Uniunii Europene. Or, implicarea Curții de Justiție a Uniunii Europene nu este altceva decât o încercare de legalizare a căsătoriei între persoane de același sex pe ușa DIN DOS și în disprețul celor 3 milioane de români care au semnat pentru inițiativa legislativă de modificare a Constituției și definirea familiei că fiind întemeiata pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie!
 4. față de blocarea la Senat a amendamentului la Constituție sub pretextul că se așteaptă adoptarea noii Legi a Referendumului, trimisă recent de Klaus Iohannis la Curtea Constituțională, în disprețul acelorași 3 milioane de români, între care se numără și membrii și simpatizanții Noii Drepte. Chiar dacă PSD, PNL și ALDE și-au asumat înainte de alegerile din 2016 organizarea referendumului, suntem la jumătatea anului 2018 și tot mai puțină lume vorbește despre Referendumul pentru redefinirea căsătoriei în Constituție. Asta s-a și urmărit: diminuarea interesului public față de revizuirea Constituției și decuplarea militanților de la acest proiect vital pentru viitorul nostru ca Neam.

Luând în considerare cele de mai sus, vă așteptăm alături de noi pe toți aceia care doriți să trăiți și să vă creșteți copiii într-o țară normală!

Lupta pe care noi o ducem are nevoie de sprijinul și participarea tuturor celor care simt și gândesc ca noi, inclusiv a ta! Nu te mulțumi doar să ne dai dreptate! Renunță la rolul de spectator și participă la MARȘUL PENTRU NORMALITATE pentru a demonstra că într-o țară democrată drepturile majorității nu pot fi călcate în picioare de dictatura nici unei minorități!

Av. Tudor Ionescu – Președintele Partidului Noua Dreaptă

Sursa: nouadreapta.org

Conform adevarul.ro:

Bucureştiul, paralizat sâmbătă de trei proteste autorizate şi unul organizat pe Facebook: gay şi anti-gay, psd-işti şi anti psd-işti

Sâmbătă este ziua mitingurilor în Capitală. Trei evenimente de acest gen sunt programate în aceeaşi zi: marşul Bucharest Pride 2018, organizat de asociaţia Accept, manifestaţia – marşul Normalităţii, organizat de Noua Dreaptă şi mitingul pentru „protejarea justiţiei” organizat de Partidul Social Democrat (PSD).

În plus, pe grupul de FacebookPSD-Mafia, este anunţat un protest neautorizat intitulat „Ciuma roşie, PCR-FSN-PSD”.
Pentru a nu încălca legea 60 din 1991, care interzice „desfăşurarea simultană a două sau mai multe adunări publice distincte, în acelaşi loc sau pe aceleaşi trasee, indiferent de caracterul acestora”, cele trei manifestaţii încep la ore distincte, cu toate că punctul de pornire este acelaşi: Piaţa Victoriei din Capitală.
Liderii PSD s-au decis abia ieri asupra orei şi au stabilit că mitingul – care iniţial trebuia să fie pentru susţinerea guvernului Dăncilă, dar acum este unul „pentru democraţie” şi va începe la ora 20.00. Şi cei de la ALDE, parteneri de guvernare, se vor alătura manifestaţiei.
Protestul anti-PSD este anunţat pentru perioada 18-23, urmând a se suprapune, după ora 20, cu cel al partidului de guvernământ.
Cu doar câteva ore înainte, în Piaţa Victoriei are loc întâlnirea pentru marşul Bucharest Pride, ediţia 2018, organizat de asociaţia Accept. Aceştia militează pentru respectarea drepturilor persoanelor lesbiene, gay, bisexuale şi transgender, evenimentul fiind deja anunţat pe reţelele de socializare. „Sâmbătă, 9 iunie, ora 17:30, vino cu familia şi prietenii în Piaţa Victoriei, la Marşul Bucharest Pride”, anunţă organizatorii, care şi-au dat întâlnire în Piaţa Victoriei la ora 17.30 – 18.00. Ulterior, aceştia vor merge în marş până la Piaţa Universităţii, înarmaţi cu uniforme şi haine colorate, acompaniaţi de muzică pop şi electro, dar şi de steaguri ale comunităţii LGBT.

La fel ca în anii precedenţi, Bucharest Pride va avea parte şi de o contramanifestaţie, organizată de Noua Dreaptă, care a primit autorizaţie de la Primăria Capitalei pentru a se întâlni cu susţinătorii la ora 12.30, urmând să se deplaseze pe traseul Piaţa Romană – Piaţa Universităţii – Piaţa Unirii – Patriarhie. Organizatorii spun că „Marşul Normalităţii” este îndreptat împotriva „paradei homosexualilor”, împotriva „intenţiei PSD de a băga pe gâtul românilor «parteneriatele civile între persoane de acelaşi sex» în schimbul organizării referendumului pentru redefinirea căsătoriei în Constituţie” şi împotriva poziţiei ezitante a Curţii Constituţionale a României în cazul homosexualului Adrian Coman, care a cerut recunoaşterea pe teritoriul României a căsătoriei sale oficiată în Belgia cu un alt bărbat.


