Luna este o suprafață care crește și descrește devenind un disc complet o dată la 29 de zile și având propria ei lumină?? De ce se văd la telescop stele prin partea întunecată a lunii?

Observați, în imaginea de mai jos, luna atunci când e vizibilă ziua. Petele, care noaptea se văd negre, sunt albastre?  Dacă da, de ce?! Poate din cauză că este o suprafață parțial transparentă și dincolo de ea este sursa culorii albastre a cerului?

Image result for moon the day

 

5 gânduri despre „Luna este o suprafață care crește și descrește devenind un disc complet o dată la 29 de zile și având propria ei lumină?? De ce se văd la telescop stele prin partea întunecată a lunii?

 1. danielvla,
  amu ne-am apucat de studiat vazduhul ?
  lasa-l incolo si limiteaza-te la scrierile Sfintilor Parinti despre cerul vazut . Ce rost are pt. noi care am ajuns la cunostinta Adevarului si nu mai avem nevoie sa studiem vazduhul ci sa ne studiem pe noi insine daca suntem sau nu dupa voia lui Dumnezeu.
  Te salut în Domnul!

  Apreciază

 2. -Pentru cel care a scris acest articol ,mare idiot esti.Faptul că Luna are faze și ca la o eclipsa de Lună este acoperită de umbra Pământului este dovada clara ca LUNA NU ARE LUMINA PROPIE și ca PAMANTUL ESTE SFERIC..

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s