Să sperăm că vor îndrăzni mai mulți români să participe la Marșul Normalității, căci de la an la an au fost din ce în ce mai puțini cei care protestează împotriva homosexualității.

În România paralizată ai acestori ani, s-a ajuns la un jenant număr de aproximativ 100 de persoane care se opun politicii pro-homosexualitate, în stradă.
Ne fac de râs frații basarabeni, care s-au luptat la propriu cu forțele de ordine, afirmându-și identitatea creștin-ortodoxă:
Numai că la noi, au avut grijă alogenii și slugile lor să interzică prin lege o contramanifestație în același timp cu sodomiții.

4 gânduri despre „Sâmbătă 9 iunie – MARȘUL PENTRU NORMALITATE al Noii Drepte împotriva Paradei homosexualilor ce va avea loc în aceași zi. PSD-iștii cică fac și e un protest pentru „protejarea justiţiei”, dar vor fi prezenți și anti-PSD-iștii, seara în Piața Victoriei

 1. http://basilica.ro/vasile-banescu-despre-minoritatile-sexuale-biserica-are-portile-deschise-pentru-orice-om/

  „Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române Vasile Bănescu a afirmat că „Biserica are porțile deschise pentru absolut orice om, indiferent de opțiunile lui”.

  El a semnalat că orice om „trebuie primit și chiar chemat spre Biserică, cu atât mai mult cu cât se află într-o situație pe care Biserica o consideră nefirească din punct de vedere moral”.De asemenea, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române a precizat că „nu suntem în măsură să judecăm pe nimeni”, mai ales că „judecata ultimă aparține lui Dumnezeu”.Izbitor de mult se aseamana acest discurs cu cel al ereticului papa Francisc!
  Prin urmare Patriarhul si al sau sinod ,cei care au tradat miseleste Ortodoxia ,pecetluind tradarea cu semnatura lor,pe nefastele documente de la minciuno-sinodul din Creta 2016,ii odihnesc in continuare pe eretici in ereziile lor,si pe minoritatile sexuale ,in „ideologia”lor(Bănescu a explicat că atunci când „criticăm o ideologie care vrea să promoveze în societate niște lucruri străine de credința creștină, asta nu înseamnă că suntem împotriva unor oameni”.)
  Domnule Banescu,atentie la exprimare:nu este vorba de nici o ideologie,cand vorbim de minoritatile sexuale.

  Dupa dex- IDEOLOGIE=Sistem de idei, de noțiuni, de teorii, de concepții politice, morale, juridice etc., care reflectă într-o formă generalizată, interesele unei clase sau ale unei categorii sociale determinate de condițiile istorice obiective ale existenței și care, la rândul lui, exercită o influență activă asupra dezvoltării societății.”Intr-o societate sfîșiată de contradicții de clasă nu poate exista niciodată o ideologie în afară de clase sau deasupra claselor.” LENIN, O. A. I 165. „Revoluția din Octombrie nu trebuie considerată numai ca o revoluție în domeniul rela­țiilor economice și social-politice. Ea este totodată o revo­luție în minți, o revoluție în ideologia clasei muncitoare” STALIN, O. X 260.

  Problema minoritatilor sexuale,impuse de UE,cu forta,nu a primit un raspuns ferm ,din partea sinodului BOR(nu este cazul sa mai vorbim de reprezentantii cameleonici ai statului).

  Denominatiunile crestine, fie s-au despărţit de Biserica întemeiată de Domnul nostru Iisus Hristos prin păcate, inclusiv erezii, fie au fost înfiinţate de oameni cu putere antihristică. Acesta vor să amăgească pe creştinii ortodocşi cu învăţături străine-eretice, să-i despartă de Biserica lui Hristos, să le dezbine Neamul, să-i euro-înglobeze antihristic.
  Incet ,dar sigur Camasa Mantuitorului Hristos e sfasiata de lupii cei rai,imbracati in piei de oaie,care isi desfasoara la lumina zilei,actiunile pierzatoare de suflete.
  Cuviosul Paisie de la Neamţ spune: „*Unirea (ecumenismul satanic) este înşelăciunea diavolului, ce-i vânează pe cei nesocotiţi întru pierzanie. Unirea este un lup răpitor de suflete în piele de oaie. Unirea este veninul aducător de moarte, în chip de miere, ce pierde sufletele. Unirea este mlădiţa înainte-mergătoare a antihristului, ce ademeneşte cu măgulire pe cei mai neştiutori întru pierzanie. Unirea este prăpastia iadului pentru cei ce nu au parte de cuget. Unirea este Iuda, ce cu linguşitorul sărut a vândut Credinţa Pravoslavnică»

  „**Numai Biserica Ortodoxă a biruit veacurile neatinsă, nepătată şi neîntinată, doar Biserica Ortodoxă a dăruit lumii sfinţi, sfinţenie şi sfinte moaşte, numai Biserica Ortodoxă va fi singura ce va purta război împotriva “bisericilor” ce vor încerca să o uzurpe.”

  Apreciat de 1 persoană

 2. Iata ce se publica ,tot in ziarul de propaganda al Patriarhiei,Lumina,in septembrie 2007:
  ” Apoi, Sfântul Apostol Petru, în a doua sa epistolă, spune că „dacă Dumnezeu a osândit la pieire şi a prefăcut în cenuşă cetăţile Sodoma şi Gomora, ca să slujească de pildă celor ce vor trăi în nelegiuire… înseamnă că Domnul ştie să păstreze pe cei nelegiuiţi, ca să fie pedepsiţi în ziua judecăţii; mai ales pe cei care, în pofta lor necurată, umblă poftind trupul altuia“ (II Petru 2, 6-10).

  Păcatul sodomiei se numeşte astfel de la denumirea cetăţii Sodoma şi reprezenta, în perioada vechi testamentară, unul dintre cele mai grave acte pe care omul le putea face, iar Sfânta Scriptură spune că acesta este un păcat de moarte. Din cauza săvârşirii acestui păcat, vechile cetăţi Sodoma şi Gomora au ajuns proverbiale pentru răutatea şi stricăciunea lor, iar dacă locuitorii acestora au fost pedepsiţi cu moartea, înseamnă că acesta este un păcat de moarte.
  Păcatul sodomiei denumeşte orice manifestare anormală de natură sexuală. Din punct de vedere spiritual, acest păcat este considerat ca o ameninţare gravă a sfinţeniei spre care omul a fost creat să tindă. Etimologic, rădăcina cuvântului, sodom, înseamnă a (se) nimici, a (se) prăpădi.”

  Intelept cuvantul,vrednicului de pomenire ,Parintele Iosif Trifa(3 martie 1888 -12 februarie 1938),
  casatorit cu Iuliana Iancu, nepoată de frate a eroului Avram Iancu.
  „Desfrânatul este un orb, un dobitoc, ce nu mai vede şi nu mai cunoaşte nimic sfânt. Desfrânatul merge orbeşte înainte spre pierzare. „Cum merge boul la junghiere, câinele la legătoare şi cum pasărea se grăbeşte în laţ, aşa merge la moarte desfrânatul“ (Pilde 7, 22- 23).

  Desfrânarea din Sodoma şi Gomora a atras peste oa­meni foc şi pucioasă din cer; a atras pedeapsa cerului de sus. Desfrânarea e şi azi un păcat ce atrage încă în această lume pedeapsa cerului de sus. Dintre toate păcatele, mai ales acesta îşi ia pedeapsa şi în lumea asta.

  Tineri cu faţa de trandafir ajung nişte urâciuni şi schelete după ce apucă cu desfrânarea şi bolile ei. Fiecare desfrânat ajunge pe urmă o mică Sodomă şi Gomoră arsă şi pustiită de focul şi otrava acestui păcat. Duceţi-vă la spitale şi le veţi afla pline cu astfel de mici Sodome şi Gomore: cu oameni arşi de bolile lumeşti. Duceţi-vă la ca­sele de nebuni şi veţi afla că aproape toţi nebunii au crei­erul mâncat de bolile lumeşti.

  Mai curând ori mai târziu, lumea aceasta se va sfâ­rşi. În Apocalipsa se spune că acest sfârşit va fi precedat de o cumplită desfrânare a lumii. Se pare c-am ajuns vre­mile acestea apocaliptice cu „Babilonul cel mare, mama curvelor şi spurcăciunilor pământului… din vinul aprinderii şi desfrânării ei au băut toate neamurile“ (Apoc. 17 şi 18, 3).

  Fugiţi de păcatul desfrânării, ca de şarpele ce muşcă de moarte! Cei biruiţi de ispita desfrânării trăiesc în carne şi nu în duh (Rom. 8, 9). Numai cei ce biruie ispita desfrânării trăiesc în duhul lui Dumnezeu, în darul şi harul Duhului Sfânt.

  Părintele Iosif Trifa-din volumul “Sodoma şi Gomora”

  Cuvintele Parintelui Iosif Trifa,ating si mangaie delicat sufletul,in aceste vremuri de cumpana si ratacire ale neamului.
  „Creştinilor! Cărbunele aprins pe care l-a atins serafimul de buzele lui Isaia închipuiește Crucea și Jertfa lui Iisus. De câte ori se apropie și de gura ta semnul Sfintei Cruci, sau de câte ori preotul ia «cărbunele cel aprins de pe altar», adică sfânta cuminecătură și o apropie de gura ta, trebuie să simțești și tu, trebuie să-ți dai seama că și de tine se apropie îngerul Domnului cu vestea cea bună și ești iertat și mântuit.

  Oricât de păcătos ai fi omule, apropie-te cu încredere de Crucea lui Iisus, de taina cea mare a Jertfei de pe Golgota ca să iei iertare și mântuire.

  Preot Iosif Trifa, Lumina Satelor, anul 1923, nr. 37, pag. 3
  AMIN

  Apreciat de 1 persoană

 3. Pingback: Video – MARȘUL NORMALITĂȚII 2018 – Împotriva homosexualității – Daniel Vla – Ortodoxie, Țară, Românism

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s